Bewustzijn

Onze DNA-strengen zijn afgestemd op verschillende dimensies

Help ons door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Terwijl het licht steeds meer doordringt in het fysieke lichaam beginnen de membranen van licht die het DNA omsluiten langzaam op te lossen.

Als onderdeel van deze sub-universele ervaring stond dit in de blauwdruk zodat de activatie van ons DNA stapsgewijs verloopt. De DNA-strengen zijn afgestemd op verschillende dimensionale niveaus.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

De twee strengen die nu actief zijn in het fysieke lichaam zijn afgestemd op de één-, twee-, en driedimensionale niveaus. Terwijl je dieper afdaalde in de lagere dimensies zijn je DNA-strengen per paar omhuld met membranen van licht totdat je er klaar voor zou zijn om je terugreis naar de hogere dimensies te maken.

Een kort overzicht:

• Eerste, tweede en derde dimensies: Twee strengen DNA
• Vierde en vijfde dimensies: Vier strengen DNA
• Zesde en zevende dimensies: Zes strengen DNA
• Achtste en negende dimensies: Acht strengen DNA
• Tiende en elfde dimensies: Tien strengen DNA
• Twaalfde dimensie: Twaalf strengen DNA

Je werd geboren in een afgesloten bol van licht. In je DNA, aura en de geheugencellen van je lichaam bevinden zich de frequenties die je zult ervaren gedurende de eerste fasen van je leven. Als alles volgens plan gaat ontwaak je ergens in je vroege jaren naar de subtiele tekenen van je hogere zelf en begin je te versmelten met je ziel.

Je overziel verblijft bij je geboorte in de achtste chakra. Door de tijd heen straalt dit hogerdimensionale facet van je ziel verfijnde frequenties in je chakra’s en aura. Wanneer dit proces is voltooid komt weer een hoger deel van jezelf naar je achtste chakra. Dit proces wordt keer op keer herhaald totdat je uiteindelijk in de verre toekomst weer één bent met je goddelijke zelf.

Lichtbollen

Toen je het avontuur in de fysieke rijken van materialisme begon bouwde je langzamerhand een kledingstuk van vlees om je schitterende, kristallijne lichtlichaam. Een lichtbol werd in je rug geplaatst, precies achter je fysieke hart. Deze lichtbol zou je hogere hart worden genoemd en huisvest je hogere zelf en je diamanten kern.

Je chakra’s kun je ook zien als lichtbollen en deze zijn ervoor gemaakt om ontzettend snel rond te draaien. Dit maakt dat ze eruit zien als ronddraaiende kegels van licht die licht uit de voor- en achterzijde van het fysieke lichaam stralen. Je streeft nu naar het uitbannen van alle verstoorde frequenties die je door de eeuwen heen hebt gecreëerd zodat je vier lagere systemen – fysiek, mentaal, emotioneel en astraal – worden gereinigd en je voorbij je fysiologische beperkingen kunt kijken.

Voorbereiding is van groot belang want als licht met een hogere frequentie een onvoorbereid lichaam binnengaat heb je kans op kortsluiting. Deze schok kan leiden tot de onmiddelijke vernietiging van het fysieke lichaam en dat is onwenselijk. Het is daarnaast belangrijk de zeven chakra’s van het fysieke lichaam te verfijnen zodat je een pilaar van licht creëert die voor je ruggengraat langs beweegt. Deze pilaar van licht verbindt zich weer opnieuw met het hartcentrum van de Aarde en je eigen tetraëder, die zich zo’n 25 centimeter boven je kruin bevindt.

De focus van de mensheid wordt uit het verstikkende moeras van het aardse bestaan getrokken en op de verre horizon van de toekomst gericht. Verlangens naar materiële rijkdommen worden vervangen door een hunkering naar bewustzijnsverruiming.

De blauwdruk voor dit sub-universum is gecreëerd als een twaalfdimensionale ervaring. Er zijn andere sub-universa die zijn gecreëerd om veel meer dimensies te ervaren. De evolutie van het bewustzijn wordt gevolgd door de evolutie binnen het fysieke lichaam. Vorm volgt altijd gedachten. De menselijke vorm wordt voorbereid hogere frequenties van licht te ontvangen.

Staat van eenheid

Licht is zowel energie als materie. Door gebruik te maken van de hogere frequenties van licht krijg je toegang tot geavanceerde technieken die je kunt perfectioneren om je los te weken van de wetten van entropie en verval en daarna te beginnen aan het proces van verjonging.

Je zicht verandert en je beweegt voorbij het ultraviolette spectrum van kleur en licht naar veel hogere frequenties en elektromagnetische spectra van licht. Je kunt de stromen van energie die door de Aarde gaan niet ontwijken. De grote centrale Zon van dit universum straalt deze levensenergie uit naar de vele zonnen van de sub-universa, sterrenstelsels en zonnestelsels.

Specifieke frequenties van kosmische energie pulseren door dit sub-universum vanuit de vele verschillende sterrenbeelden en andere zonnestelsels, alsmede de hartslag van jouw Moeder Aarde, die een invloed heeft op alles wat leeft.

Veel van de kosmische krachten van de hogerdimensionale frequenties zijn gunstig terwijl die van de lagere frequenties van de derde en vierde dimensies nadelig en beperkend zijn. Elk mens bepaalt zelf op welke frequenties hij of zij reageert. Op deze manier bepaal je zelf of je een persoonlijke hemel of hel op Aarde creëert.

Richt je niet alleen op je eigen persoonlijke Ascentie. Raak met je woorden en daden de harten van anderen op je pad naar verlichting. Iemand op het pad van Ascentie stijgt uit boven verplichtingen en verantwoordelijkheden van zijn of haar fysieke familie. Het kost veel inspanning het ego constant te temmen om op die manier alle benodigde kennis en expertise te ontvangen. Samen keren we langzaam terug naar de prachtige staat van eenheid.

Bron: Ronnastar.com

Gerelateerd: De activatie van onze 12 DNA-strengen en 24 lichtcodes

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x