Channelings

Een nieuw jaar, wat ga jij ermee doen? – Channeling 04-01-2022

Help anderen door deze info met anderen op je socials te delen!

nieuw jaarWelkom, welkom, lief mens, op deze nieuwe dag in een nieuw jaar. Ook al bestaat tijd en ruimte niet aan onze kant, we beseffen heel goed dat jij dit in jouw menszijn wel zo ervaart.

Een nieuw jaar, opnieuw 365 dagen om te vullen met plannen, ideeën, projecten, en wat je maar kunt bedenken om dit nieuwe jaar te gaan doen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Wij willen je er vooral van doordringen dat je altijd de keus hebt. Aan het begin van het jaar lijkt alles zo open te liggen, en na een paar weken zit je weer middenin de gewone gang van zaken, alsof er nooit een nieuw begin is geweest.

Het hele jaar door een nieuw jaar

Ga het dit jaar eens anders doen! Houd dat gevoel van ‘het is een nieuw jaar van eindeloze mogelijkheden’ vast. Een nieuw jaar is begonnen, een blanco jaar waarin zoveel kan gebeuren waar je nog geen idee van hebt.

Uiteindelijk is het leven veel meer dan dagen op een kalender of in een agenda. Elke ademteug die je neemt is jouw leven. En elk jaar heb je vele ademteugen te gaan.

De plannen die je vandaag maakt, wees daar zorgvuldig mee. Prop het jaar niet vol met dingen waar je uiteindelijk niets aan hebt. Zorg dat je je dagen vult met dingen waar je voldoening uit haalt, met dingen die je helpen om vanuit een hogere trillingsfrequentie, of vibratie, te leven.

Wat moet je doen om uit de angst te gaan?

Zorg elke dag voor plezier, dat je lacht, dat je geniet. Ongeacht wat er om je heen gebeurt of wat er ook in de wereld gebeurt.

Gezien vanuit de lagere vibraties, lijkt het of er geen uitweg is, alsof alles donker en angstig is, maar stijg hier bovenuit en zie hoe je zélf in de hand hebt hoe je erin staat. Wat je over situaties denkt, of je er überhaupt aan denkt.

muziek luisterenHoud je bezig met de dingen waar je gelukkig van wordt. Iemand vroeg handvaten om te weten hoe uit de angst te gaan, en wij zeggen keer op keer dat uit de angst gaan betekent dat je in een hogere vibratie gaat zitten.

Ga muziek luisteren waar je een gelukkig gevoel van krijgt, lees boeken die je in positieve zin raken, kijk films die je laten lachen, ga wandelen, zoek de natuur op. Angst is een gemoedstoestand die je kunt overschrijven met andere gedachten. Jíj kiest je gedachten.

Jij bepaalt wat je denkt!

gedachtenJe denkt dat dit niet zo is, dat je gedachten er zijn en dat je geen keus hebt welke gedachten je denkt. Wel, die keus heb je wel degelijk. Gedachten die angst oproepen kun je afwijzen. Zeg tegen zulke gedachten “dankjewel, ik waardeer dat je me wilt waarschuwen voor alles dat eng en gevaarlijk is, maar ik kies ervoor om hier vanaf nu op een andere manier mee om te gaan!”

Angst is waar het kwaad zich mee voedt. En dat geldt evenzo voor de angst voor ‘demonen’. De duivel en demonen als zijnde wezens die jou willen verleiden en van God afkeren, zijn door mensen bedacht om je af te leiden van wie jij in werkelijkheid bent!

Jij mag en kunt communiceren met ons, we moedigen je daartoe zelfs aan. Maar als je bang bent, denkt dat communicatie met ons je openstelt voor ‘demonen’, zul je nooit je eigen kracht ontdekken, laat staan ervaren.

Vraag jezelf af: is de boodschap er een van Licht en Liefde? Kunnen een duivel of demonen consistent Licht en Liefde verspreiden? Ga uit die angst, en ga beseffen dat religies al eeuwenlang bezig zijn om mensen af te leiden van hun grootsheid.

Jij bent één met de Bron, met God

Zodra jij beseft wie je in werkelijkheid bent, dat jij een godheid in eigen persoon bent, en dat jij de schepper van jouw wereld bent, dan zijn religies, overheden en iedereen die macht over jou wil uitoefenen, hun macht kwijt!

Jij bent een goddelijk, soeverein wezen, een spiritueel wezen, afkomstig uit het Licht en niemand, geen duivel, geen demon, geen mens kan hier iets aan veranderen! Hoe eerder je dit kunt omarmen en toestaan in jouw leven, hoe sneller je verlost bent uit de slavernij van angst, gebrek en beperkingen!

Jij hebt de keus om de angst los te laten en te gaan léven, en niemand anders kan dit vóór je doen. We wensen je een prachtig, vrij, en gelukkig nieuw jaar!

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en hiermee zijn we voor vandaag compleet.

4.6 34 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Martha
Martha
2 jaren geleden

2022, wat doen we eermee?
Wat dacht je van:
The GREAT RESIST
They will own nobody
And they will be very unhappy

Hugo
Hugo
2 jaren geleden

Mooi gesproken..dat geeft kracht.

Rose
Rose
2 jaren geleden

We zijn allen deeltjes van het goddelijke of het universum??❤??

AEJ Verduijn
AEJ Verduijn
2 jaren geleden

Ik ben nu alweer jaren ziek thuis, heb sinds half jaar ook huishoudelijke hulp. En op de dag dat zij komt voor een paar uurtjes, is dat voor mij een motivatie om extra mijn best te doen. Sinds najaar 2019 accepteer ik geen zware medicijnen meer van mijn huisarts, want ik leefde op een gegeven moment alleen nog maar in een waas. Liet het gas aanstaan, en wist soms gewoon niet meer wat ik deed. Hiermee stoppen was een goed begin. Dit is ook 1 van de redenen geweest waarom ik me niet laat prikken of testen. Vorig jaar ben ik op advies van mijn kinderen begonnen met glutenvrij. Weer een flinke stap vooruit. Dit jaar heb ik het voornemen om mij leven beter te organiseren en aan mijn energie te werken. Ik ben benieuwd. Voor Iedereen de beste voornemens….en heel veel kracht bij het bestrijden van deze plandemie.

Back to top button