Homepagina » UFO Database Archief » Oosterwolde 6 november – Twee laaghangende fel wit/oranje verlichte objecten

Oosterwolde 6 november – Twee laaghangende fel wit/oranje verlichte objecten

Naam: A.S.
Locatie: Oosterwolde, FR
Tijdstip: 5.45 uur
Weertype: Windstil, heldere hemel

Ik wil even een melding doen van activiteit in de lucht vanochtend 5.45 uur.

Ik liet mijn vriend uit voor zijn werk. Toen ik de voordeur opende zag ik recht voor mij (exact in het noorden) 2 laaghangende (lijkende op sterren) maar dan een andere kleur (rose/geel achtig) objecten. Ik attendeerde mijn vriend hierop en vervolgens kwam het rechter object in beweging… vloog langzaam richting het zuiden. Mijn vriend volgde het object omdat ik nog in de deuropening stond en hij al voor op straat. Ik verloor het object door mijn uitzicht uit het oog. Toen mijn vriend het volgde zag hij rechts noord/zuid een groter object ook laaghangend. Een groot fel licht, feller dan de poolster, ook groter en veranderde van wit licht in oranje en weer terug. Hij moest op de fiets naar het werk en heeft het object in de gaten gehouden. Het bleef hangen. Om 5.55 arriveerde hij op het werk… Ik belde hem nog even of er nog verder activiteit was geweest hij zei: “nee, hij hangt er nog”. Vervolgens keek hij weer omhoog en het object was plotseling verdwenen (binnen een paar seconden dus). Ook ik keek nog even de lucht in vanaf een slaapkamer boven en de andere kleinere objecten waren ook verdwenen.

We zullen aankomende dagen de lucht goed in de gaten houden!

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

zweden

Zweedse arts kondigt aan: ‘Corona is voorbij in Zweden’

Zoals velen inmiddels zullen weten, ging Zweden ...

bonus

Wél bonus voor managers, maar geen cent extra voor zorgmedewerkers: ‘Schandalig en schaamteloos’

Verpleegkundigen van het Zaans Medisch Centrum zijn ...

>