New Reality Shows

The New Reality Show – Albert Toby over mind control

Help ons door dit met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Niburu is begonnen met het onderzoek naar mind control. Mind control is een onderwerp dat veel vertakkingen heeft en bestaat uit verschillende lagen.

Er zijn wereldwijd honderdduizenden individuen die beweren slachtoffer te zijn geworden van mind control. Zij noemen zichzelf vaak TI’s of ‘targeted individuals’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Deze mensen hebben regelmatig verklaringen gegeven over de vormen van geestelijke mishandeling die zij hebben meegemaakt. Wanneer men deze verklaringen onderzoekt valt op dat er onderling veel overeenkomsten zijn met betrekking tot de technieken die worden toegepast.

Mensen over de hele wereld hebben soortgelijke ervaringen met mind control. Niburu heeft onlangs aan slachtoffers uit verschillende landen de mogelijkheid gegeven een persconferentie te beleggen.

9/11

Daarnaast heeft Niburu een aantal interviews afgenomen met getroffenen en experts om meer inzicht in het onderwerp te krijgen. Het eerste interview in de reeks gaf Albert Toby. Hij is regressie- en reïncarnatietherapeut en heeft de afgelopen jaren veel informatie vergaard over collectieve mind control.

Hij vertelt over de manieren waarop men de menselijke geest het gemakkelijkst kan beïnvloeden en hoe door gebeurtenissen als 9/11 miljarden mensen onder invloed kwamen van mind control. Ook legt hij uit wat je kunt doen om je aan de beïnvloeding te onttrekken.

{qtube vid:=qwQn-Whbwe4}

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x