Financieel

Mond houden, werken en betalen, slaaf! Hoe je de elite de vinger kunt geven

Help door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Is het niet schrikbarend om te zien hoe weinig wij als burgers eigenlijk kunnen en hoe weinig wij het voor het zeggen hebben.

Sterker nog: wij hebben niks te zeggen en we hebben maar te luisteren. De overheden en de elites houden ons aan het lijntje en we kunnen daar niks aan doen. Het is de ultieme vorm van verborgen slavernij, waarbij de slaven niet in de gaten hebben dat zij compleet uitgebuit wordt.

Kijk maar naar het referendum van afgelopen jaar. De meerderheid van de burgers stemde NEE, maar toch ging het Oekraïne-akkoord erdoor. En waarom? Omdat de overheden en de elites dit wilden. Dit is schijnvrijheid! Het volk denkt dat het vrij is, maar is dat niet.

Spekken

We hebben niks te zeggen. We leven om te werken en belastingen te betalen om de overheden en de elites te spekken.

We durven niet onze vrijheden te pakken, en we durven niet datgene te doen wat we eigenlijk graag zouden willen doen: 100% vrij en onafhankelijk zijn.

We hebben immers onze verantwoordelijkheden. We moeten onze hypotheek betalen, we moeten ons gezin onderhouden, we moeten onze rekeningen betalen en als we dat niet doen, hebben we een probleem.

Aan banden

De overheden en de elites doen er ook alles aan om dingen aan banden te leggen. Kijk maar naar de komst van het internet, waarbij de overheid het zo voor elkaar heeft gekregen dat niemand meer anoniem kunt surfen.

Het internet geeft ongekende mogelijkheden en dat weet de overheid ook. Dankzij het internet is het namelijk mogelijk om zo vrij als een vogel te leven. Je moet alleen net weten hoe.

In de afgelopen jaren is er enorm veel veranderd – zeker op het gebied van geld verdienen.

Vrij als een vogel

Dankzij het internet is het niet meer nodig om voor een baas te werken, en is het al helemaal niet meer nodig om een flink startkapitaal te hebben als je een eigen bedrijf zou willen beginnen.

Jacko Meijaard
Jacko Meijaard

Hoe anders was dit toen er nog geen internet was. Je was toen volledig afhankelijk van de overheid en van de banken.

Jacko Meijaard is iemand die het internet volledig naar zijn hand heeft gezet, en dankzij het internet zo vrij als een vogel kan leven.

Dag en nacht

Hij kan overal ter wereld geld verdienen, en reist zo de hele wereld over. Het enige wat hij nodig heeft is zijn laptop en een internetverbinding.

Meijaard bepaalt zelf wat hij doet en is niet afhankelijk van de overheid. Hij bepaalt namelijk zelf hoeveel hij verdient en waar hij dit doet.

Omdat het internet dag en nacht beschikbaar is, en zijn business (lees: zijn websites) dus continu online is, verdient hij dag en nacht geld, zelfs terwijl hij slaapt.

Exclusief webinar

In de afgelopen maanden heeft hij een stabiel inkomen van zo’n 10.000 euro binnengehaald, en wij van NineForNews hebben hem zo ver gekregen om een exclusief webinar te organiseren, waarin hij zijn technieken met iedereen gaat delen.

In dit exclusieve en eenmalige webinar gaat hij je exact vertellen wat hij doet om zo’n 10.000 euro per maand te verdienen, en wat zijn geheimen zijn om locatie-onafhankelijk (en vooral zorgeloos) te kunnen ‘werken’.

Omdat hij geheel eigen baas is, geen personeel nodig heeft en niet afhankelijk is van derden, leeft hij in een wereld waarin hij zelf kan bepalen waar en wanneer hij ‘werkt’.

Presentatie

Hierdoor is hij 100% compleet onafhankelijk en leeft hij een leven waar menig mens jaloers op is.

Klik hier om je aan te melden voor deze exclusieve presentatie (het is online) >>

Zorg ervoor dat je erbij bent, want Jacko geeft niet vaak webinars en geeft al zeker niet vaak zijn geheimen prijs.

Het is 100% gratis, kost je ongeveer een uur van je tijd en levert je levenslange vrijheid op.

Hiermee breek je de onzichtbare kettingen van deze verborgen slavernij los en heeft de elite het nakijken.

Aanmelden kan door hier te klikken >>

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.