Homepagina » UFO Database Archief » Noordwijk 12 juni – Grote rode bol maakt rare bewegingen en schiet weg

Noordwijk 12 juni – Grote rode bol maakt rare bewegingen en schiet weg

Naam: K.
Woonplaats: Noordwijkerhout

Afgelopen week, in de nacht van zaterdag 11 op zondag 12 juni rond kwart over twaalf ‘s nachts reed ik met mijn auto vanaf Hillegom naar Noordwijk. Ik reed op de Weerlaan in de richting van de 1e Loosterweg toen ik rechts van mij een grote rode bol zag. Ongeveer vier keer zo groot als een vliegtuig op kruissingshoogte (10 km geloof ik?). Ik zag niets vreemds dus ik dacht aan een vliegtuig. Het leek wel veel sneller als een vliegtuig voort te bewegen, al kon ik niet inschatten hoe hoog het object vloog… Later dacht ik nog aan een meteoor.

Toen ik het zag, ik bleef even kijken, veranderde het plots van richting, en vloog achter mij aan. Vanaf mijn positie leek het echter geen bocht te maken maar direct van richting te veranderen. 20 Seconden vloog het ineens de andere kant op, richting Vogelenzang. Hij maakte geen bocht maar leek recht opzij/achteruit te vliegen. Het maakte hele hoekige, onnatuurlijke bewegingen, in verschillende richtingen, hij verandere zo’n zes keer van richting. Niet veel later schoot het weer weg in de richting waar het in eerste instantie naartoe ging, met zo’n hoge snelheid dat hij binnen 2 seconden uit het zicht was.

Ik ben erg benieuwd of iemand herkenning ziet, of enige verklaring heeft…Vind je dit goed? Deel het dan met je kennissen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Ongewenste gedachten! Heb jij er last van?

Het hebben van ongewenste gedachten is iets ...

president

President El Salvador onthult: Meeste wereldleiders gebruiken hydroxychloroquine tegen corona

Wereldleiders krijgen het advies om hydroxychloroquine te ...