Homepagina » UFO Database Archief » Oud-Beijerland 4 november – Blauw/gele lichtbol

Oud-Beijerland 4 november – Blauw/gele lichtbol

Naam: C.J.B. (21 jaar)
Woonplaats: Oud-Beijerland

Afgelopen zaterdag (4-11-2011) was ik in een park aan de rand van ons dorp. Daar heb je een heel mooi uitzicht over de rivier en Spijkenisse, op de industrie daar achter na gesproken. (51.826933,4.390395 google maps coördinatien) Daar keken we op een gegeven moment in zuid-westelijke richting. Waar achter/naast de hoge flats een lichtbol hing. Het zal een uur of 22.00-22.30u geweest zijn. Het was een helder blauw met een vleugje geelig licht, met een felheid van een van duidelijk zichbare heldere ster. Het viel in eerste instantie niet zeer op, het had net zo goed een helikopter kunnen zijn, maar door de onlogica en zijn rare wijze van bewegen kon het geen helikopter, speelgoed helicopter of vliegtuig zijn. Zijn grote was vrij lastig in te schatten, omdat de afstand lastig in te schatten was. Maar als ik een gok moet doen zou het een ovale bol zijn van 5-7 meter. Het gaf een heel vredig gevoel om hem daar zo te zien te zien zweven. Ik en een van mijn vrienden waren best onder de indruk, dat wij allemaal hem zagen vliegen, een enkele sceptisch. Hij zal daar 15 minuten rond gevlogen hebben.

Ik hoop dat meer mensen dit gezien hebben en gemeld, want een bijzonder gezicht was het zeker.

met vriendelijke groet,
C.B.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
x

Check Also

kuipers

Minister Kuipers opent aanval op artsen die ‘desinformatie’ verspreiden

Kamerlid Attje Kuiken vroeg donderdag in de ...

Wij gaan door met nieuws brengen, ook in 2022

Wij gaan door! Steun jij ons ook in 2022?

Een welgemeend dankjewel! Sinds we los zijn ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

0
We lezen graag je reactie!x