Het Complot

Niburu.nl reageert op kerstboodschap Edward Snowden

Help door deze informatie met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Beste Edward, ten eerste willen we je namens zeer velen bedanken voor de waarheid die je wereldwijd naar buiten hebt gebracht.

Wij kunnen ons als collega’s volledig inleven in de situatie waarin je nu bent beland.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Vorig jaar in september 2012 hebben wij met SOPN in Nederland meegedaan aan de landelijke verkiezingen, mede om de feiten die jij ook publiekelijk bekend hebt gemaakt naar buiten te brengen. Dit is ons gedeeltelijk gelukt.

Na de verkiezingen hebben we met veel moeite het hoofd boven water kunnen houden. Op dat moment was jij nog een onbekende, maar je hebt de mensen die de waarheid aan het licht willen brengen weer de energie gegeven om door te gaan. Wij hebben de afluister- en intimidatietechnieken van de geheime diensten met Niburu.nl en SOPN.nl 12 jaar aan den lijve ondervonden en hebben geleerd om er met liefde mee om te gaan. Deze afzichtelijke praktijken hebben we inmiddels 11 jaar gerapporteerd aan politiek en media.

SP-Kamerlid Ronald van Raak benaderde ons in 2011 voor meer informatie en wilde weten hoe het met ons als klokkenluidersorganisatie gesteld was. Met onze info heeft hij niets gedaan en heeft jou uitgenodigd om de Tweede Kamer in Nederland te informeren. Wij maakten de mensen met name attent op de chemtrails, straling, Big Pharma, GMO’s en de oplossing door de kennis terug te geven over wie we zelf zijn.

Wij mogen nu als onafhankelijk persbureau met 2 miljoen unieke bezoekers per maand ervaren wat jouw waarschuwing met velen heeft gedaan. Juist de klokkenluiders die niet de bekendheid kregen kwamen steeds verder in het nauw door de dagelijkse controle als gevolg van de de door jouw aangegeven methodes van de geheime diensten. Veel klokkenluiders/onderzoekers worden er nu van weerhouden om vrij over onderwerpen te communiceren die de publiciteit niet halen. Het draait met name om de informatie die wij verspreiden over free energy, de Schumann-resonantie die van levensbelang is en buitenaards contact. In deze onderwerpen zitten alle oplossingen voor de huidige impasse waarin we verkeren, met chemtrails, straling, mind control, Monsanto, Big Pharma en zeker de huidige politiek, wetenschap en media.

Bij deze willen we je graag uitnodigen om met elkaar de zoektermen van de nsa eens door te nemen en dit gezamenlijk publiekelijk bekend te maken. Door jouw achtergrond als oud-medewerker van de nsa en onze ervaring na tientallen jaren onderzoek zal zeker de wereld op de kop gezet worden met informatie waar de mensen verder mee kunnen. Ook al worden ze afgeluisterd.

Wij benaderen je op deze manier om onze intenties duidelijk te maken, open voor iedereen. Wij vinden dat de mensheid nu mag weten waar het om draait en rekenen op je medewerking.

Redactie Niburu.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

58 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mood
Mood
10 jaren geleden

Sorry voor mijn kritische blik… maar snowden zal hier hard om gaan lachen!

Vonzie
Vonzie
10 jaren geleden

Zal hij Nederlands kunnen lezen?

Randy
Randy
10 jaren geleden

sorry, maar ik geloof dat hele edward snowden verhaal niet zo. als je het mij vraagt is het juist de bedoeling dat we het allemaal weten.

Wesley
Wesley
10 jaren geleden

Ik vind het zeer pretentieus om de medewerkers van niburu gelijk te stellen met de held edward snowden.

Door dit te schrijven: “Wij kunnen ons als collega’s volledig inleven in de situatie waarin je nu bent beland.”

tonen jullie aan juist helemaal geen snars te snappen van de situatie waar hij nu in is beland. (gevlucht van huis en haard, ondergedoken voor de geheime dienst, speelbal van regeringen en continu over de schouder kijken en geen moment van zijn toekomstige leven echt vrij kunnen zijn,)

Wat een hilarisch artikel.

Back to top button
58
0
We lezen graag je reactie!x