Binnenland

Niburu staat klaar – Update 1 – Nog meer onthullingen

Help mee door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ten eerste willen wij iedereen heel erg bedanken voor het vertrouwen, de steun en de donaties die we tot dusver hebben mogen ontvangen.

Uit de vele reacties, telefoontjes, mails en bezoekjes blijkt dat wij niet alleen klaar staan, maar in Nederland en België met velen zijn. Jullie steun is voor ons van groot belang in deze heftige achtbaanrit.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Als we bij sommigen de indruk hebben gewekt dat we stoppen is dat verkeerd geïnterpreteerd. Wij hebben alles wat van groot belang is om de realiteit/het bewustzijn te openen naar buiten gebracht. Op dat punt zijn wij klaar, dat weten wij. Binnen korte tijd komt de gehele wereldbevolking achter de volgende en nog meer feiten en wij willen de mensen zo goed mogelijk de andere realiteit of dimensie binnenleiden. Hierop bereiden wij ons voor.

We geven momenteel dagelijks met de artikelen inzicht in de grote veranderingen die we nu zien gebeuren. Momenteel komt iedereen erachter dat we geen privacy hebben. Vanaf 2002 weten wij als klokkenluiders dat we constant worden afgeluisterd en dat onze mails worden gecontroleerd.

Snowden heeft gelijk, De NSA en ook onze AIVD houden ook ons nauwlettend in de gaten en wij hun. Vele debunkers worden aangestuurd door deze organisaties en blijven debunken tot ze erbij neervallen. Met het integreren van de Schumann-resonantie in ons fysieke lichaam konden wij onze aura schoonhouden van mind control-technieken, psychische wapens en andere energieën waarmee wij zijn bestookt. Sinds 2004 zijn ons de liquide mogelijkheden ontnomen en was het hard werken om overeind te blijven.

Met deze gegevens heeft SOPN/Niburu gefunctioneerd en hebben we ons door niets laten weerhouden om de waarheid boven tafel te krijgen en te brengen. Als er instanties zijn die ons volgen dan doen ze dat maar. Wij hebben niets te verbergen. Natuurlijk wordt nog steeds geprobeerd te voorkomen dat we verder kunnen groeien om feiten en kennis weer bij het publiek te brengen. Dit is zinloos, het is 2013.

Naar aanleiding van de uitspraken van Snowden en de NSA hebben we kort contact gehad met Ronald van Raak van de SP. Van Raak consulteerde SOPN/Niburu eind 2011 als grootste klokkenluidersorganisatie over onze bevindingen. Hij is de indiener van het iniatiefwetsvoorstel voor klokkenluiders, wat heeft geleid tot een meldpunt voor klokkenluiders dat eind vorig jaar is geopend door oud-minister Spies.

Sinds 2003, toen de eerste iniatiefwet klokkenluiders werd ingediend door Ineke van Gent (GroenLinks), hebben we getracht om politiek en media inzicht te geven. Wij hebben haar al in 2002 gesproken over o.a. UMTS-straling, chemtrails, Monsanto en de situatie waar de klokkenluiders mee te maken kregen. Het is er niet beter op geworden.

Van Raak heeft dinsdag persoonlijk toegezegd dat er verder contact zou zijn. Inmiddels hebben we al 11 jaar getracht een open gesprek te krijgen met de SP en verwachten zeker nu respect en dialoog. Tot onze spijt moeten wij concluderen dat het tot dusver nog stil is en reacties uitblijven. Wij blijven de dialoog zoeken. Wij hopen dat onze volksvertegenwoordigers hun titel eindelijk letterlijk nemen en de stappen nemen waar miljoenen op wachten.

Uit de reacties over de ingangen bij de polen en de holle aarde blijkt dat dit voor velen nog te ver gaat. Dat kunnen wij ons voorstellen want dit was ook onze eerste reactie 14 jaar geleden. Ons advies is: stel je open, ga zelf op onderzoek en kijk naar de feiten.

De meldingen over Nibiru en een ‘second sun’ lopen steeds verder op en steeds meer volgen dagelijks de ontwikkelingen. Wij wachten samen met u af hoe dit zich verder openbaart en reageren direct als zich nieuwe feiten aandienen. Planeet X draait volgens ons in een baan om de zon en verklaart de vele meldingen, video’s en foto’s van een kleiner object in ons zonnestelsel. In de volgende update gaan we hier nader op in.

Het aantal meldingen en bekendmakingen over buitenaardse aanwezigheid blijft zich vermenigvuldigen. Als 26 jaar UFO-meldpunt hebben wij meer dan tienduizend mensen gesproken en zijn op de hoogte van de verschillende realiteiten of dimensies. Met vertrouwen willen wij u de volgende informatie – die al enkele weken in ons bezit is en de weg al naar velen heeft gevonden – met u delen. Het gaat over het evenement waar we ons momenteel middenin bevinden. Wij zijn geen voorstanders van channelings, noemen ons geen lichtmeesters, maar willen u de feiten bieden die hierin worden benoemd en die wij door de vele jaren heen kunnen bevestigen.

Wij hebben deze informatie dusdanig onderzocht en gekoppeld aan de kennis die wij de laatste 20 jaar hebben gekregen van duizenden die wisten dat ze bewust op aarde zijn geïncarneerd om iets recht te zetten of om deze periode mee te maken en op te staan wanneer het moment daar is. Duizenden anderen hebben telepathisch contact met de buitenaardse bevrijdingsvloot.

Besef dat er meer realiteiten zijn en stel je positief op. Utopieën worden werkelijkheid. We zijn op weg naar een andere, nieuwe, respectvolle, gezonde en liefdevolle realiteit waarin wij ontdekken dat wij allemaal met elkaar verbonden zijn.

Daar waar we ons nu bevinden weten we en daar waar we allen deel van zijn komt naar ons toe.

Het is ieders vrije keuze hier in te duiken en er op een respectvolle manier op te reageren. Er is meer waar iedereen aan mag proeven en over mag weten. Alles wat hier beschreven staat is niet volledig te controleren, maar geeft inzicht in wat er energetisch kan gaan gebeuren.

Via de radio of de website komen wij met de volgende update. Wij zijn extra alert op de huidige situatie en volgen alles nauwgezet. Niburu staat klaar om Het Evenement op aarde de volgende fase in te laten gaan.

Redactie Niburu

Medebewoners op aarde verbonden met alles en iedereen uit diverse hoeken van het universum. Nu tijdelijk gestationeerd op planeet aarde om de mensen voor te bereiden op de grootste stap in onze evolutie en om van de aarde weer een prachtige ster te maken.

Geen zorgen, Liefde is de uiteindelijke winnaar.

Lees ook: Niburu staat klaar – De tijd van onthullingen is NU

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

140 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ger v.d. Wall
Ger v.d. Wall
10 jaren geleden

Goed bezig. Ga zo door! Hoop echt dat die SOPN nu eens echt van de grond komt! Kan me ook niet voorstellen dat er nog iemand is in dit land die ooit nog op de VVD of de PVDA gaat stemmen!

pietje bell
pietje bell
10 jaren geleden

Niets aan toe te voegen volledig mee eens.!!!Gisteren avond zo,n 3 uur lang naar de lucht gekeken ,schitterend wat zich daar afspeelde.niet onder woorden te brengen.Zelfs vandaag de gehele dag knallen de energie,n van de bomen en planten af.

Nevil
Nevil
10 jaren geleden

Beste Niburu,

Bedankt voor al het werk en de liefde. Ik wil jullie, en de lezers ook even aanraden om het volgende filmpje te kijken: http://www.youtube.com/watch?v=1bD031J6gqI

Hier is een kort filmpje met (voor velen) nieuwe informatie over klokkenluiders en chemtrails.

Hamminkpro
Hamminkpro
10 jaren geleden

Gelukkig!

Back to top button
140
0
We lezen graag je reactie!x