Financieel

Onthuld: hoe je binnen een paar maanden 100% financiële vrijheid kunt creëren!

Help mee door dit met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

staatsschuld-2013-450-miljard-euroOnze huidige maatschappij is op schuld gebaseerd. Zonder schuld zou het financiële systeem, zoals we dat nu hebben, niet kunnen functioneren. Het is zelfs zo dat de staatsschuld op dit moment richting de 500 miljard euro gaat!

Volgens www.destaatsschuldmeter.nl stijgt deze schuld met 335 euro per seconde en is dat per werkzame inwoner bijna zestigduizend euro. Een krankzinnige situatie. Dankuwel, overheid!

Mede daarom ligt de belastingdruk zo hoog in Nederland en wordt het volk tot op het bot uitgekleed. Met slinkse mediacampagnes, die verspreid worden via de mainstream media, worden mensen ‘gehersenspoeld’, zodat zij denken dat zij het best wel goed hebben, terwijl het er in realiteit niet rooskleurig uitziet.

De schrijnende waarheid is dat Nederland compleet failliet is en dat een groot deel van de bevolking dat ook is. Het financiële systeem wordt kunstmatig leven gehouden.

De ziekmakende graaicultuur is daar een direct gevolg van. Via de mainstream media werd ons ook geleerd dat geld de grote boosdoener is en dat de overheid zijn uiterste best doet om de problemen op te lossen. Al generaties lang wordt op geniepige wijze informatie verspreid, waardoor wij geld als de boosdoener zijn gaan zien. Ze moeten immers iets of iemand de schuld geven. Al eeuwenlang wordt ons ingewreven dat geld voor hebzucht zorgt en dat je daardoor allerlei negatieve situaties krijgt. Maar is dat ook zo?

Geld is een neutraal betaalmiddel en het zijn MENSEN die er slechte en/of goede dingen mee doen.

Er lijkt maar één oplossing mogelijk en dat is ervoor zorgen dat je inkomen onafhankelijk en groter wordt dan de onredelijke financiële druk die op je gelegd wordt. Met andere woorden: de oplossing op persoonlijk niveau is dat je elke maand meer geld binnenkrijgt dan je totale maandelijke lasten.

Hoe te  beginnen?

holiday-villaEen eerste stap is open staan voor het feit dat geld neutraal is. Je kunt ervoor kiezen om geld niet als negatief te zien. De reden is simpel, want met geld kun je mooie dingen doen en je leven beter maken.

Als jij geld op een goede manier gebruikt kunnen er hele mooie dingen ontstaan en kun je jezelf en je naasten blij en gelukkig maken.

Mensen die geld als slecht zien, hebben vaak weinig geld, en zijn – in zekere mate – jaloers op de mensen die wel meer geld hebben. Deze mensen denken vaak dat rijk zijn alleen is weggelegd voor de zogenaamde ‘elite’ en dat het niet mogelijk is om zelf ook rijk te worden. (terwijl ze stiekem meedoen aan de postcodeloterij)

internet-miljonairMaar wist je dat iedereen tegenwoordig snel en eenvoudig meer geld kan verdienen? Je hoort vaak genoeg verhalen over net-nog-geen-20ers die miljonair zijn geworden dankzij het internet.

En dat kan iedereen, als je maar weet wat je moet doen. Als je de juiste kennis hebt, kun je binnen enkele maanden een volledig fulltime inkomen realiseren via het internet. En het mooie is dat er geen financieel plafond is. Iedereen kan het, ongeacht je sociale status, achtergrond of huidige situatie.

Het verschil tussen rijk en arm

Wat de rijkeren der aarde goed doorhebben is dat ze vermogen kunnen creëren door constant nieuwe ‘assets’ te maken of te kopen. Een asset is iets dat ze continu geld oplevert. Waar voorheen assets als een huis veel geld kostte, zo heb je nu assets die vele malen goedkoper zijn, zoals een website die continu geld oplevert.

Een voorbeeld

Stel je koopt een website die een maandwinst van 1.000 euro oplevert. Deze website koop je voor 10.000 euro (iets minder dan de jaaropbrengst). Vervolgens brengt deze website jou continu 1.000 euro per maand op, zonder dat je daar veel aan hoeft te doen. GrafiekNa het eerste jaar kun je met het geld dat je hebt verdiend een tweede website kopen, en zit je dus al aan de 2.000 euro per maand passief inkomen.

Als je tien van dat soort websites hebt, ontvang je dus eenvoudig 10.000 euro per maand, en kun je steeds grotere websites kopen, die telkens meer inkomsten genereren. Uiteraard is dit slechts één van de vele voorbeelden. In dit voorbeeld heb je een investeringskapitaal nodig, maar er zijn vele andere manieren waarbij je dit niet nodig hebt. Het is voor iedereen mogelijk om met alleen een computer en internet te beginnen.

Jacko Meijaard is zo iemand

Dat je geen school en diploma’s nodig hebt om dit te kunnen doen, bewijst Jacko Meijaard. Deze 24 jarige schoolverlater is op vroege leeftijd begonnen met het creëren en kopen van ‘assets’, en verdient hier momenteel zo’n 10.000 euro per maand mee. Een paar keer per jaar laat hij andere mensen zien hoe hij dit voor elkaar heeft gekregen, en op 23 maart 2017 is het weer zo ver.

Hij geeft dan een live presentatie waarin hij laat zien hoe jij ook zoveel geld kunt gaan verdienen op het internet en hierdoor dus financieel vrij kunt worden. Het mooie van Jacko’s methode is dat je alleen maar een computer of laptop en een internetverbinding nodig hebt. Meer niet!

Eerdere resultaten

Eind december 2016 gaf Jacko exclusief voor NineForNews lezers ook een presentatie, en zijn er behoorlijk wat mensen met zijn methode zelf aan de slag gegaan. Een aantal resultaten van deelnemers die in december zich hebben aangemeld:

Jatha zegt:
“Het is ongelofelijk. Ik ben Jacko zo enorm dankbaar. Al in mijn eerste week verdiende ik 25,- euro en dat is alleen maar opgelopen. Ik verdien nu na drie maanden zo’n 500,- euro per maand en dat gaat alleen nog maar meer worden. Jacko’s methode is goud en werkt voor iedereen!”

Leendert zegt:
“Dit is weer zoiets wat heel logisch is als je het allemaal weet, maar je eigenlijk maar net moet weten. Jacko is recht tot z’n raap en vertelt je precies hoe het zit. Uiteindelijk is het zó simpel. Ik ben in december ingestapt en zit er aan te denken om mijn huidige baan op te zeggen. Dit had ik veel eerder moeten weten!”

Nieuw, exclusief webinar!

Speciaal voor de lezers van NineForNews heeft Jacko besloten een extra webinar te geven, waarin hij zijn methode onthuld. Let op dat er ook dit keer maar 100 digitale stoelen beschikbaar zijn. Vorig jaar waren er veel mensen die hierdoor de boot hebben moeten missen. Om dat te voorkomen raden we aan om je nu alvast aan te melden:

Klik hier om je aan te melden voor het gratis webinar van 23 maart 2017 >>

[internetsuccesgids.nl, www.destaatsschuldmeter.nl]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
5 jaren geleden
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.