UFO Database Archief

Oss 16 juli – Rood/blauw knipperend object hangt stil boven autoweg

Help mee door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: I.
Woonplaats: Arnhem

Hallo, vannacht vloog bij Oss een knipperend voorwerp met me mee, het vloog net zo hard als ik reed, dus het leek als het ware stil te hangen, terwijl ik toch zag dat het vloog, kan het niet anders omschrijven. Het was vrij groot, ik zag het blauw en rood knipperen, nu zie ik wel meer, af en toe duiken kleintjes over mijn auto heen, om even later, over de weg in de bosjes te lijken te verdwijnen, maar deze had in nog niet eerder gezien.

Toen ik de brug bij Ravenstein op wilde rijden, hing hij ineens boven de weg, stil, misschien zal het een paar honderd meter geweest zijn, misschien meer, ik kan het moeilijk inschatten. Het leek verticaal in de lucht te hangen, het onderste deel hing in een punt naar beneden, het bovenste deel was rood, en hing in een soort punt omhoog. Beiden knipperden, en het was vrij groot, de punten waren afgerond.

Er achteraan kwam een klein knipperend lichtje. En even verder op, hing weer die serie van 4 witte lichtjes, aan elkaar, waarbij de middelste 2 rood knipperden. Het was vrij intens, er kwam een vrij sterke energie vanaf, alsof ik ze kon voelen.

Hebben jullie hier eerder van gehoord? Het was rond een uur of 1 ’s nachts.

Lieve groet,
I.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x