Channelings

Natuur en milieu, nog een belangrijke boodschap – Channeling 30-08-2022

Help ons door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze prachtige dag. We zijn blij dat we opnieuw met je over het milieu kunnen spreken.

We hebben eerder deze maand al een boodschap over klimaatverandering gegeven, en we voelen het belang om nog eens over een soortgelijk onderwerp te spreken, om de boodschap echt tot je door te laten dringen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
De inspanningen van mensen om hun milieu te redden

Veel mensen geloven dat het klimaat van de planeet aan het veranderen is, door de wisselwerking van de mens met de natuur. Ze zijn er echt van overtuigd dat het milieu in gevaar is.

Mensen proberen de planeet te redden, ze willen hun steentje bijdragen aan het behoud van de natuur, dus beginnen ze dingen te recyclen, wat op zichzelf een goede zaak is.

ecologische voetafdrukEn ze besteden aandacht aan hun ecologische voetafdruk, hun CO2-uitstoot enz.

Hoe effectief is dit alles, en moet de planeet echt gered worden van een door mensen veroorzaakte ramp?

Een hoger perspectief

Vanuit ons gezichtspunt, dat is vanuit een hoger perspectief, komend vanuit een andere trillingsfrequentie dan waarin de meeste mensen verkeren, zien we iets heel anders.

We zien een planeet die floreert. We zien een planeet die weelderig is, mooi, levend, en die liefdevol en zorgzaam is voor al haar bewoners.

De menselijke bevolking op de planeet veroorzaakt hier en daar wel wat problemen, maar de gerichtheid van de mens op rampspoed is alleen maar dat: aandacht gericht op rampspoed.

Het is het exponentieel uitvergroten van alles wat ‘niet goed’ lijkt te zijn en dat gebruiken om te laten zien hoe vreselijk de toestand van de planeet is, hoe verschrikkelijk verkeerd alles gaat, en hoe gevaarlijk het voor de mensheid aan het worden is om op de planeet te overleven.

Zo slecht is het niet

gedijend milieuOm volledig eerlijk te zijn: die problemen zijn er niet. Er is niets aan de hand op de planeet dat zoveel problemen veroorzaakt, dat Moeder Aarde het niet zelf kan herstellen!

Er is niets wat de mens zou kunnen doen om de planeet te vernietigen. Hoewel sommige mensen erg hun best doen om precies dat te doen, maar de mensheid is niet in staat door te gaan met wat ze de natuur en het milieu ook aandoen.

We zeggen je nu wat we je altijd zeggen: stop met je aandacht op de slechte dingen te richten, en begin je aandacht op de goede dingen te richten.

Wat geef je je aandacht?

Stop met het kijken naar het nieuws, en documentaires die je vertellen hoe afschuwelijk de toestand van het milieu op aarde is, waarbij je je richt op rampspoed en vernietiging, die angst en bezorgdheid veroorzaken.

Begin in plaats daarvan te kijken en te lezen over de schoonheid van de natuur, de veerkracht van Moeder Aarde, concentreer je op haar zelfgenezend vermogen, en zie hoe ingenieus de natuur werkt om de ecologische systemen te ondersteunen.

Er is geen reden tot angst, er is geen noodzaak tot menselijke actie om de planeet te ‘redden’, want de planeet is niet in zo’n groot gevaar als sommige mensen je proberen te verkopen!

Je overtuigingen creëren je werkelijkheid

De planeet is in de toestand waarin jij gelooft dat ze is. Als je gelooft dat het allemaal slecht is en verkeerd gaat, zul je vooral dat zien, en je zult niets accepteren dat je iets anders vertelt.

Maar de echte realiteit is anders. De realiteit is dat jullie planeet ook een illusie is, een holografisch beeld, een decor, een achtergrond voor al je menselijke avonturen.

milieu decorEn het is een prachtig decor, een prachtig toneel waarop je menselijk leven zich kan ontvouwen. Zie het op die manier, en je zult de volmaaktheid in alles gaan zien. Want alles is volmaakt, alles is goed! Dat is het echt!

We houden zoveel van je, lief mens, en we wensen dat je de realiteit van je leven gaat zien, die anders is dan de realiteit waarin je altijd geloofd hebt.

Verander je perspectief, en je zult je wereld veranderen. Verander je overtuigingen, en je zult je leven veranderen. Maak het niet moeilijker dan het eigenlijk is!

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

5 29 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ster
ster
1 jaar geleden

Een 10 for news.

semper amici
semper amici
1 jaar geleden

Mensen moeten zich afvragen, was het op (bijv) 30 augustus van ieder jaar altijd hetzelfde weer?

Jet
Jet
1 jaar geleden

Als dit voor de aarde geldt, en ik weet zeker dat dat zo is, moet het ook gelden voor ons lichaam en de conditie daar van……ik vind het een uitdaging om daar naar te leven. Dus focussen op heelheid ipv op ziekte, pijn, ouder worden e.d.
Weer bedankt voor de mooie boodschap! 🙏❤️

Jacinta
Jacinta
1 jaar geleden

‘Ze’ zijn hiermee vooral bezig om de mens, een slecht GEVOEL over zichzelf te geven…Mensen MOGEN er vooral niet achter komen WIE ze werkelijk ZIJN…

Back to top button