UFO Database Archief

Oostende (B) 17 oktober – Witte lichtbollen gefotografeerd

Help anderen door dit artikel met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Beste,

Deze middag (Zondag 17 Oktober) omstreeks 12 uur 30 verschenen er een dertigtal lichtende bollen boven mijn huis in Oostende (België), die zich met grote snelheid verplaatsten van noord naar zuid.

Binnen de minuut waren ze uit het zicht verdwenen. Ik heb toch nog snel mijn fototoestel kunnen nemen en één foto kunnen maken waarop er enkele te zien zijn boven het dak van mijn buurman. Daarna weigerde het fototoestel nog foto’s te maken maar dit is waarschijnlijk omdat de batterij leeg was (kon nog scherpstellen en zoomen maar geen foto’s meer maken).

Geschatte hoogte waarop deze zich verplaatsten is minstens de hoogte van de vliegtuigen maar ik denk dat deze toch wel een stuk hoger vlogen. Er is hier in de buurt een luchthaven. Misschien hebben zij deze ook gespot en waren ze ook te zien op de radar.

De foto stuur ik mee in bijlage waarop deze duidelijk te zien zijn.

Groeten,
R.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x