Gezondheid

Nooit meer zorgen of stress: hoe word je ontspannen en positief?

Help ons door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Pieker je veel over toekomst of verleden? Voel je je regelmatig onrustig of nerveus? Heb je vaak last van negatieve gedachten? Je bent niet de enige.

Veel mensen hebben moeite om positief en ontspannen te zijn. Ze voelen zich vaak opgejaagd en komen zelden tot rust. Heb jij ook genoeg van negatief denken, piekeren en mentale spanning? Wil je liever positief zijn en lekker in je vel zitten? Dat is logisch, want ontspanning en optimisme zijn de basis voor een gelukkig leven.

Stel je voor: Hoe zou het zijn om je echt goed te voelen?

Hoe zou het zijn om niet meer elk moment te piekeren? Geen twijfel meer te hebben? Geen zorgen meer te maken over de toekomst? Geen spijt meer te hebben van het verleden? Te stoppen met al die negatieve gedachten – ook die negatieve gedachten over jezelf? Zou je je niet enorm opgelucht voelen? Dan begin je pas te leven zoals het echt bedoeld is: ontspannen en genietend van elk moment.

Waarom zijn we als kinderen zorgeloos en als volwassenen vaak gespannen? Dat komt omdat zorgen maken een gewoonte is geworden. We zitten te veel in ons hoofd en dat creëert spanning. Na verloop van tijd denken we dat dit normaal is. Niets is minder waar. We hoeven niet alles te controleren. We hoeven niet te doemdenken. We hoeven geen perfectie na te streven. We kunnen leren het beste te zien in elke situatie. We hebben een enorme invloed op ons eigen stressniveau.

Hoe word je nu wel ontspannen en positief?

Ontspannen en positieve mensen zijn niet lui of naïef. Ze zijn net zo intelligent als jij. Ze hebben alleen bewust gekozen hun spanning los te laten. Ze hebben gekozen voor een positieve kijk op hun leven. En ze hebben ontdekt hoe ze dat met eenvoudige – maar zeer effectieve – technieken kunnen bereiken. Deze technieken helpen je om piekeren om te zetten in positieve energie. Ze helpen je om stress te transformeren naar een blijvende ontspanning. Zo zet je angst en twijfel om naar vertrouwen en kracht. Lijkt dat je niet heerlijk? Het kan.

Ik kan je vertellen dat ik over de e-cursus heel tevreden ben. Ik was een kei geworden in rampscenario’s. Dat had ik alleen zelf niet in de gaten. Deze e-cursus vond ik zo duidelijk dat het kwartje ineens bij me viel. Als ik de lessen doorlees dan denk ik: ‘Waarom heeft niemand dat eerder zo aan me uitgelegd?’ Ik denk dat iedereen baat heeft bij deze e-cursus.

Nooit meer zorgen of stress: hoe word je ontspannen en positief?Met deze cursus ontdek je de beste manier om zorgen en stress los te laten. Het is praktisch, eenvoudig en effectief. Je hoeft alleen de lessen door te nemen en de oefeningen te volgen. Dit bespaart je ontzettend veel tijd en energie.

Normaal doorloop je voor het loslaten van stress meerdere coachingsessies à € 95,- per sessie. Omdat niet iedereen hiervoor de tijd of het geld heeft, is er nu deze e-cursus voor een fractie van de prijs. In 9 weken krijg je tweemaal per week een e-mail die je informatie, tips en inzichten geeft. Daarbij ontvang je vragen en opdrachten die je in staat stellen in de praktijk te oefenen, zodat je direct het resultaat merkt. Ontspanning, vertrouwen en optimisme worden dan vanzelfsprekend en je kunt hier blijvend van genieten.

Als je nu bestelt ontvang je direct het volgende bonusmateriaal:

Gratis: Het e-boek Inzicht in je Kracht ter waarde van €25,-

Nooit meer zorgen of stress: hoe word je ontspannen en positief?56 pagina’s inspiratie over persoonlijke kracht en inzicht in verandering: Tien redenen waarom je doel nog niet is bereikt. De enige echte weg naar verandering. Meer inzicht in je uitdaging. Het geheim van een goede basis. Stel je succes niet langer uit. De drie beste tips voor een ontspannen leven. Pluk de dag. Positiever denken. Wat we eigenlijk willen. Creëer blijvend zelfvertrouwen. De juiste mentaliteit voor succes. En nog veel meer…

Gratis: Eén coachingsessie per e-mail ter waarde van €25,-

Mocht je naar aanleiding van de cursus ‘Nooit meer Zorgen of Stress’ nog een persoonlijke vraag hebben, dan kun je contact opnemen voor een coachingsessie per e-mail.

Mocht je de lessen hebben gevolgd en de oefeningen hebben gedaan en merk je nog geen resultaat? Dan hoef je alleen maar een e-mail te sturen en ontvang je al je geld terug.

Bestel hier de cursus ‘Nooit meer Zorgen of Stress’ en je ontvangt het gehele pakket tijdelijk voor slechts €59,-

Frank de Moei is een professionele coach en trainer met diploma’s in Life-Coaching en Positieve Psychologie (ook wel Gelukskunde genoemd). Hij is aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches) en het EMCC (European Mentoring and Coaching Council). In zijn praktijk begeleidt hij zijn cliënten in ontspannen en positief leven.

Foto: Flickr/Edgar Moskopp

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x