Homepagina » UFO Database Archief » Naarden 20 mei – Dertig oranje bollen

Naarden 20 mei – Dertig oranje bollen

Naam: P.H.
Woonplaats: Naarden

Voor de tweede keer sinds twee maanden, hebben wij ’s nachts, vanaf ons balkon, UFO’s waargenomen. Wederom, afgelopen nacht, in de nacht van 19 naar 20 mei 2012 een fantastische waarneming. Het was prachtig.

Het uitzicht van ons appartement gaat over de golfbaan van het Naarderbos in Naarden. Je kunt heel ver kijken, ook vanuit de woonkamer dus een optimaal vergezicht. Om vijf voor een middernacht, kwamen er een reeks fel-oranje bollen (ca. 30 exemplaren) vanuit de richting van Almere heel rustig aanzweven, zonder geluid. We zijn direct buiten gaan staan op het terras. De UFO’s waren niet echt hoog in de lucht, je gelooft bijna je ogen niet zo helder en zo dichtbij. Precies voor ons appartement maakten ze een draai richting Amsterdam en vlogen ze weer uit het zicht.

Op het laatst hebben we nog wat proberen te filmen met de mobiele telefoon. Het staat er op maar het komt op de film heel anders over. Je ziet dan een paar zenuwachtig heen-en-weer dwarrelende stipjes terwijl het juist rustig zwevende bollen waren die in een rechte lijn in formatie vlogen.

Noot meldpunt: Gezien de beschrijving gaat het hier hoogstwaarschijnlijk om de zogenaamde thaise ballonnen die veelvuldig op feesten en bruiloften worden opgelaten.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
x

Check Also

segers

Christen stuurt Segers nette e-mail over WEF, maar krijgt geen antwoord. Van Houwelingen biedt reikende hand

Een christen, die we voor nu de ...

booster

Man (77) wordt onwel na boosterprik en overlijdt in LUMC: ‘Gewoon doorlopen mensen, niets aan de hand hoor!’

Dinsdagochtend is een 77-jarige man onwel geworden ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

0
We lezen graag je reactie!x