Channelings

Jouw onbewuste programmering is bepalend – Channeling 21-12-2021

Help mee door deze info met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Welkom, welkom, lief mens, op deze prachtige, nieuwe dag. Het is weer tijd om even met je te praten over de dingen die gaande zijn in de wereld. En dan hebben we het niet over politieke situaties, maar over de dingen die zich binnenin jóu afspelen.

negatiefNegatieve programmering

Na onze laatste boodschap hebben we opgemerkt dat mensen in het algemeen, en misschien jij ook wel, de neiging hebben om te zoeken naar het negatieve. Jullie zijn geprogrammeerd op wantrouwen, op het zoeken en vinden van dingen die je negatief kunt labelen, zonder te beseffen hoezeer je jezelf daarmee tekort doet.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De reacties op onze laatste boodschap lieten dit duidelijk zien. Er werd zelfs gesuggereerd dat wij ‘in de gaten gehouden’ moeten worden, of niet zozeer wij als Collectief Bewustzijn, maar meer de mensen die dit platform beheren en onze boodschappen plaatsen.

We moeten hier slechts om glimlachen, omdat we aan deze kant geen oordeel ervaren en ongeacht wat je zegt of doet altijd van je houden. Het was echter een duidelijke demonstratie van het geprogrammeerde wantrouwen naar alles dat afwijkt van wat mensen als ‘normaal’ ervaren.

Er is meer dan je met je fysieke zintuigen kunt waarnemen

We begrijpen dat het niet altijd eenvoudig is om te accepteren dat er meer is dan je menselijk oog kan waarnemen, dat wil echter niet zeggen dat wat je niet ziet er ook niet is. Het voorbeeld van elektriciteit zal je vaker hebben gehoord: je kunt elektriciteit niet zien, maar als je het aanraakt kan het dodelijk zijn voor mens en dier. Of geluidsgolven: je kunt ze niet zien, maar wel degelijk horen.

Zo zijn degenen onder jullie die zich regelmatig in de hogere vibraties begeven, in staat om onze stem te horen. Niet met hun letterlijke oren, maar met hun innerlijke ‘oren’. Zij kunnen onze energie vertalen naar menselijke taal.

Wanneer wij dus zeggen dat ‘hetgeen je eet of in je lichaam stopt, de impact op je lichaam heeft afhankelijk van de betekenis die jij geeft aan datgene wat je in je lichaam stopt’, is dat dan ook een boodschap die vanuit een hogere dimensie wordt gegeven en vertaald door een mens, in woorden die jullie kunnen begrijpen.

Alles is energie

Wat we willen dat je begrijpt, is dat ALLES, en dan bedoelen we echt letterlijk ALLES, slechts energie is.

Er werd in de reacties het voorbeeld van ‘kerosine drinken’ aangehaald. Je weet, alleen al aan de geur van iets als kerosine, dat het giftig voor je lichaam is. Als je dit níet zou weten, en blanco en volledig vrij van oordeel op de aarde gepoot zou zijn, zonder enige programmering vanuit vorige levens en vanuit je jeugd, dan zou je inderdaad kerosine kunnen drinken zonder enig gevolg.

Je onbewuste programmering bepaalt

onbewuste programmeringMaar… jij bent wél geprogrammeerd, vanuit vele eerdere levens en vanaf je geboorte in je huidige leven! Op onbewust niveau wéét je, zo ben je geprogrammeerd, dat gifstoffen je ziek maken of kunnen doden.

En zo is dat dus ook voor mensen die dementerend zijn, een ander voorbeeld dat werd aangehaald in de reacties, die ineens geen besef meer hebben van hoeveel ze eten, of wát ze eten, die vervolgens heel dik worden. Dit is een gevolg van de programmering die zich in hun onderbewustzijn bevindt.

Ze weten dan wellicht niet bewust dat wat ze eten niet goed voor ze is, maar onbewust is die wetenschap wel degelijk aanwezig, en het lichaam wordt aangestuurd door het onderbewustzijn. Die onbewuste processen veranderen niet door het verliezen van een deel van je bewuste kennis!

Programmering is te herprogrammeren

Onze vorige boodschap was dan ook bedoeld als aanmoediging om aan je onbewuste programmering te werken, je innerlijk weten. Als jij iets eet, waarvan je onbewuste programmering zegt ‘dit is slecht voor me’, dan zal het impact op je lichaam hebben. De energie die je meegeeft, vooral op onbewust niveau, aan hetgeen je in je mond of in je lichaam stopt, is bepalend hoe je lichaam erop reageert.

Immers, dat wat je in je lichaam stopt is slechts energie, zoals ook je lichaam niets anders is dan energie. Je lichaam is niet letterlijk fysiek, het is een reflectie van hoe jij jezelf ziet vanuit je onderbewustzijn. En vanuit een hogere vibratie is het veel eenvoudiger om je onbewuste programmering te wijzigen, zodat je wereld verandert, evenals hoe je lichaam reageert op wat je erin stopt.

Werk eraan dat je eet, drinkt en met je lichaam omgaat vanuit een hogere vibratie. Geef alles wat je in je lichaam stopt Licht en Liefde mee, zoek die hogere vibratie op. We hebben eerder al verteld hoe je dit doet.

Nogmaals, we begrijpen heel goed dat je dit als mens moeilijk kunt bevatten. Dingen moeten in duidelijke hokjes vallen om ze te kunnen begrijpen, en dit is net als het fenomeen ‘tijd’ of het fenomeen ’ruimte’ zo’n onderwerp dat niet in een voor mensen begrijpelijk hokje te plaatsen valt.

Probeer het dus ook niet intellectueel te verklaren, dan ga je in een kringetje draaien waar je niet uitkomt.

Jij bent een spiritueel wezen in fysieke vorm

spirit in fysiek lichaamOnze reden om je via deze weg boodschappen te geven is eenvoudig: we willen je wijzen op de dingen die mogelijk zijn, dat jij als mens veel meer power hebt dan je beseft. We willen je wakker schudden voor het feit dat je een goddelijk, oneindig wezen bent, dat het leven in fysieke vorm ervaart.

Het Universum, Source, God, de Bron, de ‘andere kant’ kijkt door jouw ogen mee de wereld in, en we genieten van de dingen die jij meemaakt. Alles is een avontuur, we zeggen het vaker. Ga zo in het leven staan, dat je dat avontuur gaat zien.

Blijf niet hangen in de dichtheid van de negativiteit, maar stijg erbovenuit door je vibratie te verhogen, en je zult zien dat het leven aangenamer wordt en dat wat er zogezegd ‘buiten jou’ gebeurt, veel minder impact op je heeft.

Dát is de reden dat we je steeds opnieuw onze boodschappen geven, om je dat te leren zien.

We houden van jou, zoals we van alle mensen houden. Wij zijn jij, jij bent ons, alles is één! Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is.

En daarmee zijn we voor vandaag compleet.

4.8 28 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rose
Rose
2 jaren geleden

? ? ? ❤ ? ? ?

Jet
Jet
2 jaren geleden

Bedankt weer voor deze mooie, opbouwende boodschap! Mijn diepste verlangen is om mijn innerlijke criticus te overstijgen. Dat vind ik best ’n uitdaging met alle berichten die ik hier en elders lees en hoor.

Hans
Hans
2 jaren geleden

Dank weeral voor dit prachtig artikel

Caro
Caro
2 jaren geleden

?

Back to top button