Channelings

Oplossingen voor elk probleem, waar vind je die? – Channeling 22-12-2022

Help ons door deze info met kennissen op je social media te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze prachtige dag. We zijn zo blij weer met je te spreken en we willen het over het onderwerp oplossingen hebben.

Nu vraag je je misschien af welke richting we uitgaan met dit onderwerp. Er zijn zoveel oplossingen op allerlei manieren. Zelfs oplossingen in vloeibare vorm, maar daar gaat dit bericht niet over 😉 .

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg
Er is altijd een oplossing

oplossingenNee, we willen het met je hebben over het feit dat er voor elk vraagstuk, elk probleem, elke uitdaging, voor alles wat je in je hoofd tot een groot ding maakt, een oplossing is.

En hoogstwaarschijnlijk zijn er veel meer dan één of twee oplossingen voor elk probleem dat je ervaart.

Het is alleen dat je in jouw manier van denken, meestal vastloopt door emoties en gedachten.

Je hebt gewoontes die je gevangen houden, en die je verhinderen om buiten de kaders te denken, buiten je gebruikelijke manier van denken.

Op dat moment kun je geen oplossingen bedenken, en velen van jullie beginnen innerlijk in paniek te raken.

Terwijl wij zeggen, dat er altijd oplossingen zijn, voor alles.

Elk probleem komt al met de oplossing

Sterker nog, wij zeggen je, en dit is er een om te onthouden en jezelf aan te herinneren wanneer je tegen een probleem, kwestie, uitdaging of situatie aanloopt: dat elk vraagstuk, probleem, elke uitdaging, hindernis of drempel komt met de oplossing al paraat!

Geen enkel probleem doet zich voor zonder dat de oplossing er al aan vast zit!

Het is alleen dat jij, vanuit je gebruikelijke staat van denken, niet gewend bent om op die manier naar dingen te kijken.

problemenJe bent geneigd om naar elk probleem te kijken en te gaan denken, je gaat in je hoofd, je gaat in je mind, en je gaat proberen je weg uit het probleem, of uit de situatie te denken.

En wij zeggen je, dat gaat nooit werken! Denken, proberen het uit te zoeken, het ‘hoe’ bestuderen, is nooit de weg naar een oplossing.

Het is onmogelijk om op die manier een probleem en mogelijke oplossing te begrijpen, want je hoofd, je geest, je gedachten, maken deel uit van het probleem, zijn de oorzaak van het probleem!

Ga naar de oorzaak: jij

Welk probleem of welke situatie je ook tegenkomt, jij hebt het gecreëerd.

Nogmaals, we zeggen dit zonder oordeel, zonder je de schuld te geven, zonder te willen dat je je slecht voelt over dit alles, want we hebben geen oordeel, nooit, en het is niet iets wat je verkeerd doet.

Het is gewoon de manier waarop het je geleerd is, de manier waarop je geprogrammeerd bent, je weet niet beter dan de dingen te doen zoals je ze altijd gedaan hebt.

We zeggen je alleen maar dat het nu tijd is om je verantwoordelijkheid in te zien, dat jij degene bent die alle situaties en problemen in je leven creëert.

Als je dat begint te accepteren, ben je in staat om nieuwe manieren te vinden om uit die problemen te komen.

Nieuwe manier om oplossingen te vinden

Je zult openstaan voor oplossingen uit een andere bron, een ander soort oplossingen, in plaats van te proberen een ‘hoe’ te bedenken vanuit je gedachten.

Iedere oplossing, wat de kwestie ook is, wat de situatie ook is, komt altijd, en we benadrukken: komt altijd vanuit je hart!

ga naar binnen in je hartHet komt van binnenuit, niet bedacht door je hoofd, maar door in je hart te gaan, en van daaruit te beginnen, vanuit een plaats van vrede, vanuit bewust-zijn, in het moment zijn, je bewust zijn van wie je werkelijk bent.

Dat is altijd je uitgangspunt. Dan kun je naar het probleem gaan kijken, vanuit een ander bewustzijn, vanuit bewust-zijn, en je kunt ernaar kijken met slechts één vraag: wat vertelt dit probleem mij over wat er binnenin mij omgaat?

Of je kunt vragen: wat reflecteert dit probleem terug naar mij, dat vanuit mijzelf komt?

Daar ligt je oplossing, altijd! Want er is geen buitenwereld, er is alleen jij, en alles wat ogenschijnlijk ‘buiten’ je is, is een weerspiegeling van je binnenwereld, van de gedachten en overtuigingen die je hebt.

Het is tijd, nu

In het volgende bericht praten we hier verder over. Voor nu denken we dat dit genoeg is om over na te denken.

We houden zoveel van je lief mens, en we willen dat je de beste menselijke en fysieke ervaring beleeft die je je ooit kunt voorstellen.

uit de doosIn feite doe je dat al, maar het is tijd om uit die zelf opgelegde doos te stappen, de doos van gebrek, beperking en afscheiding.

Het is tijd dat je kiest voor je vrijheid, wat niets anders is dan een mentale toestand, een staat van bewustzijn.

Het is tijd, en wij zijn hier om je te begeleiden naar deze nieuwe mentale staat.

We houden van je, we houden van je, we houden van je.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.8 12 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Puur natuur
Puur natuur
1 jaar geleden

Hoe lossen we dan de problemen op waarin we door mensen ‘van kwade wil’ komen, die de macht over iedereen willen nemen?

Sophie
Sophie
1 jaar geleden

t,ja, was het maar zo simpel! In theorie is het gemakkelijk praten maar de realiteit? is anders.
We zitten in de mallemolen van dit fysieke leven en alle problemen die daarbij horen hebben we zelf gewild toch? althans dat is wat de ,,geestelijke,, wereld ons wil laten geloven.
Dus als oorlogen, ziekten, misbruik, corruptie en ander geweld ontstaat, is dât wat er in het script staat toch?
We moeten z.g ervaring opdoen. Waarom?? ik heb geen idee!
Mislukte film!

Madelief
Madelief
1 jaar geleden

Dat er een zekere. waarheid in zit,dat wil ik wel erkennen,maar mijn gevoelens gaan juist uit naar liefde,vrede,gezondheid,harmonie,als er iemand oorlogen verwenst ben ik het wel,,vraag al zo lang om vrede over de hele wereld we komen ten slotte uit de zelfde bron,toch geloof ik dat er culturen zijn waar. in een menselik lichaam nog een wild beest zit,maar dit gaat misschien nu nog te ver,wij zitten nog in een oud patroon,als ik hdt zo mag zeggen..Vooral in deze onvoorspelbare tijd,,iedereen,Liefde,licht,krachf en harmonie

Anita
Anita
1 jaar geleden

Yep, voor ieder probleem is een oplossing. Zelfs meerdere. De beste en de slechtste, en alles ertussenin. Ik zeg het al jaren. Het is een setje. 😁
Mooi om het hier zo te lezen!

Back to top button