UFO

Onopgeloste mysteries: koepelvormig object in de Amerikaanse lucht

Help ons door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tijdens de Tweede Wereldoorlog beschikten de nazi’s al over antizwaartekrachttoestellen.

Na de oorlog werden deze vliegtuigen ook in de Verenigde Staten gezien, wat doet vermoeden dat de Amerikaanse overheid ermee experimenteert.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Tijdens de bezetting van Polen werkten Wernher von Braun en SS-generaal Hans Kammler aan een toestel dat elektromagnetisch werd aangedreven. Het vliegtuig stond bekend als ‘Die Glocke’. Volgens History Channel zijn er nog een aantal schetsen van het toestel.

Kecksburg

Toen Duitsland werd binnengevallen door de geallieerden, verdween het gehele project samen met Kammler. Veel Duitse wetenschappers werden overgebracht naar de VS, waar het onderzoek hoogstwaarschijnlijk werd voortgezet.

Zowel Von Braun als Kammler stonden aan de basis van de V2-raket. Met de Saturnus V, die door Von Braun is ontworpen, kon de Apollo 11 succesvol op de maan landen.

Sommigen menen dat het Duitse antizwaartekrachttoestel verband houdt met een UFO-crash in Kecksburg in de staat Pennsylvania in 1965. Zowel het leger, de NSA als de NASA kwamen opdagen om het object op te eisen.

Hiërogliefen

Brandweerlieden die op de crash waren afgekomen troffen een bolvormig object aan in het bos. Getuigen spraken van vreemde hiërogliefen op de zijkant van het object. De honderden getuigen werden weggestuurd door militairen.

In 2005 zei NASA, in tegenstelling tot eerdere claims, dat het ging om een neergestorte Sovjet-satelliet. NASA beweerde later ook dat alle documenten over het incident ergens in de jaren negentig waren kwijtgeraakt.

In 2009 werd een soortgelijk object gezien boven Maryland en op 15 januari vorig jaar zagen mensen een koepelvormig object boven Colorado. Er wordt gezegd dat dit type toestel is ontwikkeld met behulp van reverse engineering van buitenaardse vaartuigen.

Bron: Theepochtimes.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
10 jaren geleden

‘Tijdens de Tweede Wereldoorlog beschikten de nazi’s al over antizwaartekrachttoestellen.’; veel is daar niet over bekent en hebben de nazi’s die dan ook gebruikt in de 2e Wereldoorlog?

Viktor
Viktor
10 jaren geleden

Dat is de “repulsine” van Viktor Schauberger.

R.A.F
R.A.F
10 jaren geleden

[quote name=”Kalki”]’Tijdens de Tweede Wereldoorlog beschikten de nazi’s al over antizwaartekrachttoestellen.’; veel is daar niet over bekent en hebben de nazi’s die dan ook gebruikt in de 2e Wereldoorlog?[/quote]

alles wat kan vliegen zoiezo anti -zwaartekracht , want ook een vliegende schotel zal neerstorten zodra de motor uit gaat .

guido
guido
10 jaren geleden

en waar zijn die toestellen nu ?

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x