Paranormaal

Mensen kunnen met hun geestkracht fysieke objecten buigen

Help mee door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse luchtmacht heeft diverse malen onderzoek laten doen naar teleportatie en aanverwante fenomenen.

Teleporteren is de rechtstreekse verplaatsing van objecten van de ene plaats naar de andere, zonder dat het object fysiek de ruimte tussen beide plaatsen hoeft te doorkruisen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Op de website van de Federation of American Scientists (FAS) is bijvoorbeeld het Teleportation Physics Report (pdf) te vinden. Daarin zegt hoofdonderzoeker Eric Davis dat geestelijke teleportatie, waarbij je door middel van gedachten van de ene locatie naar de andere gaat, echt is en kan worden gestuurd.

Sterrenpoorten

In de studie passeren diverse experimenten de revue. Er wordt gesproken over kwantumteleportatie, een techniek waarbij de eigenschappen – niet de locatie – van subatomaire deeltjes op grote afstand worden veranderd.

Met behulp van wormgaten, of sterrenpoorten zoals Davis ze noemt, kan men daarnaast met behulp van de zwaartekrachtvelden in de buurt van zwarte gaten openingen creëren naar afgelegen gebieden in het heelal.

Het document gaat dieper in op experimenten die zijn gedaan met telekinese, of geestelijke teleportatie, waarbij wordt verwezen naar UFO-waarnemingen, Russische en Chinese studies naar paragnosten en onderzoeken uitgevoerd door het Amerikaanse leger naar het buigen van vorken en lepels. Indiviuen bleken in staat het bestek te buigen zonder daarbij fysieke kracht uit te oefenen.

Verzien

In 1994 werden bovendien stukken vrijgegeven over een project dat was gericht op remote viewing of verzien. Het project, uitgevoerd door de inlichtingendiensten van het Amerikaanse leger, moest antwoord geven op de vraag of de geestkracht van de mens kon worden aangewend om de Sovjet-Unie te bespioneren.

Davis adivseerde de luchtmacht 7,5 miljoen dollar (5,5 miljoen euro) te investeren in experimenten met geestelijke teleportatie.

Bron: Collective-evolution.com

Gerelateerd:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Monique Liefferink
Monique Liefferink
10 jaren geleden

Als iedereen nu eens ophoudt met bezig zijn met anderen, zoals spioneren of wat dan ook…!!! Hou je bezig met JEZELF en gebruik al je talenten ALLEEN TEN GOEDE VAN ALLE MENSEN EN DIEREN OP DEZE AARDE EN HET UNIVERSUM!!!! Als je eens wist wat je daarvoor terug krijgt…geef je ten goede, krijg je vele malen ten GOEDE terug!! Geef je ten slechte, krijg je vele malen ten slechte terug!!! Dat is een wet van het Universum… Laten we aan elkaar denken, en alles wat we uivinden ALLEEN TEN GOEDE VAN ALLES EN IEDEREEN GEBRUIKEN, dat verdubbelt alle krachten!!!! Denk niet aan geld en denk niet aan macht, want met zn allen ben je het machtigst in het creeeren van het PARADIJS op AARDE!! We zijn allen 1 en denk te alle tijden wat je zal zeggen tegen GOD als deze tegenover je staat…!!!!

Kai
Kai
10 jaren geleden

‘The men who stare at goats’

Kalki
Kalki
10 jaren geleden

Geestelijke teleportatie is volgens mij wat anders dan daadwerkelijk eerst je zelf dematerialiseren en vervolgens ergens elders je zelf weer materialiseren.

Bert
Bert
10 jaren geleden

[quote name=”Kai”]’The men who stare at goats'[/quote]
Ik heb die film gezien… hilarisch!

Back to top button
16
0
We lezen graag je reactie!x