Financieel

Ontsnappen uit de klauwen van de elite is mogelijk. Als je dit doet heb je een topinkomen en lach je iedereen uit

Help ons door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Durf jij jezelf deze vraag te stellen: Ben ik vrij? Of ben ik een slaaf van de elite?

Had jij vroeger gedacht dat je vandaag de dag in je huidige situatie zou zitten? Waarschijnlijk had je grootse plannen en wilde je niet het saaie of tegenvallende leven dat je nu hebt.

Je wilde avontuur. Je wilde vrij zijn. Je wilde de baas over je eigen leven zijn. Je wilde meer.

Internet

Gelukkig is het niet te laat en leven we in een geweldige tijd; namelijk de tijd van het internet.

En alhoewel de elite eigenlijk niet wil dat jij het internet gebruikt om (financieel) vrij te worden, zijn er genoeg voorbeelden van mensen die dit wel doen.

Jacko Meijaard is zo iemand. Hij is een 26-jarige ex-MBO’er die dankzij het internet 100% (financieel) vrij is. Hij heeft namelijk het internet ingezet om geld te verdienen.

Kapot werken
Jacko Meijaard
Jacko Meijaard

Dankzij het internet heeft Jacko het voor elkaar gekregen om een bedrag te verdienen waar menigeen jaloers op wordt. In zijn presentaties, vertelt hij hoeveel hij per maand verdient met alleen zijn laptop en een internetverbinding. Dit kan hij dus overal ter wereld doen – en dat is ook wat hij doet. Onlangs was hij op vakantie in een warm land en terwijl hij genoot van zijn vakantie deed het internet het werk voor hem. Maar de meeste mensen weten niet wat hij weet en doet.

“Ik zie het overal om me heen,” zegt Jacko. “Vrienden en familieleden die zich dagelijks helemaal kapot werken om voor een baas geld te verdienen. En daar verdienen ze dan een kleine 2000 euro per maand mee,” vervolgt hij. “Net genoeg – of te weinig – om elke maand van rond te komen.”

Online presentatie

“Zonder te weten dat het zo gemakkelijk is te doen wat ik doe, zijn een slaaf van de elite geworden en kunnen ze niet anders dan elke dag van negen tot vijf werken om geld te verdienen”, aldus Jacko.

“Ze zijn een slaaf van het werk, maar ook van hun eigen leven. Ze kunnen niet anders meer. Zo zonde. De tranen staan me soms in de ogen als ik dit zie. Ze moesten eens weten.”

Om deze reden heeft Jacko besloten om exclusief voor NineForNews-lezers een online presentatie te geven waarin hij zijn methode demonstreert. Dit is dezelfde methode waarmee hij het internet voor hem laat werken en waarmee hij compleet los is uit de greep van de elite. Als je dit allemaal weet, kan het niet anders dan dat je dit ook graag wil. Het is eenvoudig, leerzaam en erg interessant. Je moet het maar net even weten.

Zijn presentatie, die hij gratis doet, is op donderdag 29 juni om 20.30 uur.

Eigen baas

In deze online presentatie toont Jacko zijn systeem om ook financieel vrij te worden. Als je doet wat je tijdens de presentatie gaat zien, kun jij binnenkort ook genieten van een topinkomen. En je hebt totale vrijheid, omdat je geen werkgever hebt.

“Er is niets mooiers dan mensen leren om net als ik geld te verdienen op het internet, en eigen baas te worden,” zegt Jacko.

Hij belooft dat er een nieuwe wereld van vrijheid voor je opengaat.

Aanmelden

Aanmelden voor het exclusieve webinar kan hier. Klik nu op deze link om je aan te melden in één simpele stap.

Wees er op tijd bij. Jacko’s webinars zitten altijd vol en er zijn maar een beperkt aantal online stoelen beschikbaar. Veel mensen grepen mis, omdat ze hun aanmelding uitstelden. Meld je dus nu aan door hier te klikken. Aanmelden voor het webinar is 100% gratis.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
Eindtijdsignalen en andere opmerkelijke nieuwsfeiten | Silvia's Boinnk!!!
5 jaren geleden
john
john
5 jaren geleden

Leuk dat je dit weer doet Jacko! Vorige keer ook bij geweest en enorm veel geleerd. Zeker een andere kijk op geld verdienen er aan over gehouden.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

2
0
We lezen graag je reactie!x