Het Complot

MSN vestigt aandacht op holle aarde (video)

Help mee door dit met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Wat Niburu.nl al sinds 2003 aangeeft, wordt nu mondjesmaat opgepakt door de media. Onze aarde is hol en wordt bewoond door liefdevolle wezens.

Vele wereldburgers hebben op telepathische wijze contact met onze medebewoners van planeet aarde. Hopelijk wordt ook deze cover-up verder opengebroken en zoeken de mensen hun eigen waarheid.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

De theorie van de holle aarde gaat ervan uit dat de aardkern en –mantel grotendeels niet bestaan en dat de aarde in werkelijkheid hol is. In 1692 kwam de beroemde astronoom Edmund Halley met een hypothese dat de aarde bestond uit een holle schil, twee interne schillen en een kern.

Veel mensen raakten geïnteresseerd in de theorie toen Jules Verne het idee gebruikte voor zijn roman Naar het middelpunt van de aarde.

In 1947 leidde de Amerikaanse admiraal Richard Byrd een expeditie naar de Zuidpool die werd gefinancierd door de Amerikaanse marine. De expeditie werd al na twee maanden afgebroken. Byrd verklaarde tegenover het Amerikaanse Congres dat zijn manschappen schotelvormige objecten hadden gezien die met ongelooflijke snelheid van pool naar pool konden vliegen.

MSN vestigt aandacht op holle aarde

Bron: MSN.com

Gerelateerd:

 

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

76 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henk001
Henk001
10 jaren geleden

Daar gaan we weer: de Aarde heeft een massa van afgerond 6. 10^24 kg en een volume van ca 11. 10^21 m^3. Daaruit volgt een gemiddelde dichtheid van 5,5 . 10^3 kg/m^3
De dichtheid van de korst en het mantelmateriaal is in de orde van grootte van 2 à 3 . 10^3 kg/m^3. Conclusie: de rest van de bol kan niet hol zijn, want dan zouden we 95% van de massa kwijt zijn. Er moet zelfs materiaal in zitten met een aanzienlijk grotere dichtheid om aan dat gemiddelde te komen. En dan heb ik het nog niet over de talloze andere (seismische) metingen aan het inwendige van de Aarde die op een structuur van vaste binnenkern, vloeibare buitenkern, plastische mantel en korst hebben geleid.
Newton toonde overigens al aan dat in een holle bol alle gewichtloos is. Dus in een holle Aarde zweeft alles en iedereen.
Halley’s hypothese was gebaseerd op een foutieve schatting van Newton van de massa van de maan, gebaseerd op een zeer onnauwkeurige meting van het verschil tussen de waterhoogtes bij springtij en doodtij. Hij kwam op ongeveer 9 voor de maan (in plaats van de nu bekende 3) en Halley trok de conclusie — er van uitgaand dat aarde en maan uit hetzelfde materiaal bestaan — dat de Aarde dan misschien wel hol was. Nou niet dus.

Dr. Why
Dr. Why
10 jaren geleden

aha, ’t komt op MSN, dus moet ’t wel waar zijn. Eindelijk bewijs dat ik kan aannemen.

pietsnot
pietsnot
10 jaren geleden

dus geen buitenaardsen maar binnenaardsen? of binnenstebuitenaardsen,,wat is het nou!

MK
MK
10 jaren geleden

Idd. Als MSN het al zegt, dan ben ik om.

Wat is er eigenlijk met de expeditie van afgelopen juli gebeurd, die in januari hier aangekondigd werd?(https://www.ninefornews.nl/bewustzijn/4265-expeditie-naar-holle-aarde-gepland-voor-juli)
Lijkt me toch dat er na 5 maanden zoektocht een ingang (die er niet is) gevonden had moeten worden, of?

Maar zoals altijd: Eerst altijd hard roepen, daarna geen updates, alleen maar meer hoaxes. 1 grote lariekoek dit verhaal. Henk001 verklaart het uitstekend.

Het probleem met deze site: af en toe komt er wat bruikbaars langs.
Probeer maar eens met mensen die hier nooit komen in discussie te gaan over chemtrails, holle aarde, planeet x, reuzen etc. Die mensen verklaren je voor gek. Pure comedy deze larie. Dank jullie wel!

Back to top button
76
0
We lezen graag je reactie!x