ongebruikte categorie

Nijmegen 25 april – Witte lichtbol

Help door dit artikel met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: D.
Woonplaats: Nijmegen

Ik was erg benieuwd of er misschien meer mensen dit hebben gezien gisteravond 24-4-2012 iets na 12 uur, dus toen was het 25-04-2012.

Gisteravond, 24 april 2012, toen ik mijn pc afsloot om te gaan slapen, liep ik nog even naar buiten om wat in de kliko te gooien en zag boven onze tuin een vreemde witte bol. Voor mijn gevoel niet echt rond maar dat kwam omdat het achter de wolken/bewolking zat. Dus ik schat ter grootte van 1 bij 1, kan ook iets groter zijn geweest (is erg lastig in te schatten). Die scheen als het ware onder de bewolking door en danste/bewoog steeds een stukje verder. Steeds met een hele snelle beweging, hups weer eens stukje verder. Hij maakte als het ware een soort rondje maar dan wel heel breed. Ik heb meteen mijn mobiel binnen gepakt en ben gaan filmen, wel 12 min lang. Helaas zit er geen licht op mijn camera dus er was later weinig te zien. Erg jammer, ik baalde ervan!! Ik keek gelijk of de buren nog wakker waren maar zag niemand en hoopte zo dat meer mensen dit hebben gezien.

Wie van jullie heeft toevallig in Nijmegen dit ook gezien het was zo rond 12.10 toen ik buiten stond. Het deed me denken aan een soort groot zoeklicht, maar ja… En ik hoorde heel kort even een brommend geluid (voor mijn gevoel van een soort machine zeg maar).

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x