Buitenaards

Nee maar, we mogen twitteren met buitenaardsen

Help door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De aarde verzorgt vanaf vandaag een permanente radio-uitzending met tweets voor buitenaardse wezens. Wie twittert met buitenaardsen moet geduld hebben, pas vanaf 2048 heeft het zin om naar mogelijke reacties te luisteren.

De bedenkers van het zogeheten Lone Signal, Pierre Fabre en Greg Kadel, hebben in Californië een oude radioschotel uit de Apollo-tijd opgeknapt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

De schotel wordt de komende jaren op een aantal sterren gericht en stuurt gecodeerde boodschappen met de tweets van de aardebewoners door de ruimte.

De meeste astronomen en biologen denken dat op een aantal planeten in de Melkweg leven voorkomt. Al ruim 50 jaar wordt tevergeefs naar kunstmatige radiosignalen uit het heelal gespeurd.

Wacht, ze leven al onder ons?

Kan het zijn dat de astronomen niets vinden omdat ze niet goed luisteren? Terwijl sterrenkundigen door hun telescopen zitten te turen probeert een bonte verzameling van wetenschappers, oud-militairen, ex-ministers en onderzoekers kenbaar te maken dat de aarde op dit moment al het middelpunt is van buitenaardse uitstapjes.

Bij menigeen staat de Citizen Hearing On Disclosure (CHD) nog vers in het geheugen. Zes Amerikaanse oud-congresleden voelden enkele dagen achtereen getuigen aan de tand over vermeende UFO-waarnemingen en buitenaards bezoek.

Aan het woord kwam onder meer Paul Hellyer. Hij was tussen 1963 en 1967 de Canadese minister van Defensie. Iemand die weet waarover hij praat, zou je zeggen. Tijdens de hoorzitting zei Hellyer: “Buitenaardsen leven onder ons en waarschijnlijk werken er tenminste twee samen met de Amerikaanse overheid.”

Als Fabre en Kadel hun huiswerk hadden gedaan, zouden ze nu al hebben geweten op welke sterren ze hun schotel het beste zouden kunnen richten. Hellyer had namelijk via een aantal generaals vernomen dat sommige buitenaardsen afkomstig zijn van Zeta Reticuli, de Plejaden, Orion, Andromeda en Altair.

Rustig, geen paniek

Gaan we langs bij onze verre oosterburen. Eind vorig jaar deed de Russische premier Dmitri Medvedev een boekje open over buitenaardsen op aarde. Iedere Russische president krijgt een dossier met de activiteiten van buitenaardsen en de speciale Russische eenheden die zich hiermee bezighouden, aldus Medvedev na een belangrijk interview op televisie.

De Russische premier wilde niet vertellen hoeveel buitenaardsen er onder ons zijn, want dat zou paniek kunnen veroorzaken. Het was de tweede keer dat een Russische oud-president zich openlijk uitsprak over de aanwezigheid van buitenaardse wezens op aarde. In 2010 zei de toenamlige president van de Russische autonome republiek Kalmukkië Kirsan Iljoemzjinov aan boord van een UFO te zijn geweest.

Weegt een oordeel van een astronoom of een bioloog zwaarder dan dat van een minister of een president?

Microalgen

Het kan natuurlijk zijn dat dit de bedenkers van Lone Signal allemaal een beetje boven de pet gaat. Een stapje terug. Eerder dit jaar werd bekend dat Britse wetenschappers microalgen hebben aangetroffen in fragmenten van een meteoriet die in Sri Lanka was neergestort.

De wetenschappers van de Cardiff-universiteit sloten uit dat de fragmenten waren besmet met aardse bacteriën. De fossielen bleken verweven te zijn met de rotsmatrix.

Bewijs is er dus volop. Waarom blijven (westerse) astronomen en biologen dan volhouden dat er nog geen bewijs is gevonden voor het bestaan van buitenaards leven?

Elite

Als bekend zou worden dat afgezanten van beschavingen door onze atmosfeer vliegen met toestellen die worden aangedreven zonder een verbrandingsmotor, kunnen de grote oliebedrijven opdoeken.

Deze bedrijven kunnen alleen bestaan door mensen afhankelijk te houden van het piramidespel waarbij farmaceuten mensen gebruiken als proefkonijn, landen worden uitgebuit, grondstoffen worden uitgeput en corrupte regeringen blijven lenen van de banken.

De wereld wordt in een constante staat van financiële en economische chaos gehouden. Via de media wordt alles over UFO’s en buitenaards leven in een soort cocon gehouden door informatie te versluieren en te vertroebelen.

De Amerikaanse psychiater John Edward Mack van de Harvard Medical School schreef tot zijn dood in 2004 over buitenaardse ontmoetingen. Hij sprak van een elite die voor ons bepaalt wat echt is en wat niet. Mack omschreef hoe de menselijke psyche wordt vastgehouden in een soort mentale gevangenis zodat cognitieve en technologische evolutie vrijwel onmogelijk is.  It’s a big club and you ain’t in it, zei de Amerikaanse stand-upcomedian George Carlin.

Weegt het oordeel van een astronoom of een bioloog zwaarder dan dat van een psychiater?

Revolutie

Het begint met religie. Veel mensen geloven in een God die straft. Religieuze dogma’s worden gebruikt om mensen in een staat van permanente angst en gehoorzaamheid te houden.

We gaan naar school. Op school worden religieuze ideeën verspreid. De elite waar Mack het over had bepaalt welke boeken de leerlingen lezen en welke universiteiten bestaansrecht hebben. Het is normaal om over engelen te praten, maar als je over buitenaardsen begint wordt je geacht een psychiater te bezoeken.

We betalen met geld. De centrale bank van de Verenigde Staten is een privé-bedrijf en heeft niets met de overheid te maken. De schuld van overheden wordt alleen maar groter. Zoals voormalig beurscommentator op RTL Z Willem Middelkoop zei leren we op school bewust weinig tot niets over geld omdat er anders morgen een revolutie zou uitbreken.

Twitter er op los

De elite die Mack noemde schakelt via nauw verweven raden van bestuur, raden van toezicht en raden van commissarissen tussen de politiek, de economie, de media en militaire sturcturen. Klein voorbeeld. Zo werd voormalig bestuursvoorzitter van ABN Amro Rijkman Groenink voorzitter van de raad van commissarissen van persbureau ANP.

We kijken naar de televisie en luisteren naar de radio. De media vormen het wereldbeeld van de maatschappij. De meeste media zijn eigendom van slechts enkele grote conglomeraten, die het wereldnieuws bepalen en de mensheid in een staat van angst en gehoorzaamheid houden.

Al deze zogeheten zuilen vormen samen een welhaast ondoordringbare psychologische barrière die de cognitieve vermogens van veel mensen verdooft en ongewenste informatie blokkeert. Daar kan geen buitenaards wezen tegen twitteren. Ook al staat het recht voor hun neus.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Herman
Herman
11 jaren geleden

Gaat nergens over, contact is er allang en niet met een schotel van voor de oorlog.

Jan
Jan
11 jaren geleden

uit welk stripboek komen deze namen kom op zeg. Dat er ergens aliens bestaan oke maar die namen moet dat nou Zeta Reticuli, de Plejaden Andromeda en Altair. Niet doorslaan met sci-fi verhalen.

simpel
simpel
11 jaren geleden

Volgens Marshall Vian Summers is er volop leven in de universum, zie zijn boek Life in The Universe, gratis e-book, http://www.newmessage.org/nmfg/The_New_Message_from_God.html

Vonzie
Vonzie
11 jaren geleden

[quote name=”Jan”]uit welk stripboek komen deze namen kom op zeg. Dat er ergens aliens bestaan oke maar die namen moet dat nou Zeta Reticuli, de Plejaden Andromeda en Altair. Niet doorslaan met sci-fi verhalen.[/quote]

Ehm..dat zijn gewoon de namen van sterrenstelsels, hoor. Google er maar op. En buitenaards leven hier op onze planeet? Neuh..niet echt. Keep on dreaming. Buitenaards leven buiten onze planeet. Sure..maar we staan er echt niet mee in contact.

Back to top button
27
0
We lezen graag je reactie!x