Homepagina » UFO Database Archief » Nijmegen 1 november – Donkergrijs sigaarvormig object

Nijmegen 1 november – Donkergrijs sigaarvormig object

Naam: I.
Woonplaats: Nijmegen

Dinsdag 1 nov. rond 16.30 zag ik vanuit mijn auto een groot object stil in de lucht hangen. Zoiets heb ik nooit eerder gezien. Het was grijs/zwart en had nog het meest weg van een zeppelin vanaf waar ik het zag. Ik was bijna thuis en ben daar meteen vanuit het zolderraam gaan kijken of het er nog hing. Het hing stil in de lucht, ik hoorde geen geluid. Ik zag geen vleugels/motoren/propellers en het object draaide soms een beetje naar links of rechts. Het was een heldere dag dus ik had er goed zicht op. Terwijl ik keek en me afvroeg waar ik nu eigenlijk naar keek, zakte het object geruisloos een stuk naar beneden en verdween achter de daken. Ik ben buiten nog gaan kijken maar zag niets meer.

Het hing tussen Nijmegen-Noord(Oosterhout) en Lent in en dit alles duurde ongeveer 15 minuten. Wat kan dit geweest zijn en hoe kom ik daar achter?

Wat verder opvallend was, was een straaljager die onophoudelijk over bleef vliegen, hoog in de lucht, tot het object verdween, toen verdween de straaljager ook. Toeval?

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
x

Check Also

apeldoorn

Overal in Apeldoorn verschijnen witte kastjes: wat is het doel ervan en wat heeft het WEF ermee te maken?

Overal in Apeldoorn hangen witte kastjes aan ...

verpleeg

Verpleegkundige luidt noodbel: ‘Coronapatiënten worden vermoord om hun organen te kunnen oogsten’

Een verpleegkundige uit de Amerikaanse staat Californië ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

0
We lezen graag je reactie!x