UFO Database Archief

Nordhorn september ’09 – Driehoekig zilverkleurig object

Help ons door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Hallo redactie,

Door de melding van K., die zijn waarneming eigenlijk niet durfde te vertellen aan zijn omgeving omdat hij bang was voor gek versleten te worden, besloot ik om nu eindelijk ook mijn waarneming te vermelden.

In september vorig jaar (2009) reden mijn vrouw en ik van Groningen naar Nordhorn. Het was rond 16.30 uur, licht bewolkt.

Ongeveer 5 minuten na het passeren van de grens (Nederland-Duitsland) zag ik een prachtige halve regenboog en op drie kwart hoogte van de regenboog zag ik een enorme driehoekige zilverkleurige ufo.(ik kan onmogelijk zeggen hoe groot hij was, hij leek vrij dichtbij en zoals ik hem zag had hij de grootte van een van een vrachtauto)

Hij hing stil! Ik zag 5 helder witte lichten (rond) op identieke afstand van elkaar. Eerst dacht ik dat ik het me verbeelde en bleef even voor me uitkijken. Toen ik me even later omdraaide was het er nog steeds en even duidelijk als de eerste keer dat ik het zag.

In tegenstelling tot K. was het voor mij niet angstig, integendeel, het was een overweldigend mooi iets, die prachtige halve regenboog met de driehoekig ufo glinsterend er voor. Wat misschien wel een beetje gek is, is dat ik er nog IEDERE dag aan terug denk.

Vriendelijke groet,
H.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x