Homepagina » Het Complot » MSN vestigt aandacht op holle aarde (video)
MSN vestigt aandacht op holle aarde

MSN vestigt aandacht op holle aarde (video)

Wat Niburu.nl al sinds 2003 aangeeft, wordt nu mondjesmaat opgepakt door de media. Onze aarde is hol en wordt bewoond door liefdevolle wezens.

Vele wereldburgers hebben op telepathische wijze contact met onze medebewoners van planeet aarde. Hopelijk wordt ook deze cover-up verder opengebroken en zoeken de mensen hun eigen waarheid.

De theorie van de holle aarde gaat ervan uit dat de aardkern en –mantel grotendeels niet bestaan en dat de aarde in werkelijkheid hol is. In 1692 kwam de beroemde astronoom Edmund Halley met een hypothese dat de aarde bestond uit een holle schil, twee interne schillen en een kern.

Veel mensen raakten geïnteresseerd in de theorie toen Jules Verne het idee gebruikte voor zijn roman Naar het middelpunt van de aarde.

In 1947 leidde de Amerikaanse admiraal Richard Byrd een expeditie naar de Zuidpool die werd gefinancierd door de Amerikaanse marine. De expeditie werd al na twee maanden afgebroken. Byrd verklaarde tegenover het Amerikaanse Congres dat zijn manschappen schotelvormige objecten hadden gezien die met ongelooflijke snelheid van pool naar pool konden vliegen.

MSN vestigt aandacht op holle aarde

Bron: MSN.com

Gerelateerd:

 

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
76 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henk001
Henk001
6 jaren geleden

Daar gaan we weer: de Aarde heeft een massa van afgerond 6. 10^24 kg en een volume van ca 11. 10^21 m^3. Daaruit volgt een gemiddelde dichtheid van 5,5 . 10^3 kg/m^3
De dichtheid van de korst en het mantelmateriaal is in de orde van grootte van 2 à 3 . 10^3 kg/m^3. Conclusie: de rest van de bol kan niet hol zijn, want dan zouden we 95% van de massa kwijt zijn. Er moet zelfs materiaal in zitten met een aanzienlijk grotere dichtheid om aan dat gemiddelde te komen. En dan heb ik het nog niet over de talloze andere (seismische) metingen aan het inwendige van de Aarde die op een structuur van vaste binnenkern, vloeibare buitenkern, plastische mantel en korst hebben geleid.
Newton toonde overigens al aan dat in een holle bol alle gewichtloos is. Dus in een holle Aarde zweeft alles en iedereen.
Halley’s hypothese was gebaseerd op een foutieve schatting van Newton van de massa van de maan, gebaseerd op een zeer onnauwkeurige meting van het verschil tussen de waterhoogtes bij springtij en doodtij. Hij kwam op ongeveer 9 voor de maan (in plaats van de nu bekende 3) en Halley trok de conclusie — er van uitgaand dat aarde en maan uit hetzelfde materiaal bestaan — dat de Aarde dan misschien wel hol was. Nou niet dus.

Dr. Why
Dr. Why
6 jaren geleden

aha, ‘t komt op MSN, dus moet ‘t wel waar zijn. Eindelijk bewijs dat ik kan aannemen.

pietsnot
pietsnot
6 jaren geleden

dus geen buitenaardsen maar binnenaardsen? of binnenstebuitenaardsen,,wat is het nou!

MK
MK
6 jaren geleden

Idd. Als MSN het al zegt, dan ben ik om.

Wat is er eigenlijk met de expeditie van afgelopen juli gebeurd, die in januari hier aangekondigd werd?(https://www.ninefornews.nl/bewustzijn/4265-expeditie-naar-holle-aarde-gepland-voor-juli)
Lijkt me toch dat er na 5 maanden zoektocht een ingang (die er niet is) gevonden had moeten worden, of?

Maar zoals altijd: Eerst altijd hard roepen, daarna geen updates, alleen maar meer hoaxes. 1 grote lariekoek dit verhaal. Henk001 verklaart het uitstekend.

Het probleem met deze site: af en toe komt er wat bruikbaars langs.
Probeer maar eens met mensen die hier nooit komen in discussie te gaan over chemtrails, holle aarde, planeet x, reuzen etc. Die mensen verklaren je voor gek. Pure comedy deze larie. Dank jullie wel!

kees kontvlees
kees kontvlees
6 jaren geleden

hee Henkie 🙂

wie zegt dat? ben je er geweest?

vroeger dacht men de aarde plat was en de zon om de aarde draaide kortom we denken veel te weten maar weten eigenlijk niks, zelfs nu!

Vroeger boorden ze een gaatje in je schedel tegenwoordig wordt je vol gegooid met chemicaliën

We snappen zelfs nog niks van quantum wiskunde we komen net om de hoek kijken

Of je hebt gelijk of niet maar bewijs heb je niet ja based op wat een ander zogenaamd voor jou heeft ontdekt, zelfde als iemand die claimt dat de aarde hol is

dus zeg niet dat je het weet, want dat weet je niet! of ben je bang voor iemand die anders denkt dan jij 😛 🙂

hoe dan ook op een dag gaan we hier om lachen of het waar is of niet.

ps excuus voor taal fouten maar aan de andere kant als je maar kan lezen wat ik bedoel OOOOH 🙂

Abraxas
Abraxas
6 jaren geleden

[quote name=”Henk001″]Daar gaan we weer: de Aarde heeft een massa van afgerond 6. 10^24 kg…[/quote]

joh? En wanneer precies hebben we de aardbol op een weegschaal gelegd? Kunnen we niet, en de massa van de aarde is gebaseerd op newtoniaanse berekeningen die de baan van de aarde rond de zon gebruikt. (http://www.enchantedlearning.com/subjects/astronomy/planets/earth/Mass.shtml)

De aanname die je hier moet maken, is dat er alleen zwaartekracht aan het werk is om de planeet op zijn plek te houden. Dan heb je inderdaad die enorme massa nodig en een enorm compacte kern, anders past het allemaal niet.

Maar dat is wetenschap van 100 jaar oud.. Ik heb nog maar 1325 tekens te gaan, dus ik ga hier wijzen op een te googlen term : Electric Universe voor verdere gedachtevoer. Bottomline is dat het universum op alle niveaus electro-magnetisch is. Pas dat denken toe op de aardbol, en je kan ontdekken dat we helemaal geen enorme massa nodig hebben om binnen de invloedsfeer van de grootste electromagnetische motor van onze zonnestelsel te blijven. Dat de aarde solide is, is een aanname op basis van kennis die is blijven steken op een puur materialistisch universum en negeert invloeden als electro-magnetisme en sub atomaire straling.

Lastly, wil ik wijzen op een presentatie van Jan Lamprecht, een onderzoeker naar de holle aarde theorie. Guess what? Zijn propositie verklaard juist heel goed hoe seismische golven door de aarde, en OM een holle ruimte heen vloeien.
http://www.youtube.com/watch?v=JEgzqAGEHpw

Social Memory Comple
Social Memory Comple
6 jaren geleden

@Henk001:
dus we zouden zogezegd exact weten wat de massa is van de Aarde…..
Niettegenstaande de diepste boring door de mens gemaakt ong. 13 km is, op een bol met een doorsnede van +/- 12500 km.
wij weten helemaal niks van onze bol.
uw stelling is té kort door de bocht, sorry.
we weten nog niet eens hoe onze aardse zwaartekracht in elkaar zit……..
mijn gevoel is dat we binnenkort al onze ‘kennis’ van Gaia overboor kunnen gooien en opnieuw kunnen beginnen.
Mitakuye Oyasin

pietje bell
pietje bell
6 jaren geleden

Dit is in ieder geval een teken dat er toch steeds meer mensen wakker worden,En openstaan voor de talloze mogelijkheden,die er in de kosmos en zelfs in en om Gaya zijn.De video is in ieder geval een eye opener.de wezens die er in geprojecteerd worden zijn grey,s.dat is niet correct.De mensen die daar leven zijn ongeveer 3.5 meter lang .En liggen 10.000 de jaren voor op het geen de massa kent en weet.De nasa en de cabal weten dit al veel langer Aria 51 is gebouwd op een van de ingangen naar de hollow earth.Nu maar hopen dat de massa gaat inzien,dat er veel meer is dan de bovenkant waar wij op leven.je vind daar dieren die op de oppervlakte uitgestorven zijn.het zijn allemaal vegetatie eters.de stelling daar is je eet toch je vrienden niet op..communicatie gaat via telepathie ook met de dieren.Bloemen en planten hebben een hoogte tot wel 4 meter.En mensen laten het wel uit hun hoofd om ook maar een boom te kappen. eventueel bouwmateriaal is hennep. Steden als Telos Eden porto kolos chamballa en vele anderen zijn schitterend.De gehele natuur is echt de hof van Eden Paradijselijk.En 5 d dimensie wat ons eigenlijke thuis is.waar wij vandaan kwamen, en nu op een punt zijn beland terug te mogen keren.

Timmbeau
Timmbeau
6 jaren geleden

@ Piet snot…

hahaha made my day! :p lol

kengai
kengai
6 jaren geleden

Henk jij neemt klakkeloos aan wat Newton verteld, maar wat als Newton er helemaal naast zit, het is niet de eerste keer dat onze wetenschappers het volledig fout hebben.
Of heb jij de aardbol op een weegschaal gehad, want dan geloof ik je onmiddelijk.
Ik weet niet of er een holle aarde is, maar ik geloof ook niet alles wat een wetenschapper beweert.

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

griep

Is griep corona geworden? Wereldwijd 98% minder griepgevallen

Jaarlijks sterven er een paar duizend Nederlanders ...

kees verhoeven

Kees Verhoeven (D66) wil ‘complottijdschrift’ uit winkels weren: ‘Dit is toch knap ernstig’

Vanaf woensdag is het blad Gezond Verstand ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

76
0
We lezen graag je reactie!x