Channelings

Onze berichten, waarom blijven we steeds dezelfde dingen herhalen? – Channeling 20-12-2022

Help mee door dit artikel met kennissen op je socials te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze mooie nieuwe dag. We zijn zo blij om weer bij je te zijn, om je te helpen herinneren waarom we hier zijn en twee keer per week met je spreken via deze berichten.

En waarom we steeds dezelfde onderwerpen blijven herhalen.

We zien je weerstand

we zien je weerstand tegen onze berichtenZoals altijd zijn we blij dat je onze woorden leest, of ernaar luistert.

We weten dat je vaak niet bijzonder blij bent met wat we te zeggen hebben, soms wel, maar af en toe zien we de weerstand die onze woorden in je oproepen, en dat is prima.

We hebben daar geen oordeel over, nooit. Je mag denken en voelen wat je wilt denken of voelen.

Waarom het herhalen van onze berichten nodig is

We brengen je steeds dezelfde onderwerpen in onze berichten, omdat herhaling nodig is om informatie door te laten dringen tot mensen net als jij.

Jij, en de meeste andere mensen, hebt de neiging om de dingen die je niet leuk vindt, of waar je niet vertrouwd mee bent, af te wijzen.

En voordat je een bepaald idee of een bepaalde wijsheid begint te accepteren, of voordat je in staat bent om op een niet-oordelende manier met een gedachte te spelen, heb je meestal meer dan zes of zeven keer nodig om het te horen of te lezen.

Op andere gebieden is herhaling dagelijkse kost

In alle eerlijkheid, dat is het hele idee achter elke reclame, of zelfs politieke propaganda, die je dag in dag uit ziet en hoort, op de radio, televisie, in tijdschriften, kranten en online.

Als je iets minstens zeven keer bent tegengekomen, ben je bereid erover na te gaan denken, begin je het binnen te laten, en dan kun je het je langzaamaan eigen maken..

Het is de herhaling die je op een gegeven moment ontvankelijk maakt voor producten, diensten, ideeën, en hetzelfde werkt voor regels, wetten, politieke agenda’s, religieuze en spirituele overtuigingen, enzovoort.

Herhaling is iets positiefs

herhaling is goedWe herinneren je eraan, dat herhaling niet per definitie negatief is. Integendeel, het is juist heel positief!

Hoe zou je anders de verkeersregels hebben geleerd, of hoe je moet lopen, talen spreken, fietsen, lezen en schrijven, om er maar een paar te noemen?

Het is dankzij veel herhaling dat je deze vaardigheden hebt kunnen integreren!

Wij zijn er om je te helpen

De dingen die we je vertellen, zijn niet altijd de meest logische voor je menselijke geest.

Daarom moeten we de dingen in onze berichten steeds weer herhalen, om je te helpen het te begrijpen, om je vertrouwd te maken met de dingen die we zeggen, om je te helpen de kennis die we je aanbieden te integreren.

En dat is de reden waarom we onszelf vaak herhalen.

Nu, voor vandaag wilden we je dit alleen maar verduidelijken, omdat we zien hoe je vaak twijfelt aan onze woorden, wat natuurlijk is voor mensen voordat ze een nieuwe gedachte of een nieuw idee aanvaarden.

Jullie hebben de neiging kritisch te zijn, dingen af te wijzen en je te verzetten tegen dingen waar je nog niets van weet.

Daarom zullen we deze boodschap kort en krachtig houden, door je alleen onze redenen te vertellen voor de herhaling van informatie die je al in eerdere berichten hebt gelezen.

Alles is echt in orde

alles is in ordeEn we willen je nogmaals vertellen hoezeer je geliefd bent, dat alles in orde is, letterlijk alles in het hele Universum is precies zoals het hoort te zijn.

We zullen het daar in komende berichten weer over hebben.

Onthoud dat wij jou zijn, en jij ons! De informatie die wij in onze berichten brengen komt niet van buiten je, maar van binnenin je.

Jij trok deze informatie naar je toe, je wilde de wijsheid herontdekken die je in je hart bewaart, die ieder mens in zijn of haar hart bewaart.

Daarom komen wij naar voren, om je daaraan te herinneren. Om je de dingen te laten zien die je diep van binnen al weet. Maar je bent het vergeten, en wij hebben beloofd naar voren te komen om je te helpen herinneren.

Dus hier zijn we.

We houden van je, we houden van je, we houden van je.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.4 23 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Universal Wisdom

Vanuit Licht en Liefde brengen wij onze boodschap. Wij zijn het Collectief Bewustzijn van AL dat IS. Wij verspreiden de Universele Wijsheid die in alle mensen al is geïntegreerd, maar waarvan de meesten nog geen besef hebben. Met onze boodschappen willen wij de mensheid bewustmaken van wie zij werkelijk zijn, wie jíj werkelijk bent. Het leven zal daardoor mooier, lichter, gelukkiger en liefdevoller worden, voor alles en iedereen op deze prachtige planeet Aarde.
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rose
Rose
3 maanden geleden

🙏 👍 💖 💓 💞 ❤ 👍

B.watervogel
B.watervogel
3 maanden geleden

Helemaal goed, bijspijkeren is soms wel goed want er komt wel heel veel nieuws over ons heen. Dat doet die fake-overheid grotendeels met opzet om ons te laten vervelen of ze proberen ons van het pad af te brengen, dus de herhalingen van NfN kan ik wel waarderen. Ga zo door NfN zou ik zeggen.

Gerrie Reintjens
Gerrie Reintjens
3 maanden geleden

Gelukkig voor de meeste zaken/dingen geen herhalingen meer nodig. Ben een heel gelukkig mens geworden.

Jacinta
Jacinta
3 maanden geleden

Het is zo, dat we het eigenlijk allemaal al weten, jullie helpen ons enkel en alleen om ons er aan te herinneren, wat we dus diep van binnen al weten…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

5
0
We lezen graag je reactie!x