Channelings

Ongeduld, wat het is en 1 manier om het onmiddellijk te verhelpen

Help ons door deze info met kennissen op je social media te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze fijne en mooie dag. We zijn blij dat we weer bij je zijn, om te praten over het onderwerp ongeduld.

Als dingen tijd kosten

ongeduldWe weten dat velen van jullie zich ongeduldig voelen. Ongeduldig over wereldzaken en hoe die zich ontwikkelen, maar ook ongeduldig over bepaalde dingen die je in je leven wilt zien gebeuren.

Misschien wil je specifieke dingen meemaken, of verlang je naar veranderingen in de manier waarop dingen gaan, of ben je aan het sparen om ergens naartoe te gaan en gaat het niet snel genoeg naar je zin.

Sommigen van jullie voelen ongeduld in de meeste gebieden van het leven, zelfs als het gaat om het opvoeden van kinderen, het trainen van huisdieren, boodschappen doen, alles in het leven is een taak geworden die hun geduld op de proef stelt.

Is ongeduld een strijd voor jou?

We willen graag dat je nadenkt over hoe geduldig je bent. Ben je gemakkelijk van streek als dingen langer duren dan je had verwacht?

Raak je gefrustreerd, of zelfs boos, als dingen niet lopen zoals je wilt?

Komt dit gevoel van ongeduld naar boven, omdat je staat te popelen om de resultaten te zien die je voor ogen had, wat die resultaten ook mogen zijn?

Je kunt ongeduldig zijn in het verkeer, of als je in de rij staat in een winkel,. Er zijn vele, vele gevallen waarin je je daardoor gefrustreerd en geïrriteerd kunt voelen.

Wat is het?

haastig door de tijdMaar wat vertelt ongeduld je? Het is een verwachting waaraan niet wordt voldaan. En het heeft te maken met je gehechtheid aan ’tijd’.

Je bent gehecht aan het concept tijd, aan de lineaire ervaring van tijd. En dat is, in alle eerlijkheid, een verslaving.

Het is niet erg moeilijk om van die verslaving af te komen, als je bereid bent je overtuigingen over tijd los te laten.

Hoe het op te lossen

Als je zou stoppen met denken in termen van tijd, stoppen met voornamelijk in het verleden en de toekomst te denken, en meer in het moment gaan zijn, zou dat alleen al direct al je geduldproblemen oplossen!

Wanneer je in het nu-moment bent, wanneer je bezig bent met wat het ook is dat je doet, zonder in gedachten vooruit te springen naar een moment dat nog moet komen, de toekomst, zul je dat ongeduld niet zo vaak ervaren.

Het zal je meer ontspannen maken, stabieler in je gevoelens, en je zal niet zo vaak van streek raken. Want het enige wat je met ongeduld doet, is in gedachten vooruit rennen naar de toekomst.

Of je huidige moment vergelijken met momenten uit het verleden, waar je denkt dat het vlugger of sneller ging, en vergeten dat je ook toen al in gedachten vooruitsprong.

Zoals we al zeiden, het is een verslaving aan het tijdsconcept.

De vraag om te stellen, keer op keer

Als je een geduldiger mens wilt worden, probeer jezelf dan telkens te stoppen als je dat gevoel voelt opkomen, die frustratie en/of irritatie, en realiseer je waar je je in gedachten bevindt.

Vraag jezelf af ‘waar in de tijd ben ik?’ en telkens als je gedachten in de toekomst of het verleden zijn, stop je jezelf en corrigeer je je gedachten, jezelf terugbrengend naar het nu-moment.

kalm en ontspannenWanneer je dat gaat doen, ongeacht wat er in je leven gebeurt, zul je meer kalmte gaan ervaren, meer innerlijke vrede, en zul je je gelukkiger en tevredener voelen met je leven zoals het is.

Je zult niet langer in gedachten vooruit rennen naar een leven of situaties waarvan je zou willen dat ze zouden verschijnen of gebeuren.

We houden van je lief mens, en we wensen dat je gelukkig en voldaan bent in je menselijke ervaring. Daarom zijn we hier, om je aan deze dingen te herinneren.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.6 17 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Universal Wisdom

Vanuit Licht en Liefde brengen wij onze boodschap. Wij zijn het Collectief Bewustzijn van AL dat IS. Wij verspreiden de Universele Wijsheid die in alle mensen al is geïntegreerd, maar waarvan de meesten nog geen besef hebben. Met onze boodschappen willen wij de mensheid bewustmaken van wie zij werkelijk zijn, wie jíj werkelijk bent. Het leven zal daardoor mooier, lichter, gelukkiger en liefdevoller worden, voor alles en iedereen op deze prachtige planeet Aarde.
guest

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wilma Verzijlbergen
Wilma Verzijlbergen
1 jaar geleden

Een prachtig bericht
🙏💗🌸💗

Max
Max
1 jaar geleden

Precies,
Geduld is een een schone zaak, dus denk in eenvoud.
Inderdaad, leven in het nu, dat is de kunst van het leven en morgen zien we wel.

Geen schaap
Geen schaap
1 jaar geleden

Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is fantasy !

Liefde madeliefje.,
Liefde madeliefje.,
1 jaar geleden

Wat geweesr is kun je niet terug halen,en wat er morgen komt weet je nog niet,dus we leven vandaag,toch zide ik het verschil en voel het verschil uit de jaren 1900 volmaakt is het nooit,en dankbaarheid en liefde zijn er ook,maar ik heb het in die jaren zien veranderen,van paarden en weinig auto,s,dat salarissen hoger zijn geworden,maar ook het levens onderhoud,en dat wij een grotere broek aangetrokken hebben,er was meer rust,ondanks wij 48 uur hebben gewerkt,het lijkt er nu op of iedereen overspannen raakt,en dat is gekomen door het computer tijdperk en alles moet vlugger,dat wordt opgedragen door de bestuurders,,die hebben de dollartekens in het hoofdje kunt nu de firma,skrijgen door w.w.w te tikken,maarwaar is het persoonlijk contact gebleven ,de dokter kwam thuis,nu krijgen ze de opdracht,korter te maken voor een patient,dat is geen klagen,maar dragen en in deze (tijd )leven wij nu,vandaag,maar na dit zeurige verhaal wens ik u allen toch Liefde Licht Kracht en geduld toe.

Back to top button
8
0
We lezen graag je reactie!x