Homepagina » UFO Database Archief » Mook 20 maart – Grote formatie zilveren bollen en schotels

Mook 20 maart – Grote formatie zilveren bollen en schotels

Naam: J.H.
Woonplaats: Mook

Op zondag 20 maart zo rond half vier was ik de tuin aan het werken en het was een erg zonnige dag met strak blauwe lucht.

Er was die dag veel vliegverkeer die mooie strepen in de lucht achter lieten en besloot mijn verrekijker te pakken om wat toestellen van dichtbij te bekijken.

Na een paar toestellen gevolgd te hebben keek ik naar een toestel wat recht over me heen kwam en zag van onder het toestel een soort van glinsterende bol recht naar beneden vallen en bleef het object met mijn verrekijker volgen tot het achter de bomen verdween.

Ik richtte mijn kijker weer naar de plek waar ik het object zag vallen, en zag een tweede bol naar beneden vallen en ook die verdween achter de bomen.

Nu ben ik zelf al sinds de jaren tachtig actief met ufo spotten en heb zelf al heel wat objecten gezien in mijn leven, dus was ik gelijk alert toen ik deze bollen zag vallen.

Aangezien de bollen verdwenen waren ben ik met mijn verrekijker de lucht om me heen wat beter gaan bekijken tot het moment dat ik de vloot zag.

Ongeveer 100+ aan zilveren bollen vlogen in formatie op ongeveer 3 kilometer hoogte van noord naar zuid in een enorm laag tempo (veel langzamer dan een vliegtuig ) over mij heen en heb een kwartier lang deze groep vreemde zilverachtige bollen goed kunnen bekijken met mijn verrekijker.

Terwijl ik naar deze vloot stond te kijken viel het me op dat er soms enkele “toestellen” uit de formatie gingen en afzakte richting de aarde en nu komt het mooiste moment van die middag, deze toestellen zijn over mij heen gevlogen op lage hoogte en heb ze met mijn eigen ogen mogen zien.

Het gaat om twee zilveren schotels van een doorsnede van ongeveer 20 meter met aan de onderkant een licht/donker oranje pulserende ring met in het midden wit licht. Deze toestellen vlogen op ongeveer 100 tot 200 meter hoogte en volgde een rechte lijn van oost naar west.

Ik heb meerdere verwoede pogingen gedaan om de vloot te filmen met mijn fototoestel maar de camera daarvan was niet krachtig genoeg de bollen op die hoogte te registreren.

Ik wou dit graag even met u delen en voel me vereerd dit meegemaakt te hebben.

En ik wist al dat we niet alleen zijn, maar het is fijn om het weer eens bevestigd te krijgen.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
x

Check Also

vaccinatieplicht

Motie tegen vaccinatieplicht verworpen door Kamer: ‘Belangrijk dat we massaal in verzet komen’

Woensdag zei voorzitter Ursula von der Leyen ...

vaccin

Zweden laten microchip met vaccinpaspoort implanteren: ‘Zo gaat het met alle complottheorieën’

Beelden uit Zweden laten zien dat mensen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

0
We lezen graag je reactie!x