Homepagina » Ander Nieuws » Niburu.co » Nu ook nederzetting op de maan ontdekt (video)
niburu-co

Nu ook nederzetting op de maan ontdekt (video)

Er komt steeds meer aandacht voor onze maan en dan in het bijzonder sinds de Chinezen zijn begonnen met het fotograferen van het maanlandschap.
Na de verklaringen van de voormalig CIA piloot over bewoners van de maan en de vondst van een ruimteschip, hebben de Chinezen nu iets vastgelegd dat lijkt op een nederzetting.

De maan blijft ons bezighouden, want als we er binnenkort in slagen om de werkelijke rol van deze kunstmatige constructie te ontrafelen, kon dat wel eens het begin worden van echte Disclosure.
We beginnen vandaag echter met een kritische noot van een lezer (dank!). Het betreft hier de Youtube gebruiker Streetcap1, de man uit Schotland die regelmatig met nieuwe ontdekkingen komt, vaak rondom het ISS ruimtestation, maar ook vreemde zaken op de maan.
Volgens deze lezer kan het allemaal niet en is die Streetcap1 niet te vertrouwen. Hij schrijft het volgende:
Streetcap1 vind van alles en nog wat op NASA foto’s, die NASA blijkbaar “vergeten” opkuisen is. NASA maakt volgens mij zo’n fouten niet. Maar nu vind Streetcap1 ook al onregelmatigheden op foto’s van CLEP.

Zoals jullie vermelden, fotograferen Chinezen alles. Dus er moeten tienduizenden, zo niet honderdduizenden foto’s gemaakt zijn door CLEP. Net zoals NASA honderdduizenden foto’s moet hebben gemaakt, als het er niet meer zijn.

Streetcap1 kan best een programma geschreven hebben, om bv. opvallende vlekken op die foto’s te detecteren.

Ik weet dat mijn, of eender welke andere game computer, die beelden vlug kan verwerken, want die zijn op maat gemaakt door de eigenaars zelf, om beelden te verwerken van de games die we spelen, zonder dat een game “lagged”, maar niet aan het tempo waarmee Streetcap1 “ontdekkingen” doet.

Zoals vroeger gezegd, vind ik het eigenaardig, dat er niemand anders op aarde, uitgezonderd Streetcap1, met zo’n ontdekkingen naar buiten komt. Want Streetcap1 kan niet de enige zijn, die die beelden onderzoekt.

Kijk naar de processing power die nodig is om bitcoins te mijnen. Die kan niet veel groter zijn dan de processing power die nodig is om duizenden beelden per uur te analyseren, maar Streetcap1 doet het thuis op z’n pc?!?

Er klopt iets niet met Streetcap1.
Wat er dan niet klopt met Streetcap1 is niet duidelijk, maar bij deze de waarschuwing voor “what it’s worth”, zoals ze in het Engels zeggen.
Wij volgen Streetcap1 al jaren, zijn eigenlijk bij hem gekomen via de bekende Scott C. Waring die al jarenlang video’s van Streetcap1 gebruikt. Wat wij weten van de man is dat hij inderdaad hele dagen voor zijn PC doorbrengt, een Facebookpagina heeft onder de al dan niet werkelijke naam George Orwell Smith, dat hij niet zo gek lang geleden een aantal video’s publiceerde vanuit het ziekenhuis waar hij een open hart operatie moest ondergaan.
Door de jaren heen hebben wij Streetcap1 niet op wat voor hoax dan ook kunnen betrappen en natuurlijk zijn er wel keren geweest waar hij iets zag in bepaalde foto’s waar wij het niet mee eens waren of niet zagen wat hij erin zag, maar voor zover ons bekend heeft hij nog nooit (opzettelijk) nepdingen gepubliceerd. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat het niet zou kunnen en als er iemand wel bewijs van heeft, dan horen we dat graag.
Onlangs publiceerden wij een artikel met daarin afbeeldingen van een door Streetcap1 gevonden afbeelding van iets dat verdacht veel lijkt op een ruimteschip.

Nu komt dezelfde Streetcap1 met een foto die eveneens door de Chinezen is genomen, waarop duidelijk een aantal structuren op het maanlandschap te zien zijn.

Wat het ook moge zijn, duidelijk is dat het niet natuurlijke is, maar door intelligente wezens gebouwde constructies.

Dit wordt nog duidelijker wanneer van de foto naar het negatief wordt gekeken en je opeens iets ziet dat het veel lijkt op een soort nederzetting op de maan.

In de video hierna legt Streetcap1 zelf nog een aantal bijzonderheden uit van de door hem ontdekte afbeelding.

Hij heeft nog een tweede video gepubliceerd, dit keer gebaseerd op een ontdekking van een NASA foto. Streetcap1 weet niet wat het door hem gevonden object moet voorstellen, maar zegt ook dat door de hoek van 90 graden je hier absoluut niet te maken hebt met een natuurlijk fenomeen.

De originele foto van NASA is hier te vinden en wanneer je met je muis over de afbeelding scrolt, wordt deze groter en zal je misschien verbaasd zijn om te ontdekken dat er nog wel meer vreemde dingen te zien zijn op die foto.

Dit artikel verscheen op de website niburu.co.
Klik hier en lees het complete artikel: niburu.coVind je dit goed? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Niburu.co

Niburu.co publiceert onthullend en bewustmakend nieuws, waarbij de bekendmaking van buitenaards leven en de transformatie van de mensen en haar planeet centraal staan. Krachten worden gebundeld om een nieuwe, liefdevolle en gezonde wereld te manifesteren.

3 reacties

 1. Zo blijft het interessant de maan, onduidelijke foto,s of film , met onduidelijke verhalen en onduidelijke figuren wat dat betreft mankeert de camera[s] maken ze soms foto,s met oude camera uit het jaar bouwjaar 1920

  2 likes
 2. Waarom is als het om UFO’s, Aliens, foto’s gaat altijd vaag zijn. Kom op we leven in 2018 mijn mobile kan full HD film, foto’s maken.

  1 likes
 3. Het lijkt me helemaal niet onlogisch als structuren op de Maan (of Mars) gewoon door de mensheid zelf zijn aangelegd. Heel lang geleden, vóór de geschiedschrijving. Waarom altijd “Alien” roepen? Kijk ook eens naar het YouTube kanaal van “Bright Insight”. Oh, bij de wee, de aarde is niet plat en ook niet hol.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

niburu-co

Nu ook nederzetting op de maan ontdekt (video)

Er komt steeds meer aandacht voor onze ...

niburu-co

Vladimir Poetin is “een foutje” van de elite (video)

Er zijn maar heel weinig leiders van ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
PGlmcmFtZSBzcmM9Ii8vd3d3LnBheXByby5ubC9wcm9kdWN0ZW4vaW50ZXJuZXRfc3VjY2VzX2dpZHNubF8tX2ludGVybmV0X21hc3RlcmNsYXNzLzMzMDY2LzMxMjUxL2l3Yy9odHRwczovL3d3dy5pbnRlcm5ldHN1Y2Nlc2dpZHMubmwvaXdjX3JlZGlyZWN0IiBuYW1lPSJteWlGcmFtZSIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIG1hcmdpbmhlaWdodD0iMHB4IiBtYXJnaW53aWR0aD0iMHB4IiBoZWlnaHQ9IjEwMCUiIHdpZHRoPSIxMDAlIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+