UFO Database Archief

Oss 15 augustus – Groot fel wit verlicht object maakt s-bochten en schiet weg

Help ons door dit artikel met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: T.H.

Datum/tijd: 15 Augustus 2013, 23:00 – 0:00 uur

Samen met een vriend ben ik sterren gaan kijken met binoculaire tussen Oss en Lith in op de dijk. De exacte tijd weten wij niet omdat wij van verbazing totaal niet gekeken hebben na de tijd. Het gebeurde tussen 23:00 – 0:00 uur.

Omschrijving:
Het leek beginnend op een laaghangende ster. Alleen deze flikkerde niet door de atmosfeer, terwijl een ster die zo laag hangt dat wel hoort te doen. Het licht van de ster werd groter en feller en hij maakte s-bochten. Er was geen enkel geluid van af te halen of knipperlichten die duiden op een vliegtuig/helikopter. Ook was de lichtbron veel te groot en fel voor een satelliet en het licht was fel wit. Het licht werd fel en het object nam in een keer vaart. Door mijn verrekijker was er maar één grote lichtbron te zien en niet meerdere. Toen ik mijn verrekijker weg deed om met mijn blote oog te beschouwen flitsen hij in een keer weg. Het was overigens een heldere avond met geen wolken.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x