Gezondheid

Ontdek deze bewezen techniek voor een positief leven

Help anderen door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het is allemaal zo gewoon: bijna alles wat we eten combineren we op de één of andere manier met suiker. Er zijn maar weinig voedingsmiddelen te koop waar helemaal geen suikers in verwerkt zitten.

Wetenschappers van de Emory-universiteit in Atlanta hebben aangetoond dat veel suiker eten niet alleen leidt tot overgewicht, maar ook kan zorgen voor meer angst en stress.

Fructose werd eerder al gelinkt aan diverse aandoeningen, maar blijkt ook de hersenen op een negatieve manier te beïnvloeden.

Grote gevolgen

Vooral het veelvuldig eten van fructose tijdens de tienerjaren is bepalend voor de mentale staat op latere leeftijd. Fructose wordt gebruikt als zoetstof in voedingsmiddelen en frisdranken.

Wie als tiener veel suikers binnenkrijgt, verandert de manier waarop het brein omgaat met stress.

Deze verandering heeft grote gevolgen voor het gedrag. Ze worden overgevoelig voor stress, waardoor ze angstiger worden en sneller een depressie krijgen.

Anders

Het team van hoofdonderzoeker Constance Harrell gaf ratten een normaal dieet en een fructoserijk dieet.

Na 10 weken werden de knaagdieren blootgesteld aan stress door ze te laten zwemmen of door ze te verstoppen in een doolhof.

Jonge ratten die het fructoserijke dieet hadden gekregen, reageerden anders op de stresstest dan volwassen ratten.

Opgejaagd

Ze produceerden meer van het stresshormoon cortisol en vertoonden angstig en depressief gedrag. Bij de ratten met het standaard dieet was dit niet het geval.

Voel jij je ook regelmatig onrustig of nerveus en heb je vaak last van negatieve gedachten? Dan ben je niet de enige.

Veel mensen hebben moeite om positief en ontspannen te zijn. Ze voelen zich vaak opgejaagd en komen zelden tot rust.

Oplossing

Heb jij ook genoeg van negatief denken, piekeren en mentale spanning? Dan hebben we wellicht de oplossing voor jou.

Stress lijkt haast een gewoonte te zijn geworden. We zitten te veel in ons hoofd en dat creëert spanning. Na verloop van tijd denken we dat dit normaal is geworden.

Niets is minder waar. We hebben namelijk een enorme invloed op ons eigen stressniveau. Je kunt met eenvoudige en zeer effectieve technieken wél ontspannen en positief worden.

Volledige garantie

Professioneel coach en trainer Frank de Moei heeft een online cursus ontwikkeld die je helpt om stress te verminderen en zorgen los te laten. Het is praktisch, eenvoudig en effectief.

Zijn technieken helpen je om piekeren om te zetten in positieve energie. Ze helpen je om stress te transformeren naar een blijvende ontspanning.

De Moei is er zo van overtuigd dat de inzichten in de cursus je gaan helpen, dat hij 15 dagen lang een volledige garantie geeft.

Meer dan 10.000 cursisten hebben de training inmiddels gevolgd.

Bestel de cursus hier en ervaar hoe ontspanning, vertrouwen en optimisme opeens vanzelfsprekend worden!

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
mikkie
mikkie
5 jaren geleden

Gewoon stoppen met al die zoetigheid ook een optie , misschien? Koffie en thee zonder suiker en frisdrank vervangen door thee en water?

Rikk
Rikk
5 jaren geleden

Stoppen met nieuws lezen, TV kijken en mensen stress vermijden (stoppen met werken of ellenlange verhalen aanhoren) en genieten van bos, water, zon en de kleine dingen in het leven. Dagelijks een half uurtje ademhalings oefeningen doen en klassieke muziek (of Solfeggio) luisteren.

Gezinusk
Gezinusk
5 jaren geleden

Ik word altijd een beetje moe van goeroes die tegen stress een oplossingen hebben in combinatie met een tijdelijke aanbieding.

trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
5 jaren geleden
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

5
0
We lezen graag je reactie!x