UFO Database Archief

Mook 20 maart – Grote formatie zilveren bollen en schotels

Help ons door dit artikel met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: J.H.
Woonplaats: Mook

Op zondag 20 maart zo rond half vier was ik de tuin aan het werken en het was een erg zonnige dag met strak blauwe lucht.

Er was die dag veel vliegverkeer die mooie strepen in de lucht achter lieten en besloot mijn verrekijker te pakken om wat toestellen van dichtbij te bekijken.

Na een paar toestellen gevolgd te hebben keek ik naar een toestel wat recht over me heen kwam en zag van onder het toestel een soort van glinsterende bol recht naar beneden vallen en bleef het object met mijn verrekijker volgen tot het achter de bomen verdween.

Ik richtte mijn kijker weer naar de plek waar ik het object zag vallen, en zag een tweede bol naar beneden vallen en ook die verdween achter de bomen.

Nu ben ik zelf al sinds de jaren tachtig actief met ufo spotten en heb zelf al heel wat objecten gezien in mijn leven, dus was ik gelijk alert toen ik deze bollen zag vallen.

Aangezien de bollen verdwenen waren ben ik met mijn verrekijker de lucht om me heen wat beter gaan bekijken tot het moment dat ik de vloot zag.

Ongeveer 100+ aan zilveren bollen vlogen in formatie op ongeveer 3 kilometer hoogte van noord naar zuid in een enorm laag tempo (veel langzamer dan een vliegtuig ) over mij heen en heb een kwartier lang deze groep vreemde zilverachtige bollen goed kunnen bekijken met mijn verrekijker.

Terwijl ik naar deze vloot stond te kijken viel het me op dat er soms enkele “toestellen” uit de formatie gingen en afzakte richting de aarde en nu komt het mooiste moment van die middag, deze toestellen zijn over mij heen gevlogen op lage hoogte en heb ze met mijn eigen ogen mogen zien.

Het gaat om twee zilveren schotels van een doorsnede van ongeveer 20 meter met aan de onderkant een licht/donker oranje pulserende ring met in het midden wit licht. Deze toestellen vlogen op ongeveer 100 tot 200 meter hoogte en volgde een rechte lijn van oost naar west.

Ik heb meerdere verwoede pogingen gedaan om de vloot te filmen met mijn fototoestel maar de camera daarvan was niet krachtig genoeg de bollen op die hoogte te registreren.

Ik wou dit graag even met u delen en voel me vereerd dit meegemaakt te hebben.

En ik wist al dat we niet alleen zijn, maar het is fijn om het weer eens bevestigd te krijgen.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x