UFO Database Archief

Mill 1 maart – Verlichte driehoeksformaties en helikopters

Help door deze informatie met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: K.
Woonplaats: Mill

Ik fietste van Mill (NB) naar Zeeland(NB). Het is een lange weg met veel open stukken waarbij je ver weg kunt kijken.

Ik had al verschillende vliegtuigen over zien vliegen (te herkennen aan rood/groen licht op vleugels) maar rond 19.00 uur zag ik een 3-tal lichten in driehoeks vorm, en ABSOLUUT geen rood/groen licht, waardoor het mijn aandacht trok.

Het toestel vloog best hoog maar mijn inschatting is dat het ongeveer 100m breed was. Daaromheen zag ik verschillende dubbele lichtbollen (waarschijnlijk andere “toestellen”). De lichten waren pulserend. Om de lichtbollen kon ik verder geen vorm zien.

Vervolgens kwamen er een tiental helikopters overvliegen, hoogstwaarschijnlijk vanaf luchtmachtbasis Volkel. De kleinere objecten leken te zijn verdwenen en de heli’s gingen in de richting van “de driehoek”. Daarna verloor ik ze uit het oog.

Ik vertelde dit verhaal toen ik in Zeeland(nb) aan was gekomen. We stonden buiten zodat het verhaal voor mij beter was uit te leggen en ik zag een aantal sterren die op die lichten leken alleen verder weg. Niemand geloofde me en tegen mij werd gezegd dat het echt sterren waren maar toen we na een half uur buiten kwamen waren die “dubbele sterren” verdwenen.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x