Natuur en Milieu

Mysterieus bulderend geluid Colorado

Help anderen door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een inwoner van de Amerikaanse staat Colorado werd op woensdagochtend wakker van een vreemd bulderend geluid. Hij dacht in eerste instantie dat het om een vliegtuig ging.

Het geluid bleef aanhouden en na een aantal minuten besloot de getuige naar buiten te gaan. Er waren geen vliegtuigen te zien in de strakblauwe lucht.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Het geluid werd op bepaalde momenten zelfs sterker. Het klonk als een vliegtuig dat laag overkwam in combinatie met een soort zoemtoon. Nadat de getuige had vastgesteld dat het geen normaal geluid was pakte hij zijn camera om het fenomeen vast te leggen. In totaal was het geluid meer dan een uur te horen.

De man woont al zijn hele leven in de staat Colorado en heeft meer dan 10 jaar bij een vliegveld geleefd. Hij stelde vast dat het in dit geval niet ging om luchtverkeer. Het klonk in ieder geval heel anders dan wat hij ooit had gehoord.

Nederland

Het mysterieuze bulderende geluid wordt inmiddels over de hele wereld gehoord. In het Canadese Ontario wordt uitgebreid onderzoek gedaan naar een vreemde bromtoon in dat gebied. Ook in Nederland wordt op verschillende plaatsen gebrom gehoord.

Zo doet de gemeente Zutphen momenteel onderzoek naar een mysterieuze toon. Tot nu toe bleek niets traceerbaar. Het gaat om een soort trilling waar sommige mensen zich niet voor kunnen afsluiten. Het geluid draagt best ver, met name ten zuiden van Zutphen. De bron is onvindbaar.

Bron: Abovetopsecret.com

Gerelateerd:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x