Buitenaards

Onrealistische studie buitenaards contact krijgt veel media-aandacht

Help anderen door dit artikel met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De reguliere media doen uitgebreid verslag van een wetenschappelijke studie die onlangs is verschenen in Acta Astronautica.

De studie onderzoekt een aantal mogelijke scenario’s met betrekking tot buitenaards contact. De media zien echter één belangrijk gegeven over het hoofd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De studie neemt het paradigma van het SETI-instituut over dat intelligent buitenaards leven nog niet ontdekt is en dat het analyseren van radiosignalen de beste manier is om ons in contact te brengen met buitenaardsen. De studie onderzoekt daarnaast de Fermiparadox, opgesteld door Enrico Fermi, dat buitenaards leven in overvloed voorkomt in ons universum. Hij vraagt zich vervolgens af waar de buitenaardsen zijn.

De auteurs zien op basis van de Fermiparadox drie mogelijke scenario’s. Het laatste scenario is de dierentuinhypothese die stelt dat buitenaardsen ons van afstand of onzichtbaar bestuderen en niet interveniëren.

Gebaseerd op motivaties menen de onderzoekers dat de buitenaardsen in drie categorieën zouden kunnen vallen, namelijk goed, slecht of onverschillig. De reguliere media richten zich in hun berichtgeving voornamelijk op de middelste categorie.

De studie mist echter overvloedig bewijsmateriaal dat de mensheid momenteel wordt bezocht door buitenaardsen. In de samenvatting stellen de auteurs dat ‘de mensheid nog geen buitenaardse intelligenties heeft geobserveerd’. Toch is er veel fysiek bewijs van waarnemingen van onbekende objecten die allerhande vreemdsoortige bewegingen maken. Er zijn daarnaast talrijke verslagen van klokkenluiders van gecrashte schepen en buitenaardse wezens die uit de wrakken zijn gehaald.

In plaats van dat de wetenschappelijke studie het bestaan van dergelijk bewijs erkent, wordt het welbekende SETI-perspectief overgenomen dat er nog geen contact is gemaakt.

Door de uitgebreide literatuur over het onderwerp en de succesvolle cover-up door leden van het militair-industrieel-complex niet te benoemen neemt de studie een onrealistische houding aan.

Als de dierentuinhypothese het meest accurate antwoord is op de Fermiparadox dienen de auteurs zich te realiseren dat ze wellicht zelf dierentuinbewoners zijn die door de opzichters in het duister worden gehouden over door wie ze mogelijkerwijs in de gaten worden gehouden.

Zoals Dr. Carol Rosin eerder al aangaf is het niet vreemd dat de buitenaardse kaart momenteel wordt gespeeld door de gevestigde orde. Tijdens de persconferentie van het Disclosure Project op 9 mei 2001 onthulde zij wat Wernher von Braun haar heeft verteld over wapensystemen in de ruimte die ons zouden moeten beschermen tegen verschillende vijanden, waaronder als laatste een buitenaardse dreiging. En dat alles gebaseerd op leugens.

Bron: Exopoliticsinstitute.org

Gerelateerd: Reguliere media spelen kaart van de buitenaardsen

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x