ongebruikte categorie

Nijmegen 1 november – Donkergrijs sigaarvormig object

Help anderen door dit artikel met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: I.
Woonplaats: Nijmegen

Dinsdag 1 nov. rond 16.30 zag ik vanuit mijn auto een groot object stil in de lucht hangen. Zoiets heb ik nooit eerder gezien. Het was grijs/zwart en had nog het meest weg van een zeppelin vanaf waar ik het zag. Ik was bijna thuis en ben daar meteen vanuit het zolderraam gaan kijken of het er nog hing. Het hing stil in de lucht, ik hoorde geen geluid. Ik zag geen vleugels/motoren/propellers en het object draaide soms een beetje naar links of rechts. Het was een heldere dag dus ik had er goed zicht op. Terwijl ik keek en me afvroeg waar ik nu eigenlijk naar keek, zakte het object geruisloos een stuk naar beneden en verdween achter de daken. Ik ben buiten nog gaan kijken maar zag niets meer.

Het hing tussen Nijmegen-Noord(Oosterhout) en Lent in en dit alles duurde ongeveer 15 minuten. Wat kan dit geweest zijn en hoe kom ik daar achter?

Wat verder opvallend was, was een straaljager die onophoudelijk over bleef vliegen, hoog in de lucht, tot het object verdween, toen verdween de straaljager ook. Toeval?

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x