Buitenland

Obama aan de leiband tijdens ’troonrede’

Help door dit met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse president Barack Obama sprak tijdens zijn State of the Union harde woorden tegen Iran omdat hij moest gehoorzamen aan de Israëliërs die hem aan de macht hebben geholpen. Dat zegt politiek analist Mark Glenn.

Obama zei tijdens zijn jaarlijkse ‘troonrede’ dat alle opties openblijven om Iran ervan te weerhouden een kernwapen te ontwikkelen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Dit jaar zijn er Amerikaanse presidentsverkiezingen en Obama wil net als al zijn voorgangers opnieuw gekozen worden. Hij weet dat hij daarvoor moet buigen voor de mensen die hem aan de macht hebben geholpen. In dat opzicht was de speech van Obama geschreven door Israëlische beleidsmakers die de Verenigde Staten opdracht geven oorlogen te voeren voor Israël, of het nu in Irak is, in Afghanistan, in Libië of in Iran.

Rijk

zionist bordersHet achterliggende plan is een Israëlisch rijk dat zich uitstrekt over het gebied tussen de Nijl en de Eufraat. Obama doet dus wat van hem gevraagd wordt, niet alleen om in aanmerking te komen voor een tweede ambtstermijn, maar ook om in leven te blijven.

Sinds Obama werd verkozen maakten de Israëlische media en de joodse mainstream media in Amerika duidelijk dat hij de belangen van Israël niet behartigt. Toch zijn er sinds dat moment vele tientallen miljarden dollars aan Amerikaanse belastinggelden naar Israël doorgesluisd.

Ingrijpen

President Obama kon op elk gegeven moment ingrijpen, maar dat heeft hij niet gedaan. In plaats daarvan sprak hij zich alleen openlijk uit tegen de illegale Israëlische nederzettingen en aarzelt hij over Iran.

De Verenigde Staten zijn dan ook geen supermacht die zelf kan bepalen wat hij doet. Het land heeft zich te houden aan de opdrachten van de mensen die onze media controleren, die onze economie controleren en die bepalen wie president wordt.

Instabiliteit

Israël heeft er baat bij dat alle Arabische landen om haar heen in een constante staat van instabiliteit verkeren. De Verenigde Staten, Engeland en andere westerse landen lopen aan de leiband van het regime in Tel Aviv.

In totaal staan er echter 137 landen achter Iran. Van de 55 overgebleven landen loopt slechts een klein deel achter de ideologie van de zionisten aan. De club wordt steeds kleiner en krijgt weinig meer gedaan. Een machtsverschuiving dient zich aan.

Bron: Presstv.ir

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x