UFO Database Archief

Oisterwijk 23 maart – Vreemde geluidloze ‘vliegtuigen’ met pulserende lichten

Help anderen door deze informatie met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Hallo,

Rond twee uur vanmiddag zag ik een vliegtuig tussen de huizen, die heel laag vloog. Ik dacht nog, wat een vreemd vliegtuig, de vorm klopt niet helemaal en ik hoor geen geluid??

Hij verdween uit het zicht omdat ik door de straat liep. Toen ik een tweede keer wou kijken was het verdwenen!!?? Dat kan toch nooit?? Ik luisterde goed of ik het vliegtuig kon horen, maar ik hoorde niets. En er stond ook al een oudere heer verbaasd ernaar te kijken. Dus ik was niet de enige die het zag. Heel gek was dat.

En het is niet de eerste keer in een paar dagen tijd.

En de keer daarvoor was zondag jl. Een vliegtuig (rond 11 uur), wat heel laag over mijn dak vloog en geen enkel geluid maakte. En de lichten die het voerde waren niet helemaal hetzelfde als bij een vliegtuig.

En mijn zoon en ik zagen enkele uren daarvoor vreemde lichten in de lucht. Helaas zaten we in de trein, en kon ik het niet goed zien. Maar mijn zoon zei wel dat hij die lichten raar vond. Ze gingen steeds aan en uit in een rap tempo.

Ik ben benieuwd of iemand bekend is met deze fenomenen.

Groetjes,
R.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
sb_steve
sb_steve
12 jaren geleden

Klopt

http://www.youtube.com/watch?v=3P_OeIudjTs

Lijkt het enigzins op de lichtvoering van deze film? Deze zag ik zondag tussen 21.00 en 22.00u en heb t op youtube geplaats..

Mvg,

Stephan

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

2
0
We lezen graag je reactie!x