UFO Database Archief

Noordwijk 3 september – Grote witte lichtbol

Help door dit artikel met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: S.

Afgelopen dag, 3 september 2013, in Noordwijk, ZH., ik geloof +/- kwart over 8 ’s avonds. Het was nog volledig licht buiten, de zon begon net onder te gaan.

Er volgden enkele vliegtuigen, maar wat ik zag leek daar niet op! Het was een grote felwitte bal, niet pulserend, en vloog in 1 lijn van ZuidWest naar Oost, een stuk sneller als een commercieel vliegtuig. Er vloog 1 vliegtuig op grote hoogte, ongeveer dezelfde route. Daarvan waren de lichten kleiner, en wel pulserend, dus ik kon duidelijk zien wat een vliegtuig was of niet. Hij was groter als het ISS of de sterren, net zo fel (mischien wel feller) als de maan. Op het eerste gezicht dacht ik aan een heldere planeet, maar hij bewoog dus dat lijkt mij niet. Hij was ongeveer anderhalve minuut zichtbaar, vanaf het moment dat ik hem een spotte, een heel klein wit puntje in de lucht, niet veel groter als een ster, waarna hij steeds groter en feller werd, tot 15 keer zo groot aan het eind van die anderhalve minuut (ongeveer geschat) werd hij kleiner en minder fel, tot ik hem helemaal niet meer zag.

Ik heb helaas geen foto kunnen maken van het object, maar er waren heel veel mensen op straat, en het was zo helder dat waarschijnlijk andere steden het ook hebben kunnen waarnemen.

Ik twijfel of het een hele heldere komeet was, of een ufo. Het object was geluidloos en liet geen strepen achter.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x