Graancirkels

Onderzoekers proberen Temple Balsall graancirkel te ontcijferen

Help mee door deze info met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een indrukwekkende graancirkelformatie verscheen tussen een oude Britse luchtmachtbasis in Warwickshire en een oud buurtschap dat werd opgericht door tempeliers.

Het ingewikkelde geometrische patroon in Temple Balsall toont een acht- en zestienpuntige ster rond een centrale Zon met piramiden en ovaalvormige ‘helmen’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Velen geloven dat de formatie een spirituele of wetenschappelijke betekenis heeft vanwege de gelijkenissen met een lotusbloem en een kompasroos.

Eén analist zei: “Zestien is het getal voor karma in de bijbel en acht is het symbool van oneindigheid. Het is dan geen wonder dat we de achtpuntige ster rond de centrale Zon hebben die in alle culturen en religies kan worden gevonden. We zien ook een zestienpuntige ster rond de centrale Zon.”

“De piramiden zijn mogelijk een indicatie voor de 16 verschillende landen waarin piramiden zijn gebouwd,” ging de analist verder. “De kompasroos heeft ook 16 punten en de lotusbloem, die gerelateerd is aan de keelchakra, heeft 16 blaadjes.”

Onderzoekers beweren dat politieagenten mensen uit het weiland nabij RAF-basis Honily weerden en dat alle artikelen over de graancirkel op internet op mysterieuze wijze werden verwijderd.

Een graancirkelonderzoeker schreef op Facebook: “Er werd ons verteld dat het ging om zeer gevoelige informatie en dat de cirkel een risico was voor de nationale veiligheid.”

Charles Mallett van Secret Circles bezocht de formatie, die inmiddels grotendeels is vernietigd door de landeigenaar, tien dagen later maar is van mening dat er geen sprake is van een cover-up. Hij denkt bovendien dat de cirkel door mensen is gemaakt. De politie van Warwickshire en die van Midlands ontkenden op de vindplaats aanwezig te zijn geweest.

Bron: Coventrytelegraph.net

Verwante artikelen:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x