UFO Database Archief

Opoeteren (B) 3 maart – Fel verlicht U-vormig object met groene lichtstraal

Help mee door dit met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: R.
Woonplaats: Opoeteren-België

Ik ben teruggekomen van een vriend rond 3 uur ’s nachts met de fiets. Onderweg ben ik opgeschrikt door een groot u-vormig zwevend object niet ver boven de bomen. Dit object was zeer fel verlicht. Ik staarde er 5 seconde naar en vervolgens kwam het object naar de grond, maar vervaagde. Toen kwamen er verscheidene fel gekleurde lichtbollen die precies uit de bomen schijnden (het licht is vergelijkbaar met voetballampen aan een stadion, maar veel feller). Het gene wat mij het meeste is bijgebleven, was een groene straal licht die mij precies scande. Deze felle groene straal reikte heel ver, zoiets heb ik nog nooit gezien. Ik bleef als verstijfd staan terwijl ik het gevoel had dat ik werd gescand door het vreemde groene licht en terwijl de ‘scanning’ bezig was, kreeg ik een heel warm en raar gevoel in mijn achterhoofd. Vervolgens was ik nog verdwaasd van angst en toen verdween alles. Heeft iemand ooit zo een vergelijkbare situatie meegemaakt?

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x