Channelings

Wat als jouw oordeel van je avontuur een nachtmerrie maakt? – Channeling 16-12-2021

Help door dit artikel met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Welkom, welkom lief mens, op deze nieuwe dag die opnieuw vol avonturen zal zijn. En avonturen kunnen heel kleine dingen zijn, of heel grote dingen. Alles wat je meemaakt in jouw aardse leven, kun je als avontuur zien. Het ‘s morgens opstaan, ontbijten, naar je werk gaan, of thuis de dingen doen die je voor de dag hebt gepland. Zelfs ademhalen op zich kan een avontuur zijn, als je het zo wilt ervaren.

Wat we hiermee willen zeggen, is dat het belangrijk is om in het moment te zijn, en van elke ademteug te genieten. Als je eens wist hoeveel processen er in je lichaam in gang gezet worden, met elke ademteug opnieuw, dan zou je nog meer verwonderd zijn over je lichaam.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Je bent wat je eet

De complexiteit van je lichaam is bijzonder, en het is helemaal bijzonder hoeveel mensen dit ‘gewoon’ vinden. Maar zo gewoon is het niet, als je bedenkt hóe complex een menselijk lichaam is.

alchemieElke cel in je lichaam wordt gevoed vanuit elke hap die je eet, elke ademteug, elke slok water of wat dan ook wat je drinkt. In die zin ben jij als mens een ware alchemist, omdat je dat wat je eet, omzet in… jezelf!

Het gezegde ‘je bent wat je eet’ is veel meer waar dan je je kunt voorstellen. Als je een appel eet, is die enkele uren later een fysiek onderdeel van jezelf. De appel wordt ontleed, dit begint al bij het kauwen. En via je maag-darmstelsel wordt elk stukje van de appel wat opgenomen kan worden, helemaal verwerkt. En alleen dat wat geen doel kan dienen, wordt uitgescheiden.

Hoe ingenieus! Je staat er alleen maar heel weinig bij stil, nietwaar?

Wees je bewust van dat wat je in je lichaam stopt

Wij aan deze kant zijn vrij van oordeel, dus we zullen nooit een oordeel hebben over dat wat je in je lichaam stopt, op welke manier dan ook. Sommigen genieten van een glas wijn bij het eten, anderen drinken liters bier in het weekend. Of roken, of gebruiken drugs als marihuana, of xtc. Het maakt niet uit wat je gebruikt en óf je gebruikt.

Waar we je voor willen waarschuwen is dat je alles wát je in je lichaam stopt, bewust doet. Wees je bewust van wat je eet, drinkt, of anderszins gebruikt. En waardeer je lichaam daarvoor.

Geef het de liefde en waardering die nodig is om elke seconde van jouw leven, dat te doen waar het voor ontworpen is: jouw cellen voeden, je organen laten functioneren, en elk proces dat daarbij komt kijken zo gesmeerd mogelijk laten verlopen.

Het avontuur beleven in je fysieke lichaam

achtbaankarretjeJouw lichaam, is in jouw fysieke leven je grootste avontuur! Jouw lichaam is in feite je voertuig, je achtbaankarretje, waarmee je door dit fysieke leven gaat, dus onderhoud het goed. Onderhoud het vanuit een bewust-zijn, dat je beseft wat je doet met je lichaam.

Zeker in de situatie waarin de mensheid zich nu bevindt, met de vaccinaties. We zien bij velen van jullie een enorme weerstand tegen de prikken. Aan onze kant is hier geen oordeel over. We zeggen niet ‘de vaccinaties zijn slecht’ en ook niet ‘de vaccinaties zijn goed’.

We willen dat je beseft dat de lading die jíj eraan geeft, hoe jíj er tegenaan kijkt, de waarde voor jóu bepaalt. Als jij een prik accepteert met de gedachte ‘dit is slecht voor me, maar ik doe het omdat… vul maar in’, dan zal de prik op jou een ander effect hebben dan op degene die de prik ontvangt in licht en liefde.

Jíj bepaalt de lading die iets heeft

oordeelWe beseffen dat dit voor velen van jullie heel controversieel is, om te denken dat jij zélf degene bent die bepaalt of een prik wel of niet gevaarlijk is voor je lichaam. Maar het geldt niet alleen voor de prik.

Wanneer je je overeet aan snacks, of veel frisdrank drinkt, of veel alcohol, dan hoeft dat niet per definitie schadelijk voor je te zijn. Hoe jij erover dénkt is veel belangrijker.

En dat gaat verder dan alleen bewust denken! Als jij op een onbewust niveau gelooft dat bijvoorbeeld cola slecht voor je is, maar je giet je er dagelijks vol mee, dan zal het een desastreus effect op je lichaam hebben. Als je dat onbewuste oordeel níet hebt, en het gewoon lekker vindt, zonder oordeel of het goed of slecht is, dan zal het geen effect op je fysieke gestel hebben.

Oordelen is gevaarlijk voor je

schadeRealiseer je dus heel goed hoe je over de dingen denkt die je in je lichaam stopt. Wij zeggen dat als je een negatief gevoel hebt, bij wat dan ook dat je in je lichaam zou kunnen stoppen, eten, drinken, drugs, medicijnen, vaccinaties… dat het dan beter is om het niet te doen.

Hoe je over dingen denkt, bewust, maar vooral onbewust – en dit kun je registreren door hoe het voelt als je over iets denkt – dan is ons advies: laat het staan, doe het niet.

Begrijp je nu waarom we zo vaak hameren op dat je vrij van oordeel moet zijn? Jouw oordeel over wat dan ook, kan je schaden. We zeiden het al in een eerdere boodschap dat je met oordelen negativiteit binnenhaalt. Oordelen is letterlijk schadelijk voor je. En nu begrijp je wellicht beter waarom dat zo is.

Op je gezondheid!

avontuur We wensen jou een lange, gezonde ervaring in jouw menselijke lichaam, en we wensen je dat je geniet van het avontuur in deze ronde ‘leven als mens op aarde’!

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en we houden van jou. We houden van de hele mensheid en we genieten van alle avonturen die jij beleeft in jouw fysieke hoedanigheid.

En daarmee zijn we voor nu compleet.

4.9 34 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jan
jan
2 jaren geleden

Bedankt voor deze positieve maar ook verstandige woorden.
Het sterkt mij met waar ik bezig ben.

Respect voor iedereen
Respect voor iedereen
2 jaren geleden

Welkom lieve mens…. (de mens, niet ‘het’)

Sophie
Sophie
2 jaren geleden

zinvol bericht zo voor de kerst, wat voor velen weer een (vr) eetfestijn zal worden.
geniet van alles met mate en het zal ons welbekomen.

Wappie
Wappie
2 jaren geleden

Helemaal mee eens?❤️ik ben erachter gekomen hoe.meer verhalen die ik lees en op de hoogte wil blijven wat er allemaal speelt dat dit in mij speelt Ik kwam erachter dat ik mijn leven laat beheersen door alles wat buiten mij gebeurt Nu pak ik de draad weer op en leef mijn leven en dat stemt mij weer optimistisch en kijk ik anders naar wat er speelt ???

Back to top button