Homepagina » Financieel » Zit je opgesloten in de ratrace en wil je eruit?
Financiele Vrijheid

Zit je opgesloten in de ratrace en wil je eruit?

Doordat we opgesloten zitten in wat wel de ratrace wordt genoemd, worden we depressief en ongelukkig. Dit moderne slavernijsysteem kan je het gevoel geven dat je financieel gezien geen kant meer op kunt, en dat is ook zo.

ratrace

Toch staan de mainstream media er dagelijks, op subtiele wijze, vol mee: Het gaat beter met de economie! Wat ze echter ‘vergeten’ te vermelden is dat, ondanks deze stijgende economie, het armoedecijfer hoog is en steeds meer mensen in armoede leven. Sinds de komst van de euro is het leven aanzienlijk duurder geworden, terwijl de lonen hetzelfde zijn gebleven, of zelfs lager zijn geworden.

Waar je vroeger een maandloon van 2600,- gulden per maand ontving, is dat nu 1300,- euro per maand. En dat is tegenwoordig geen vetpot, als je bedenkt dat boodschappen en maandelijkse lasten grotendeels de prijs in guldens hebben gehouden, maar dan met een euro-teken ervoor.

Neem als voorbeeld een werknemer die 1300,- euro per maand verdient. We weten allemaal dat dit eigenlijk te weinig is per maand en dat met dit inkomen goed op de kleintjes gelet moet worden. Tel daarbij de vaste lasten en de verplichte zorgverzekeringen op en we komen al snel in de rode cijfers. Elk jaar stijgen de premies en krijg je er minder voor terug. De koopkracht daalt.

Neem de regie van je leven in eigen handen

Maar het kan ook anders. Er is een manier om los te breken uit deze ratrace en een financieel vrij en fijner leven te creëren.

Jacko Meijaard is zo iemand die uit de greep van deze ratrace is ontsnapt. Hij leidt het leven waar menig Nederlander jaloers op zou zijn. Hij is van niets of niemand meer afhankelijk en verdient, dankzij het internet, zo’n 10.000 euro per maand. Dit kan hij overal ter wereld doen. Hij is volledig locatie-onafhankelijk, waardoor hij kan gaan en staan waar hij wil en hoeft niets te pikken van een arrogante baas.

Dat er op het internet genoeg geld te verdienen valt, is duidelijk. Meijaard zegt: “Huidige deelnemers die enkele maanden geleden begonnen zijn met mijn methode verdienen inmiddels zo’n 2.500 euro per maand, en het merendeel heeft hun baan al opgezegd.”

Verder zegt hij: “Het is geweldig om te zien. Mensen zijn zo blij als ik hun mijn methode heb aangeleerd. Ze zien dat het mogelijk is om los te komen uit het huidige geldsysteem en de baas te worden over hun eigen leven. Het liefst zou ik dit aan iedere Nederlander willen leren”.

Ontsnap uit de ratrace dankzij uniek en exclusief webinar

En Meijaard voegt de daad bij het woord. Op 29 december 2016 geeft hij een gratis exclusief NineForNews webinar, waarin hij zijn stap-voor-stap methode, om op het internet geld te verdienen, uitlegt en demonstreert.

Meijaard zegt over zijn methode: “Het mooie van mijn methode is dat iedereen het kan toepassen. Je hoeft niet slim te zijn of een opleiding te hebben gevolgd. Dit kan iedereen. Ik leer het nu aan mijn ouders!”

Er zijn geen kosten verbonden aan dit webinar. Je digitale stoel is gratis. Je zult er alleen wel snel bij moeten zijn, want het aantal digitale stoelen is zeer beperkt.

Klik nu hier om je nu aan te melden voor Meijaards gratis webinar en zet het direct in je agenda!

In het webinar ontdek je wat je moet doen om een 100% onafhankelijk inkomen via het internet te creëren. Meijaard laat je meekijken in zijn keuken en leert je precies te doen wat hij zelf ook doet. Omdat zijn tijd beperkt is, is er een strikte limiet op het aantal mensen dat hij kan helpen.

Wees er dus snel bij en meld je nu aan voor zijn webinar van 29 december 2016.

Tijdens het Webinar geeft Meijaard je precies de informatie die je nodig hebt om ook een mooi inkomen te genereren via het Internet. Iedereen kan het en het is super simpel om te doen.

Klik hier om je nu aan te melden voor het webinar >> (vol = vol)Vind je dit goed? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
x

Check Also

geldmindset

Rijk denken versus arm denken: waarom het ertoe doet

“Gedachten zijn de oorspronkelijke bron van alle ...

De omvang van de huidige slavernij is groter dan ooit. Hoe het huidige slavernijsysteem werkt (en waarom ook jij een slaaf bent)

De omvang van de huidige slavernij is groter dan ooit. Hoe het huidige slavernijsysteem werkt (en waarom ook jij een slaaf bent)

Door Pieter Stuurman: Laten we eerst vaststellen ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
  • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
  • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 9 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.