UFO Database Archief

Oosterhout april/mei – Witte lichtbollen

Help door dit artikel met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Beste redactie,

de afgelopen maand heb ik drie maal een witte lichtbol gezien, op verschillende locaties. De precieze data heb ik niet onthouden. De eerste keer was boven Oosterhout (N-Br), een week of drie geleden, rond tien uur ’s avonds. Hij vloog vrij snel, in een rechte lijn, in de richting van Tilburg/ Eindhoven (schat ik- mijn richtinggevoel is niet zo goed), vrij hoog (zeg maar verkeersvliegtuighoogte). Het licht was feller dan vliegtuiglichten, feller ook dan Thaise Ballonnen (Ik heb al een keer eerder een melding gedaan, vanaf dezelfde locatie, van een rood licht dat volgens mij -achteraf- ook zo’n ballon geweest zou kunnen zijn, al twijfel ik). Ook waren er geen rode of groene knipperlichten te zien, het was een egaal brandend licht. Iemand anders zag het ook, vond het ook een vreemd verschijnsel.

Een week later zag ik zo’n zelfde licht, zelfde hoogte, maar nu boven Rotterdam (-Zuid), het vloog in de richting van Capelle. Rond 23:00 uur.

Afgelopen weekeinde (vrijdagavond, +/- 22:00u) weer één, nu boven Berlijn. Ik heb enkele mensen uit mijn gezelschap erop gewezen maar zij besteedden er geen aandacht aan, ook niet toen ik hen een moment nadat het licht verdwenen was wees op een overvliegend vliegtuig, en het duidelijke verschil met de ‘lichtbol’: twee lichten op de vleugels, knipperend staartlicht.

Vriendelijke groet,
J.H.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x