Channelings

Net als in de film? Over kindermisbruik en slechtheid – Channeling 15-02-2022

Help mee door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!

Welkom, welkom, lief mens, wat fijn dat je weer de tijd neemt om onze boodschap te lezen. Vandaag willen we ingaan op een vraag die werd gesteld over satanisch ritueel kindermisbruik. We zien dat velen zich daar zorgen over maken, en dat een ander deel van jullie het bestaan ervan afwijst.

Satanisch ritueel kindermisbruik, bestaat het echt?

Wij kunnen je dit zeggen: deze slechtheid, die intens schadelijk is voor degenen die het ondergaan, maar óók voor degenen die het uitvoeren, bestaat wel degelijk. Ja, er zijn mensen die onder invloed van negatieve energieën zich dusdanig verliezen, dat ze hun geweten, en hun gevoel volledig hebben afgestompt om de dingen te kunnen doen die ze doen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Hoe zit het echter met al die mensen, zowel daders als slachtoffers? Is dit karma? Nemen ze de gedane schade mee wanneer ze sterven? En is dit kindermisbruik iets dat ze ‘per ongeluk’ overkomt, waar ze in terechtkomen, buiten hun wil om?

Kiezen voor de film, het spel, de verhaallijn

theaterNee. Ieder mens kiest. Ook jij hebt, als zijnde het spiritueel wezen dat je in werkelijkheid bent, vóórdat je naar de aarde kwam, het pad gekozen dat je wilde gaan volgen.

We hebben eerder de vergelijking gemaakt met de film of een toneelstuk. Voordat je naar een toneelstuk gaat, of een film wilt gaan zien, kijk je in de programmering wat er speelt of wat er draait.

Je bepaalt van tevoren in wat voor soort verhaal je zin hebt om te gaan bekijken. Wil je een melodramatish stuk zien? Of wil je een oorlogsfilm bekijken?

Je kunt kiezen voor iets over liefde, met veel warme emoties, of je kiest voor iets meer in de stijl van een documentaire, omdat het je interessant lijkt om over een bepaald onderwerp iets meer te weten.

Opgaan in het spel

Op een soortgelijke manier koos je, voordat je je energie naar de aarde focuste in een menselijke gedaante, voor de verhaallijn die je zou willen volgen. Dit weet je na je menselijke geboorte niet meer bewust, hoewel sommige heel jonge kinderen wel degelijk nog herinneringen hebben aan hun voormenselijk bestaan.

Maar na hun zesde jaar wordt die herinnering in principe geblokkeerd, de gedachten aan hun spirituele Zijn wordt geblokkeerd, zodat ze volledig kunnen opgaan in het spel. Zeg maar, zoals in een bioscoop of theater de verlichting uitgaat, zodat je alleen nog maar aandacht hebt voor wat er op het doek of het toneel gebeurt.

Het gaat om de ervaring

Welnu, op diezelfde manier kan er gekozen worden voor een leven met zware beproevingen. Niet omdat het ‘leuk’ is, maar om erdoor te kunnen groeien, om ervan te leren, of eenvoudigweg om het te ervaren.

opgaan in de filmSommigen van jullie vinden het leuk, onderhoudend, enerverend om naar geweld- of horrorfilms te kijken. Je wéét dat het niet echt is als je ernaar kijkt, maar je houdt van het gevoel van adrenaline die door je lijf raast, de schrikmomenten…

Sommigen leven helemaal mee en worden vreselijk boos op de acteurs die de ‘slechten’ spelen.

Ieder speelt zijn eigen rol

En zo zijn jullie allemaal nu onderdeel van dit wereldwijde spel, een gigantisch rollenspel waarin iedereen een onderdeeltje vormt van heel veel verschillende onderwerpen, films, toneelstukken, die simultaan worden gespeeld.

Jij en iedereen speelt daarin zijn of haar rol.

Hoe zit het met de slachtoffers van kindermisbruik?

Net zoals de kinderen die hun rol uitwerken van slachtoffer van satanisch ritueel kindermisbruik.

Raken ze getraumatiseerd? Binnen het spel, ja. Buiten het spel, nee. Zodra ze terug zijn in hun werkelijke hoedanigheid, als het ware ‘uitgespeeld’, als mens overleden, zien ze weer dat het een spel was, en herinneren ze zich weer waarom ze voor dat spel hebben gekozen.

Hetzelfde geldt voor de daders. Ook zij hebben die rol gekozen. Besef dat ieder van jullie, elk mens, in een hoeveelheid aan verschillende levens allemaal de rol van dief – beroofde, moordenaar – vermoorde, verkrachter – verkrachte, weldoener – uitbuiter, enzovoort, heeft gespeeld.

Stop met oordelen

Daarom blijven we zeggen dat het beste wat je kunt doen, is niet te oordelen. Over niemand. Ieder heeft de keus gemaakt voor zijn of haar pad in dit leven. Om ervan te leren, om het te ervaren. Niemand is vanuit zijn werkelijke Zijn, vanuit zijn Hoger Zelf, slecht.

Ja, sommigen gaan erg ver in hun rol, sommigen hebben zich helemaal ondergedompeld in de enorme dichtheid van de 3D-realiteit, en dat is ok. Onthoud dat het een spel is. Een ‘real life virtuele realiteit’, waarin je bent ondergedompeld, zonder dat je nog weet dat je een acteur bent tussen bijna 8 miljard medeacteurs.

Focus je op de dingen die je wilt

dromenGa je daarom richten op je eigen leven, op je gedachten, ga oefenen op ‘in het moment’ zijn. Focus je op de dingen die je wílt, want alles wat je aan dromen en idealen hebt, alles wat zich in je hart bevindt, zit daar met een reden.

Jij bent in dit spel omdat je hier wilde zijn. Haal er daarom uit wat er voor jou in zit, en houd je niet langer bezig met wat zich in die buitenwereld bevindt.

Die buitenwereld is een reflectie, een creatie, en jij houdt hem in stand met je gedachten, die scheppende kracht bezitten. Ga die scheppende kracht focussen op de dingen die je wél wilt, en houd je niet langer bezig met de dingen die je níet wilt.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en we zijn altijd hier om je te helpen je weer te herinneren wie je echt bent.

En daarmee zijn we voor vandaag compleet.

4.7 36 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Liefde madeliefje.
Liefde madeliefje.
2 jaren geleden

ja u hebt gelijk en dit is mijn levens les ik ben op aarde gekomen om de mens voor de mensen te zijn en probeer daarom zoveel als mogelijk Liefde te geven,maar dan kan niet altijd lukken al zijn je gedachten daarop gericht,je moet of mag met beide kanten rekening houden we leven in een maatschappij dat je denk,,hoe kunnen mensen die ook voor een bepaald geloof hier zijn zo tegenstrijdig denken wat Liefde is in hun leer want zij houden zich aan geschrifren die door z.g.n zieners is geschreven,konden de mensen toen eeuwen geleden al schrijven,er waren wel afbeeldingen van dieren wij leven nu ,alles is ons geleend en gaan het weer loslaten dus per generatie zal het weer anders worden hopende geen oorlogen meer , niet zo materiaallistisch maar als we ui de zelfde bron komen,Liefde met een hoofdletter.Bedankt voor uw liefdevollen lessen

Sophie
Sophie
2 jaren geleden

Dank voor het inzicht!!

Mia
Mia
2 jaren geleden

Dankjewel voor jullie channelings, het helpt enorm voor velen van ons. Mijn vraag is wat er met de eindtijd bedoeld word waar over andere in de bijbel gesproken word. Is het zo dat we altijd met deze slechtheid te maken zullen hebben, dat dit altijd zal blijven bestaan. Of is er een einddoel waar we in vrede en in liefde met elkaar zullen leven?

En een vraag die ik al langer heb, hoe is dit “spel” gecreëerd, hoe zijn wij de mens ontstaan?

Dankjewel

Natasja
Natasja
2 jaren geleden

Dank voor deze toelichting!

Back to top button