Homepagina » Gezondheid » Het nieuwe wonder voor anti-veroudering?
anti-veroudering

Het nieuwe wonder voor anti-veroudering?

Volgens wetenschappers van de University of Pittsburgh School of Medicine, in de Verenigde Staten, kan hypnose de activiteit van je genen veranderen.

Dat betekent echter niet dat het ongewenste mutaties veroorzaakt of dat dit het normale functioneren van het DNA verstoort.

genen anti-verouderingGenen zijn een soort blauwdrukken, waaruit onze eiwitten worden gemaakt. Ze kunnen ook regelen hoeveel van een bepaald eiwit er wordt geproduceerd.

Tegenwoordig weten we dat sommige stoffen (en zelfs activiteiten waarmee we bezig zijn), de activiteit van onze genen kunnen veranderen, waardoor de hoeveelheid geproduceerde eiwitten ook verandert.

Sommige van deze veranderingen zijn positief en sommige niet.

Het ultieme Anti-verouderings Elixer?

Veel veranderingen die gepaard gaan met veroudering lopen gelijk op met een verminderde stamcelactiviteit, verhoogde oxidatieve stress en chronische ontsteking. En dat zijn precies de dingen waar je met hypnose invloed op uit kunt oefenen.

Beschadiging van collageen en elastine in je huid door vrije radicalen leidt bijvoorbeeld tot rimpels. Tegelijkertijd remt de verminderde stamcelactiviteit de regeneratie van de huid af.

Omdat je met hypnose deze veranderingen tegengaat en zelfs om kunt keren, kun je je afvragen – wat als je met zo’n hypnosesessie het ultieme anti-verouderingselixer gevonden hebt?

Emotionele Achtbaan

Verder onderzoek toonde aan dat voornamelijk vrouwen het gevoel hebben in een emotionele achtbaan te zitten, wanneer ze een bepaalde leeftijd naderen. Je staat nu nog aan de top, maar je ziet de afgrond van veroudering al dichterbij komen.

Je weet dat veroudering onvermijdelijk is. Je weet wat het betekent. Rimpels. Verslapping van je huid. Je minder aantrekkelijk voelen.

Het is dan ook geen wonder dat jaarlijks alleen in Nederland, bijna 2,5 miljard euro uitgegeven wordt aan cosmetische producten en behandelingen.

De cosmetische industrie vaart er wel bij. En om hun omzet hoog te houden voeden ze de angst om ouder te worden. Ze vergiftigen je brein met zorgen op slinkse wijze. En er is er iets dat de schoonheidsexperts je nooit zullen vertellen.

Wat zeggen ze je niet? Waar gaat het om?

Het gaat niet over de rimpels. Het gaat over de innerlijke gloed die je uitstraalt.

Schoonheid gaat namelijk verder dan alleen je huid. Vrouwen die er aantrekkelijk blijven uitzien, tot op zeer hoge leeftijd, hebben een subtiele stralende energie. Deze energie straalt door de huid naar buiten, waardoor die speciale jonge uitstraling ontstaat.

Nu weten we dat deze energie wordt gecreëerd door levendige, positieve en opgewekte emotionele toestanden. Maar helaas wordt deze energie ook gemakkelijk weer afgebroken door stress, zorgen, angst, verdriet, boosheid en alle andere negatieve emoties.

Hoe meer zorgen, hoe meer rimpels je hebt

Nu denk je misschien: “Nou, dat klinkt allemaal goed, maar hoe zit het met stress, moeilijke situaties en pijn? Je kunt nou eenmaal niet altijd gelukkig zijn.” En je hebt gelijk. Stress, moeilijke situaties en pijn zijn onderdeel van het leven en kunnen niet altijd voorkomen worden. En zo zou het ook moeten zijn.

Maar het probleem is dat we in onze cultuur zo erg gewend geraakt zijn aan enorme hoeveelheden stress, dat deze stress helemaal geen nut meer heeft. Het is zijn doel compleet voorbij geschoten. Het zorgt alleen maar dat je er ouder uitziet en dat je je ook zo voelt. Je voelt je hierdoor steeds minder aantrekkelijk. En dát zien anderen!

Wist je dat de spanning van geblokkeerde negatieve emoties direct een verouderd uiterlijk kan creëren?

Je weet dat meestal niet, omdat je geblokkeerde negatieve emoties niet zo 1, 2, 3 opmerkt. Ze zijn immers geblokkeerd. Maar je merkt het wel in hoe je eruit ziet. Het maakt je snel oud.

Maar het kan ook anders

Je kunt namelijk leren om op de juiste manier te ontspannen, de blokkades los te laten en stressvolle gedachten te voorkomen. Ze helpen je namelijk niet. Wanneer je dat doet en je tegelijkertijd je energieniveau verhoogt, ga je er meteen vele jaren jonger en vitaler uitzien.

Stel je voor dat:

  • je in de spiegel kijkt en je die jeugdige gloed in jezelf ziet!
  • je vrienden en collega’s je vragen of je soms verliefd bent!
  • je gezicht er rustig, ontspannen, strak en stralend uitziet!
  • je van binnenuit licht geeft!

En als dit allemaal te mooi klinkt om waar te zijn, overweeg dan eens deze twee punten:

  1. Je emotionele toestand staat niet los van je lichaam.
  2. Elk gevoel dat je ervaart, verbetert of verslechtert je uitstraling.

Je kunt een jeugdiger, levendiger en aantrekkelijker uiterlijk krijgen door negatieve emoties van binnenuit los te laten en te wissen en tegelijkertijd je lichaam te vervullen met aangename, levendige, stralende emotionele energie.

Je hoeft niet passief en lijdzaam toe te kijken hoe de veroudering er langzaam maar zeker insluipt, je energie wegkwijnt, je gezicht verrimpelt en je schoonheid afbrokkelt!

Je onderbewustzijn kan worden getraind om deze giftige emoties snel los te laten. Je gaat je hierdoor blijer, opgewekter en vooral energieker en jonger voelen!

Hoe doe je dit?

Met het speciaal ontwikkelde 5-delige programma ‘Keer veroudering om’ realiseer je snel deze innerlijke positieve veranderingen.

Je krijgt daardoor een buitengewoon uitzonderlijke ervaring bij het vinden van je eigen bron van jeugdigheid. Wat je daarmee doet is je innerlijke biologische klok een stuk terugdraaien, ten opzichte van je kalenderleeftijd.

Feitelijk wordt daarmee je verouderingsproces omgekeerd!

Hierdoor voel je je steeds jonger en vitaler worden. Stijfheid en rimpels verminderen van binnenuit en je voelt je vitaler, krachtiger, flexibeler en jeugdiger en je straalt dat uit.

Kortom, je voelt je jonger en je ziet er jonger uit!

De normale prijs voor dit sublieme programma is € 249,95 en wordt nu zeer tijdelijk aangeboden voor slechts € 49,99.

Klik hier voor meer informatie en downloaden

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rob
rob
1 jaar geleden

Ja, Natuurlijk klopt dit verhaal over het ouderdomsverschijnsel wel , stress en zorgen verouderen gewoon ook het lichaam,men leeft in een maatschappij die draaiend word gehouden door een jachtig en zorgelijke Zorg nodig heeft om dat allemaal te onderhouden, en er veel te veel EISEN zijn aan deze maatschappij stelt men is zo gewend geraakt dat dit verschijnsel zich niet zo maar laat inkrimpen dat kan ook niet want inkrimping betekend instorting en dat wil men voorkomen en het voorkomen levert stress en zorgen op .. een ieder doet er aan mee,om te behouden wat men heeft wilt men vasthouden en dat vasthouden betekend ook weer de weg naar een minder, en dat kan dan weer door stress en zorgen de activiteit van een lichaam schaden..tegelijkertijd zwakt het lichaam af daardoor, en gelijkertijd als men niet aan de eisen van de maatschappij voldoet levert het schade op aan lichaam de maatschappij, men heeft zelf alles in de hand als men het wil zien, en als men het niet ziet en dendert maar door ondervind beide grote schade aan beide lichamen, het menselijke en het maatschappelijke, er is dan maar een mogelijkheid meer naar het individuele lichaam luisteren en de maatschappij maar laten voor wat het is ,,of de mens stort in ,of de maatschappij stort in ,het is maar hoe men het wil zien..uiteindelijk zal alles opnieuw moeten worden bekeken en daar is dat ook een instorting voor nodig.. een nieuwe zienswijze zal zeker nodig zijn tegenover wat er nu Heerst, waar meer een menselijker maatschappij zonder een gestreste en gejaagde primitieve gedoe oplost, in de primitieve oudheid was stress een gezond middel om te overleven, in deze maatschappij is overleven geheel door geslagen waar gezondheid door word aangetast, men is er dag en nacht mee bezig om de maatschappij te dienen en draaiend te houden en te behouden wat men zelf ook heeft , wat alleen maar een stress en ongezond een bezigheidsmiddel is waar men voorlopig nog door blijft bezeten .alleen instorting is dan alleen mogelijk voor meer evenwicht ,maar aan dat evenwicht gaat heel wat vooraf..

rob
rob
Reactie op  rob
1 jaar geleden

Als men echt veroudering wil voorkomen, Wees dan een Dienaar van je Zelf, EN Niet Meer Te Veel van Deze Maatschappij, Die dendert toch gewoon door de niet zienden en blinden.

x

Check Also

Eindejaarswens en korting

December 2020, na een raar jaar is het tijd voor een uitzonderlijke korting!

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht ...

slaapgebrek

6 Gevaren waarom slaapgebrek je dood kan worden

In dit artikel gaan we het hebben ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!