Binnenland

Niburu, klokkenluider Snowden en de NSA

Help anderen door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er is momenteel veel aandacht voor klokkenluider Edward Snowden, de 29-jarige oud-CIA-medewerker die het bestaan van een groot afluisterprogramma bekendmaakte.

Snowden lekte informatie over het geheime Amerikaanse onderzoeksprogramma PRISM aan The Guardian en The Wasington Post.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Via dit programma hebben de Amerikaanse veiligheidsdiensten NSA en FBI toegang tot allerlei gegevens van gebruikers van onder meer Google, Apple en Facebook.

Mars

Snowden is inmiddels ondergedoken. Hij zat de afgelopen drie weken in Hong Kong en zinspeelde eerder op een asielaanvraag in IJsland.

Waarom haalt Snowden het wereldnieuws terwijl de media hun vingers niet durven te branden aan klokkenluiders van veiligheidsdiensten die informatie lekken over buitenaards leven? Neem bijvoorbeeld oud-NSA-medewerker en klokkenluider Arthur Neumann, die in 2009 openlijk heeft gezegd: “Er is leven op Mars. Er zijn bases op Mars. Ik ben er geweest.”

Hij kreeg onlangs bijval van Andrew Basiago, een advocaat uit Washington, die beweert tijdens de Koude Oorlog fysiek terug in de tijd te zijn gegaan. Hij maakte naar eigen zeggen deel uit van een geheim overheidsproject waarbij hij tientallen keren terug in de tijd reisde.

Basiago bevestigde dat de Amerikaanse overheid decennialang individuen naar Mars heeft geteleporteerd. In 1981 zou hij zelf naar Mars zijn afgereisd omdat hij als kind had deelgenomen aan het project en zodoende de nodige ervaring had opgedaan.

Buitenaards leven

Op 27 april 2011 berichtten de Nederlandse media over een vrijgegeven document van de NSA waarin wordt bevestigd dat er contact is geweest met buitenaards leven. De NSA kreeg in totaal bijna 30 boodschappen uit de ruimte.

Het contact heeft plaatsgevonden via de satelliet Spoetnik. De NSA moest het geheime dossier na een jarenlange rechtszaak vrijgeven. Ook de FBI opende even daarvoor noodgedwongen haar geheime buitenaardse archief.

Net toen dit groot nieuws begon te worden kwam enkele dagen later het bericht naar buiten dat terroristenleider Osama bin Laden zou zijn gedood. Bin Laden werd door Amerikaanse elitetroepen geïdentificeerd op basis van zijn gezicht.

Een aantal van deze elitetroepen is inmiddels niet meer in leven. Het lichaam van Bin Laden is nooit aan de wereld getoond en zou in zee zijn gegooid. Al in 2001 meldden Amerikaanse media dat Osama bin Laden een natuurlijke dood was gestorven. Tot dat jaar was de Bin Laden-familie aandeelhouder van The Carlyle Group, één van de grootste defensieaannemers ter wereld.

Was de ‘dood’ van Osama bin Laden een afleidingsmanoeuvre om de media de andere kant op te laten kijken? Heeft de NSA iets te verbergen over buitenaards leven en zo ja, wat?

Onaanvaardbaar

Na de berichten over de Amerikaanse spionage vragen partijen in de Tweede Kamer om opheldering. Ook Nederlandse geheime diensten zouden informatie krijgen uit het Amerikanse spionageprogramma PRISM.

“Dat er gegevens vanuit Nederland aan de VS worden verstrekt gaat al te ver, maar als de Nederlandse geheime dienst ook gebruikmaakt van het systeem, is dat onaanvaardbaar,” zei SP-Kamerlid Ronald van Raak. Hij zegt al ‘veel langer te denken dat dit speelt’. Ook vermoedt hij dat de Nederlandse regering er weet van heeft.

Om 17.00 uur zal Niburu telefonisch contact hebben met Van Raak om onder meer te spreken over de ervaringen die wij als persbureau hebben gehad met de Amerikaanse en Nederlandse geheime diensten. Deze informatie kan Van Raak vervolgens meenemen in het debat waar hij om heeft gevraagd. Niburu vervult ook een klokkenluidersrol en merkt dat de groep met kennis over buitenaards leven en vrije energie het meest wordt gecontroleerd.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

57 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vonzie
Vonzie
11 jaren geleden

Hij is nu spoorloos. Al heeft hij zelf uitgechecked het is niet bekend waar hij nu is. Voor hetzelfde geldt is ie opgepakt. Niemand die het weet.

Linda
Linda
11 jaren geleden

‘Om 17.00 uur zal Niburu telefonisch contact hebben met Van Raak om onder meer te spreken over de ervaringen die wij als persbureau hebben gehad met de Amerikaanse en Nederlandse geheime diensten. Deze informatie kan Van Raak vervolgens meenemen in het debat waar hij om heeft gevraagd. Niburu vervult ook een klokkenluidersrol en merkt dat de groep met kennis over buitenaards leven en vrije energie het meest wordt gecontroleerd.’
Heel goed. Nu komt het echte werk. Weet dat jullie niet alleen zijn… Moge vrede ons en jullie begeleiden.

Wesley
Wesley
11 jaren geleden

[Waarom haalt Snowden het wereldnieuws terwijl de media hun vingers niet durven te branden aan klokkenluiders van veiligheidsdiensten die informatie lekken over buitenaards leven?]

Omdat Snowden zijn beweringen kan onderbouwen met bewijzen in de vorm van documenten. “Klokkenluiders”die beweren dat er buitenaards contact is moeten we geloven op hun blauwe ogen.

Onderzoeker
Onderzoeker
11 jaren geleden

Kom op mensen we wisten dit toch allang facebook en ander social media is een droom die uit komt voor overheden ze krijgen alles op een presenteerbladje geleverd maar als je de mensen op straat vraagt wat ze er van vinden geven de meeste mensen aan dat ze niks te verbergen hebben op de vraag waarom ze dan gordijnen in huis hebben en die s’avonds dicht doen geven ze geen concreet antwoord in 2017 gaat alles digitaal dus alles wat we doen zullen overheden weten en als je toevallig een intresse hebt in wapens of in iets anders wat als dreigend ervaren kan worden kan het maar zo zijn dat je als terrorist bestempeld gaat worden naar van loop van tijd hebben ze zoveel gegevens van je via Email social media internetbankieren EPD dat ze dit allemaal aan elkaar koppelen en op die manier wordt er een profiel berekend over je een bedreiging vormt en in die toekomst of je een risico ben voor een zorgmaatschappij en werkgever

Back to top button
57
0
We lezen graag je reactie!x