Financieel

Ontdek deze ongekende methode om serieus uit de financiële sores te komen en ‘de elite’ uit te lachen

Help anderen door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Sinds de lockdown hebben ondernemers het zwaar en velen zitten in de financiële sores. De horeca en detailhandel kregen (en krijgen) ongekend harde klappen en veel mensen verloren hun inkomen. Enorm veel mensen zijn hierdoor in grote financiële nood gekomen.

De buitenproportionele maatregelen hebben geleid tot veel faillissementen en het mag duidelijk zijn dat enorm veel mensen hierdoor depressief geworden zijn.

Maar het kan ook anders, want als er één ding is dat de lockdown heeft laten zien is dat online winkelen een enorme boost gekregen heeft.

Er is nog nooit zoveel online gekocht. En de reden is simpel: als je thuis moet blijven is online winkelen een goede en vaak enige optie om toch de dingen te kopen die je nodig hebt.

En als je deze twee situaties bij elkaar optelt, kun je een interessante conclusie trekken.

Dankzij de lockdowns en de nog steeds aanhoudende maatregelen is het namelijk ineens extra aantrekkelijk geworden om via het internet geld te gaan verdienen.

Geld verdienen via het internet en je financiële sores oplossen

Geld verdienen via het internet is steeds normaler. Steeds meer mensen doen het, omdat ondernemers er steeds vaker voor kiezen om op deze manier hun klanten te benaderen. Iedereen kan iets verkopen op het internet. Je hoeft niet eens eigen producten te hebben, want je kunt producten van anderen aanbieden en daarmee een fikse provisie krijgen.

Maar om het goed te doen heb je wel enige kennis nodig. Simpelweg een website opzetten is niet genoeg. Je zult exact moeten weten hoe je moet beginnen en hoe je potentiële klanten naar je website krijgt.

Jacko Meijaard leert je een nieuw inkomen te creëren

In het verleden hebben we al eerder geschreven over de internetondernemer Jacko Meijaard. Hij ‘werkt’ ongeveer 4 uur per week en verdient daarmee een slordige tienduizend euro per maand. En dat is voor iedereen weggelegd. Iedereen kan zijn of haar financiële sores oplossen en een nieuw inkomen opbouwen via het internet. En dat is nu actueler dan ooit. Zeker nu er een aanhoudende tsunami aan online verkopen plaatsvindt.

Als je het op de juiste manier aanpakt kun je aardig meegaan met deze stroom, waardoor je relatief snel en gemakkelijk financieel gezien weer een fatsoenlijk inkomen kunt creëren (of erbij krijgen).

Meijaard is niet zomaar iemand. Hij kreeg bekendheid doordat hij onder andere in de landelijke media aandacht kreeg voor zijn 4-urige werkweek.

Voor hem begon het met het lezen van de bestseller ‘The 4-Hour Workweek’ van Tim Ferris. Hierdoor ging hij begrijpen hoe en waarom het mogelijk moest zijn om een 4-urige werkweek te realiseren.

In het begin was er veel ongeloof bij vrienden en familie. “Maar dat deed me eigenlijk wel goed,” merkte hij op. “Ik wilde bewijzen dat ik het kon. Daarom leer ik het nu ook aan andere mensen.”

Eén van zijn cursussen is Affiliate Marketing Revolutie. Jacko neemt je als het ware aan de hand en leert je stapsgewijs wat je moet doen om producten succesvol online te gaan verkopen. En je hoeft niet eens eigen producten te hebben. Met het systeem dat je leert, ontdek je hoe je producten van anderen online kunt verkopen en hoe je daarmee, net als hijzelf, een (nieuw) inkomen kunt opbouwen.

Hij heeft zelfs een exclusieve club opgericht, de 10k club. Deze club is toegankelijk voor mensen die met exact hetzelfde systeem dat hij je leert, tienduizend euro of meer per maand verdienen.

Kijk naar onderstaande video om een impressie te krijgen van deze exclusieve 10k club, waartoe jij binnenkort ook kunt toetreden, als je aan de slag gaat met Jacko’s Affiliate Marketing Revolutie.

Meer weten? Ga naar deze pagina en ontdek het #1 verdienmodel voor het opbouwen van een (nieuw) passief inkomen dankzij het internet

Doe mee met de Affiliate Marketing Revolutie

2.2 32 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Thijs Blankestijn
Thijs Blankestijn
1 jaar geleden

Ik ben al jaren bezig met affiliate marketing, echt leuk om te doen.

Tom
Tom
1 jaar geleden

Amway anno 2021.

Jan WIllem
Jan WIllem
1 jaar geleden

Een kantekening….Hoe meer we online gaan kopen: hoe minder samenlevingsgevoel, hoe minder cash betalingen, hoe meer macht bij de banken, overheid en NGO’s. Dus hoe meer dictatuur

Annette
Annette
11 maanden geleden

Wat mij betreft: “Als iets te mooi lijkt om waar te zijn, is het meestal ook niet waar.
Het zal allemaal best wel leuk zijn. Dat vond ik 30 jaar geleden met Legio Lease ook. Gouden bergen werden er beloofd. Het uiteindelijke resultaat was dat ik heel wat geld heb verloren.
Ik denk dat het moment ook verkeerd gekozen is. De meeste mensen zijn in de hoogste alarmfase beland. Het enige waar wij op dit moment mee bezig zijn, is te zorgen dat wij niet die ellendige prik krijgen. Daar hebben wij al heel veel energie voor nodig. Daarnaast is het belangrijk om je voor te bereiden op zeer moeilijke tijden. Dan denk ik zelf, dat het belangrijker is om te zorgen dat je straks nog wat te eten en te drinken hebt. De meeste “wakkeren” zijn inmiddels in de alarmfase ROOD beland.
Misschien, als de rookwolken zijn opgetrokken (geen idee wanneer en of dat überhaupt nog gebeurt) dat het een leuk initiatief is.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

11
0
We lezen graag je reactie!x