ongebruikte categorie

Oosterwolde 28 maart – Langwerpig verlicht object

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: A.J.
Woonplaats: Oosterwolde

Ik ben woonachtig in Oosterwolde, Friesland en vorige week woensdag om 23.00 uur keek ik net als anders nog even door mijn dakraam naar buiten. Tot mijn verbazing zag ik in het noorden (vrij laag) een langwerpig object (hing stil) … alleen maar fel licht. Binnen enkele seconden schoot het naar het westen weg. Vanaf de Aarde leek het ongeveer 20 meter naar links en weg was het. Eerste ingeving…UFO. Kan mij er echt niets anders van voorstellen. Ik heb een soortgelijk iets meegemaakt toen ik 13 was, ben nu 43. Voor mij opnieuw een bevestiging.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x