UFO

Onbekende objecten tijdens laatste missie Atlantis (video)

Help ons door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tijdens de laatste missie van spaceshuttle Atlantis, vlucht STS-135, zijn onbekende vliegende objecten in de buurt van het ruimteveer gefilmd.

Gedurende de missie, die van 8 tot 21 juli duurde, zagen de astronauten vanuit de spaceshuttle een lichtend object met een halo van energie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Het object bewoog met een snelheid van ongeveer 25.000 kilometer per uur met het internationaal ruimtestation ISS mee. Het kan hier niet gaan om ruimteschroot omdat de bemanning van het ruimtestation dan gelijk zou worden gewaarschuwd.

Verschillende media besteedden aandacht aan vreemdsoortige lichten in de buurt van spaceshuttle Atlantis. Spacevidcast (SVC) zond de beelden live uit.

Op een hoogte van 386 kilometer meerde Atlantis op zondag 10 juli jongstleden aan bij het ISS toen plotseling een groot onbekend object verscheen. Het object straalde een bepaald soort licht uit terwijl de vluchtleiding van NASA de protocollen volgde en niets zei over wat men zag.

De beelden laten een object zien dat zich op een afstand tot enkele honderden kilometers van het ISS bevindt en mogelijk enkele tientallen meters in doorsnee is. Het gaat om een driehoekig object met een halo van energie die lijkt te vibreren.

Bron: YouTube/kimdragon1

Verwant artikel: UFO’s bij Endeavour, NASA beveelt beeld te pauzeren (video)

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x