Homepagina » UFO Database Archief » Opoeteren (B) 3 maart – Fel verlicht U-vormig object met groene lichtstraal

Opoeteren (B) 3 maart – Fel verlicht U-vormig object met groene lichtstraal

Naam: R.
Woonplaats: Opoeteren-België

Ik ben teruggekomen van een vriend rond 3 uur ‘s nachts met de fiets. Onderweg ben ik opgeschrikt door een groot u-vormig zwevend object niet ver boven de bomen. Dit object was zeer fel verlicht. Ik staarde er 5 seconde naar en vervolgens kwam het object naar de grond, maar vervaagde. Toen kwamen er verscheidene fel gekleurde lichtbollen die precies uit de bomen schijnden (het licht is vergelijkbaar met voetballampen aan een stadion, maar veel feller). Het gene wat mij het meeste is bijgebleven, was een groene straal licht die mij precies scande. Deze felle groene straal reikte heel ver, zoiets heb ik nog nooit gezien. Ik bleef als verstijfd staan terwijl ik het gevoel had dat ik werd gescand door het vreemde groene licht en terwijl de ‘scanning’ bezig was, kreeg ik een heel warm en raar gevoel in mijn achterhoofd. Vervolgens was ik nog verdwaasd van angst en toen verdween alles. Heeft iemand ooit zo een vergelijkbare situatie meegemaakt?

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

artsen

Artsen roeren zich: ‘Laat gezonde bevolking naar oude normaal terugkeren’

Een gastbijdrage van prof. dr. Jean-Luc Gala, ...

ritueel misbruik

Tanya Hoogwerf (Leefbaar Rotterdam) over ritueel misbruik: ‘Deze gruwelheden keihard aanpakken’

Eind juni zond NPO Radio 1 een ...

>