UFO

Onbekende objecten en bijna-doodervaringen onder de loep

Help door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Raymond E. Fowler werkte voor de Luchtmacht Beveiliging van de Amerikaanse luchtmacht en de militaire aannemer GTE Government Systems, waar hij werkte aan de intercontinentale raketten.

Toen hij werkte met het Minuteman-systeem deed hij onderzoek naar onbekende objecten die de meest geavanceerde aardse wapensystemen kunnen uitschakelen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Ik heb verschillende officiers van de Amerikaanse luchtmacht gesproken die werkten met de Minuteman langeafstandsraketten en ze omschrijven allen hetzelfde scenario,” aldus Fowler. “Ongeïdentificeerde vliegende objecten die enkele ogenblikken boven de enorme raketten hangen om ze vervolgens offline te halen.”

Bij andere incidenten werd de communicatie verstoord of werd het geleidingssysteem uitgeschakeld, zo stelt Fowler. Hij benadrukt dat de overheid ‘dit natuurlijk nooit heeft bevestigd’.

Bijna-doodervaringen

Fowler raakte door de jaren heen ook geïnteresseerd in bijna-doodervaringen en deed onderzoek naar mensen die ontwaakten na klinisch dood te zijn verklaard.

“Ze omschreven hoe ze hun lichaam verlieten en hoe ze alles wat om het dode lichaam gebeurde exact konden horen en zien terwijl ze een bijna-doodervaring hadden,” zei hij. “Zelfs blinden kunnen in deze staat zien.”

Onvoorwaardelijke liefde

Fowler heeft jarenlang onderzoek gedaan naar deze bijna-doodervaringen waarbij ‘mensen door een donkere tunnel reizen naar een zeer helder licht dat een onbeschrijflijke onvoorwaardelijke liefde uitstraalt’.

Anderen zien een soort gedetailleerde film waarbij wordt getoond hoe daden van liefde en vergeving de meest belangrijke zaken in het leven zijn. Wanneer ze te horen krijgen dat het niet hun tijd is om te blijven willen maar weinigen weer terugkeren naar de Aarde.

Onderzoek naar bijna-doodervaringen gaat vaak in tegen culturele, religieuze en wetenschappelijke aannamen over de aard van het leven. Wetenschappelijke studies door artsen tonen aan dat dergelijke ervaringen niet kunnen worden verklaard als stuiptrekkingen van een stervend brein.

Intussen zijn er wereldwijd miljoenen mensen geweest die aangeven hun lichaam te hebben verlaten en in de meeste gevallen gelijksoortige ervaringen hebben gehad.

Buitenaardse objecten

Fowler heeft ook ervaringen gehad met UFO’s. Scans van zijn been laten zien dat een klein stukje vlees mist. Hij heeft ook een scan van een minuscuul vreemdsoortig object in zijn neus.

Wijlen professor J. Allen Hynek van de faculteit Astronomie van de Northwestern Universiteit in Chicago in de Amerikaanse staat Illinois schreef het voorwoord van Fowler’s boek UFOs: Interplanetary Visitors.

Hynek prees hem als een gedegen UFO-onderzoeker en aandrager van feiten. Hij was zelf wetenschappelijk adviseur voor drie UFO-projecten van de Amerikaanse luchtmacht.

Zoals Galileo en anderen hebben moeten ondervinden worden nieuwe modellen van realiteit vaak niet gemakkelijk geaccepteerd door de wetenschappelijke en religieuze gemeenschap.

“Bruno belandde op de brandstapel,” zei Fowler, daarbij refererend naar Giordano Bruno, de 15e eeuwse astronoom die door de Inquisitie in Rome werd veroordeeld tot de brandstapel omdat hij dacht dat andere intelligente wezens op een oneindig aantal andere werelden leven.

Bron: Seacoastonline.com

Verwante artikelen:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x