Homepagina » Financieel » Mond houden, werken en betalen, slaaf! Hoe je de elite de vinger kunt geven

Mond houden, werken en betalen, slaaf! Hoe je de elite de vinger kunt geven

Is het niet schrikbarend om te zien hoe weinig wij als burgers eigenlijk kunnen en hoe weinig wij het voor het zeggen hebben.

Sterker nog: wij hebben niks te zeggen en we hebben maar te luisteren. De overheden en de elites houden ons aan het lijntje en we kunnen daar niks aan doen. Het is de ultieme vorm van verborgen slavernij, waarbij de slaven niet in de gaten hebben dat zij compleet uitgebuit wordt.

Kijk maar naar het referendum van afgelopen jaar. De meerderheid van de burgers stemde NEE, maar toch ging het Oekraïne-akkoord erdoor. En waarom? Omdat de overheden en de elites dit wilden. Dit is schijnvrijheid! Het volk denkt dat het vrij is, maar is dat niet.

Spekken

We hebben niks te zeggen. We leven om te werken en belastingen te betalen om de overheden en de elites te spekken.

We durven niet onze vrijheden te pakken, en we durven niet datgene te doen wat we eigenlijk graag zouden willen doen: 100% vrij en onafhankelijk zijn.

We hebben immers onze verantwoordelijkheden. We moeten onze hypotheek betalen, we moeten ons gezin onderhouden, we moeten onze rekeningen betalen en als we dat niet doen, hebben we een probleem.

Aan banden

De overheden en de elites doen er ook alles aan om dingen aan banden te leggen. Kijk maar naar de komst van het internet, waarbij de overheid het zo voor elkaar heeft gekregen dat niemand meer anoniem kunt surfen.

Het internet geeft ongekende mogelijkheden en dat weet de overheid ook. Dankzij het internet is het namelijk mogelijk om zo vrij als een vogel te leven. Je moet alleen net weten hoe.

In de afgelopen jaren is er enorm veel veranderd – zeker op het gebied van geld verdienen.

Vrij als een vogel

Dankzij het internet is het niet meer nodig om voor een baas te werken, en is het al helemaal niet meer nodig om een flink startkapitaal te hebben als je een eigen bedrijf zou willen beginnen.

Jacko Meijaard

Jacko Meijaard

Hoe anders was dit toen er nog geen internet was. Je was toen volledig afhankelijk van de overheid en van de banken.

Jacko Meijaard is iemand die het internet volledig naar zijn hand heeft gezet, en dankzij het internet zo vrij als een vogel kan leven.

Dag en nacht

Hij kan overal ter wereld geld verdienen, en reist zo de hele wereld over. Het enige wat hij nodig heeft is zijn laptop en een internetverbinding.

Meijaard bepaalt zelf wat hij doet en is niet afhankelijk van de overheid. Hij bepaalt namelijk zelf hoeveel hij verdient en waar hij dit doet.

Omdat het internet dag en nacht beschikbaar is, en zijn business (lees: zijn websites) dus continu online is, verdient hij dag en nacht geld, zelfs terwijl hij slaapt.

Exclusief webinar

In de afgelopen maanden heeft hij een stabiel inkomen van zo’n 10.000 euro binnengehaald, en wij van NineForNews hebben hem zo ver gekregen om een exclusief webinar te organiseren, waarin hij zijn technieken met iedereen gaat delen.

In dit exclusieve en eenmalige webinar gaat hij je exact vertellen wat hij doet om zo’n 10.000 euro per maand te verdienen, en wat zijn geheimen zijn om locatie-onafhankelijk (en vooral zorgeloos) te kunnen ‘werken’.

Omdat hij geheel eigen baas is, geen personeel nodig heeft en niet afhankelijk is van derden, leeft hij in een wereld waarin hij zelf kan bepalen waar en wanneer hij ‘werkt’.

Presentatie

Hierdoor is hij 100% compleet onafhankelijk en leeft hij een leven waar menig mens jaloers op is.

Klik hier om je aan te melden voor deze exclusieve presentatie (het is online) >>

Zorg ervoor dat je erbij bent, want Jacko geeft niet vaak webinars en geeft al zeker niet vaak zijn geheimen prijs.

Het is 100% gratis, kost je ongeveer een uur van je tijd en levert je levenslange vrijheid op.

Hiermee breek je de onzichtbare kettingen van deze verborgen slavernij los en heeft de elite het nakijken.

Aanmelden kan door hier te klikken >>

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
x

Check Also

overheid

‘Overheid maakt ons monddood. Dit is onderdrukking in zijn zuiverste vorm’

Premier Rutte had gisteren een advies voor ...

minister

Minister Grapperhaus wil bepaalde inhoud van internet halen: ‘Heel eng’

Het woord ‘Orwelliaans’ wordt te pas en ...

>